Okategoriserade

Caroline Tamm

Katrins Snapshots

Min grymma vän @cata.konst har börjat göra skulpturer också och jag älskar verkligen den här lilla kroppen med horn som pryder min hall. Det är så kul med Carro för hon är grymt begåvad, svinsnygg och skitkul men det få vet om är att hon är med i MENSA också, vet ni vad det är? Jag tycker att hon borde skriva det på sin nya hemsida. Skryta lite om det. Det hade jag gjort. Kolla in hennes nya sida och berätta sen vad ni tycker om hennes konst. Det vore kul att höra vad ni tycker! Hennes sida är carolinetamm.com

Här har ni hennes sida!

You Might Also Like

 • jennifer
  8 mars, 2016 at 16:07

  den va super fin!

 • Julia
  8 mars, 2016 at 17:00

  Verkligen fin!!

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  8 mars, 2016 at 20:28

  Riktigt fint!! 😀

  – 35kg!
  Bara 15kg kvar.
  Ta en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 • Bu
  8 mars, 2016 at 21:51

  Jag är också med i Mensa, men skryter verkligen inte om det. Att skryta över sin intelligens är ungefär lika tilltalande för andra som att som skryta om sitt utseende. Fast är syftet att typ provocera, jo då funkar det ju nog..

 • davve
  8 mars, 2016 at 22:26

  Bu, ändå skryter du om att du är med i Mensa…. lite som att klaga på någon som går före i kön och sen själv gå före i kön…..

  du är ute på djupt vatten…

 • Bu
  8 mars, 2016 at 23:21

  Här har vi ett utmärkt exempel på vad jag just skrev – det sticker folk i ögonen.
  Nu var bara min kommentar en ren referens i ett sammanhang och dessutom i ett anonymt kommentatorsfält men det var att förvänta att Davve skulle reagera direkt. Det roliga är att om jag inte hänvisat till mitt eget medlemsskap och istället enbart poängterat att jag inte tror att det är en vidare god idé att just skryta över Mensa, som Katrin tycker att hennes vän ska göra, hade Davve omedelbart anklagat mig för att bara vara avundsjuk. Det brukar han nämligen göra med de flesta. Alla är avundsjuka. Alltid.
  Nu var det här ingen kritik till Katrin, men Davve tänder som vanligt på precis alla cylindrar. Fast om jag nu gjort som Davve velat och inte nämnt mitt eget Mensa medlemsskap men samtidigt prisat att Katrin förespråkar att man skryter för detsamma – vore inte det då något av en paradox?
  Du är fanatisk, Davve. Du behöver gå och titta på tv en stund eller äta en smörgås eller dricka välling och gå och lägga dig. Natti natti.

 • Carrie
  9 mars, 2016 at 02:07

  @ Bu! Så bra kommentar. Jag riktigt njöt av att läsa den. Tack! ????????????????????

 • frida
  9 mars, 2016 at 07:29

  Snyggt ????????????

 • gammeltjärringen
  9 mars, 2016 at 09:07

  MENSA – är inte det särskilt INTELLIGENTA människor?
  Hur i all världen platsar du in där Bu?Tycker du det är intelligenta kommentarer du gör?Det tycker inte jag.
  Däremot så tycker jag gott att man kan få skryta om det – ifall det nu är sant.Men grejen är ju att det gör inte de människorna som är med i MENSA – de kommenterar det inte ens….det är de för smarta för – för folk kan verkligen inte ta det….de försöker faktiskt hålla tyst om det, synd tycker jag!

 • Otto
  9 mars, 2016 at 10:14

  O denna vecka lever @Davve o @gammelkärringen sina tragiska liv under en intetsägande bild av en ljusstake o en byst. O snälla för er egen skull. Gör er inte mer pinsamma än ni redan är! Ge er inte in i en debatt om MENSA! Håll er till ert vanliga trollande om dagis, knäckemackor, musli och ljusstakar.

 • anna
  9 mars, 2016 at 10:19

  Vad fint att din vän har så högt IQ Katrin men nu är jag nyfiken på hennes EQ .

 • lina
  9 mars, 2016 at 13:22

  Tycker det liknar Caroline Gynnings ”konst”, naivistiskt på ett navelskådande vis. Något som säkert tilltalar unga tonårstjejer.

 • Anna
  9 mars, 2016 at 16:59

  Bra skrivet Bu! Tyvärr tror jag att ditt budskap vare sig når Davve eller Gammeltjäringen då det krävs intelligens för att förstå innebörden i din text 😉

 • Milla
  9 mars, 2016 at 19:38

  Iina. Till skillnad för Gynning kallar hon sina fotokopier ärligt ”prints” , inte litografer som Gynning gör vilket är fusk.

 • davve
  9 mars, 2016 at 19:40

  Och som vanligt tänder DU till 😀 och skriver artikel långa inlägg som du själv svarar på i diverse namn. Blir man förvånad.. antar att du ljuger om Mensa medlemskapet också 😀

 • davve
  9 mars, 2016 at 19:46

  Det är intressant också att dina inlägg skrivs i olika namn.. och du på allvar försöker få mig att tro att det skrivs av olika personer. Ändå skrivs ALLTID svaren i samma löjliga offerkofta ton.. den ton som DU alltid har.. intressant det där 😀

  du ta av dig offerkoftan, skriv alla dina inlägg i ett namn, och sluta reagera kraftigt på inlägg som skrivs av andra i samma ton som DU skriver i tid och otid till andra.. kan man inte ta det ska man inte ge det..

 • davve
  9 mars, 2016 at 19:46

  Du är pinsam… ett troll i dess värsta tönt form 😀

 • anna
  9 mars, 2016 at 20:31

  davve hur många tror du skriver på Katrins blogg? Är det bara du,jag och gammeltjärringen? För alla som skriver någon kritik är ju en och samma person enligt din logik.

