Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken stjärna. Jag fattar att alla tycker att sina barn är fantastiska men asså på allvar? Han är sjukt bra på skidor. Det är jag som ramlar och han som bromsar in och säger "Mamma gick det bra?" I svarta backen när jag föreslår att han ska åka mellan mina ben säger han "Asså mamma på riktigt?" Sen kör han ner som en jävla Gud. Chockad hela dagen. Jag alltså. Bra jobbat Freeskiers på Lidingö. Sjukt bra jobbat! #freeskiers

You Might Also Like

 • anonym
  11 mars, 2016 at 21:58

  Lär dina barn ett vårdat språk! Att prata som en obildad ”fjortis” från förorten är bara såå löjligt för en människa i din ålder Katrin ! Vill du vara cool och rolig så ta efter Läckberg och Graaf!

 • fidji
  11 mars, 2016 at 22:51

  @anonym vad pratar du om? Vad är ovårdat? Hur tycker du att det ska låta?

 • Mitt liv 2.0 "En vardaglig träningsblogg med tips och smaktester"
  12 mars, 2016 at 09:51

  Modig kille!
  Själv håller jag mig till promenader i snön 🙂

  http://chocochock.se
  ”Vaniljproteinpudding till frukost”

 • Josefine
  12 mars, 2016 at 10:50

  Så himla duktig! Ska också lära våra barn åka sen 🙂

 • gammeltjärringen
  12 mars, 2016 at 12:23

  Anonym sade:Cool och rolig: tror du Katrin vill vara Cool och rolig då?Hon skriver väl det hon känner för antar jag – när det dessutom faktiskt är hennes blogg.