Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Skulle jag vara tvungen att välja ett par skor att traska runt i resten av mitt liv skulle det vara de här skorna. Och jag har köpt dem i den lilla perfekta skobutiken i Falun som drivs av den mest fantastiska familjen @twilight_skoboutique Värt att åka dit faktiskt. #twilightskoboutique

You Might Also Like

 • Anna
  10 mars, 2016 at 13:48

  Jättesnygga 🙂
  Det är roligt att du börjat med fler inlägg per dag på bloggen.

 • pling
  10 mars, 2016 at 14:49

  Jätteintressant med alla dessa reklaminlägg. Förstår dig, de genererar ju pengar!!!

 • jennifer
  10 mars, 2016 at 14:57

  allt handlar om pengar i dagsläget, har du inte förstått de än pling? de är väl bra om hon får några extra hundra om hon annonserar för dom. kul för henne ju, varför vara så avis? låt henne skriva va hon vill och så kan du ju sluta läsa om du bara tycker de är massa reklam.

 • Bu
  10 mars, 2016 at 16:01

  Fast jag tror inte det handlar så mycket om att vara avis egentligen. Reklam är också ett jobb och inget fel i det. Det är nog snarare att man kanske kan känna sig lurad om man läser ett inlägg och gång på gång inser att det enbart handlade om reklam. Då blir det lätt opersonligt och oengagerat. Vill man ha återkommande läsare måste man ju hitta en balans och också antingen roa eller engagera annars kan man ju lika gärna sitta och ögna igenom ett reklamblad.