Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag lyckades inte skaka av mig de här hallonen idag. Ett hallon var lite längre än de andra. Det var ett riktigt hallon. #celsiussverige #celsiushallonacai

You Might Also Like

 • gammeltjärringen
  9 mars, 2016 at 20:59

  ;-))) Sickna små SÖTA hallon – gillar trikåerna särskilt. Hur klämde sig Bingo som är så lång in sig i den dressen?
  Åh det skulle jag ha velat se!Påminner mig om en kupp vi hade i stan på 70-talet .Kom med och se. Det tapetserades över hela Sverige med lokala förmågor som sedermera efter flera veckors undrande visade sig vara medlemmar av någon religiös organisation.Minns inte vilken..så den kan ju inte varit speciellt lyckad.Bara irriterande. Alla gick å väntade på att få se…ingenting…
  Om man inte gick med i församlingen då förstås……

 • Diana
  9 mars, 2016 at 21:58

  hahaha vilken rolig bild. Ser kul ut. 😉

 • Madde
  9 mars, 2016 at 22:21

  Hej goa du! Jag älskar din blogg & jag hoppas verkligen jag får svar av dig 🙂 Jag satt förut och tänkte på hur fruktansvärt vidrigt jag tycker att det är när barnen står runt vardagsbordet och mölar i sig massa godis. (Bara för att det är fredag lr lördag). Jag känner att fan varje unge i min omgivning är besatt, hela veckan går ut på att det ska bli fredag så dom kan möla i sig. Vi vill ha mer ”äntligen fredagsumgänge med familjen”, inte som hon andra där allt kretsar kring socker..Vi har bara en unge påväg, men vi vill verkligen ha dina åsikter, tankar och förslag om detta. Gärna så vi kan sprida det till omgivningen också 🙂

 • mini
  10 mars, 2016 at 06:46

  Har han hyrt in dvärgar? Hmmm

 • Bu
  10 mars, 2016 at 10:38

  Men vad var det för hallon då? Trodde först de kom från hallon.se Ser goda ut iaf..