 • Carrie
  9 mars, 2016 at 20:47

  Davve om du hade läst den här bloggen längre än du gjort så skulle du sett att folk hatade även mig och mina kommentarer. Jag ändrade aldrig nick och andra började skriva en massa tokerier i mitt nick och låtsades vara jag. Du ser verkligen inte hur dumt det låter när du buntar i hop alla och säger att det är en och samma person som svarar på sina egna inlägg. Det är inte så men inte förrän allas ip adresser blir synliga kommer du att förstå, vilket såklart inte kommer ske eller vad vet jag, ett tag var allas mail adresser synliga typ ett halvår eller något sådant. Varför är detta så svårt för dig att förstå? Det kan faktiskt vara fler än en person som tröttnat på dina sjuka påhopp och vidriga uttalanden om döda föräldrar om alla som är av en annan åsikt. Det handlar inte om att ta på sig offerkoftor, det handlar om att säga ifrån när man tycker att någon beter sig illa mot andra människor och jag tycker verkligen att du gör det. Sen blir det riktigt pinsamt när du skriver att folk vill ha kontakt med dig och Katrin ungefär som att ni är ett par, alltså sluta bara med det. Sluta!! ????

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:26

  Carrie, det är bara väldigt intressant att när DU kommenterar så kommer det alltid kommentarer antingen innan eller efter inom 30 minuter som nu. Alltid. Du lägger inte ens ner någon tid på att få det att se äkta ut.

  Du tar inget ansvar för vad du skriver under diverse nick. Kan du inte ta det så ska du inte ge det. Du blir alltid superupprörd och har din varmaste offerkofta på dig om du är den som får kommentarer mot dig.. men själv skriver du sexistiska, hatiska och knäppa kommentarer i tid och otid.. Ja och alla som skriver något positivt eller pro-Katrin är ju antingen katrin själv eller Bingo eller någon som får betalt av Katrin. Men fy om någon anklagar dig för att skriva många kommentarer ja då är det kränkande.. du har en obeskrivligt skev moral 😀

  Du är ett stort skämt 😀

 • Pia
  9 mars, 2016 at 21:27

  Nu tänker hen så det knakar davve, hur ska jag bemöta henne nu? Måste komma på något ännu värre än att anklaga henne för att ha dödat sin pappa, tänk tänk tänk! Förr så blev jag helt vansinnig på dina vidriga kommentarer medans jag numera enbart tycker synd om dig. Jag hoppas att du får vad du förtjänar. Och Carrie: jag beklagar verkligen förlusten av din pappa, fuck cancer!

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:27

  Men jag förstår att du som nättroll antagligen tänder på detta…. så jag gör väl din dag. Det är väl bra trollet? 😀

  Du är så pinsam.

  Vad hände i din ungdom?

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:28

  Och där skriver du ännu ett inlägg i ett nytt namn… i exakt samma ton som du alltid skriver.

  och inom några minuter kommer antingen Carrie eller något av dina andra nicks att skriva någon kommentar.. till dig själv… 😀

  ta din medicin. eller gå i terapi för det som hände dig som ung… med din pappa.

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:30

  Det är du som har ett sjukligt intresse för mig och Katrin. Du spenderar hela din vakna tid med att kommentera antingen mig eller Katrin. Det är alltid du som börjar kommentera eller vill ha min eller Katrins uppmärksamhet. Och du skriver i diverse namn……. du är ganska rolig. men mest sorglig. 😀

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:35

  Ändå försöker du låtsas att du är ett offer. Men ändå vill du ha min uppmärksamhet.. och du skulle antagligen sälja din egen själ för en träff med Katrin eller bara en kommentar ifrån henne..

  sorgligt.

  ska jag skicka en autograf till dig.. eller en papperskopia på lite kommentarer. det håller sig längre..och du slipper logga in 500 ggr om dagen 😀

  LOL

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:35

  Carrie är ett troll

 • Pia
  9 mars, 2016 at 21:35

  Fast jag är inte Carrie, jag är Pia.

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:36

  Pia… du lider av tvångstankar va? Men du mår väl bra av att få min uppmärksamhet ? 😀

 • Pia
  9 mars, 2016 at 21:39

  Nej. Tycker mest att du är obehaglig.

 • Carrie
  9 mars, 2016 at 21:40

  Tack så jättemycket Pia! ???? Jag ger upp med davve nu haha..det är verkligen att stånga pannan blodig försöka resonera med honom. Jag vet vem jag är och jag står för allt jag har kommenterat på den här bloggen. Har aldrig skrivit i olika nick och min avsikt har aldrig varit att såra eller göra någon illa sen erkänner jag att mitt tålamod har brustit med davve nu på senare tid. Är ju inte mer än människa trots allt ????

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:42

  Hhahahah lol.. årets mest komiska ögonblick. Carrie svarar under 5 minuter senare..hahahah

  du är verkligen sinnesslö… 😀

  Ta dina mediciner….

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:43

  Vad är du för sjuk människa? 😀

  ska jag fixa den där autografen?

 • Pia
  9 mars, 2016 at 21:44

  Full förståelse Carrie, jag kommer aldrig mer svara eller kommentera något han skriver igen, tycker på riktigt att han är otäck!

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:45

  Pia och Carrie. du lider verkligen av att vara en attention whore eller hur? 😀

  Måste du verkligen vara så uppenbart sökande efter uppmärksamhet och bekräftelse?

  haahha

  Katrin kommer aldrig att svara dig ändå. så du får nöja dig med min uppmärksamhet.

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:46

  Du har verkligen gjort bort dig.

  Och du gör allt detta för att få uppmärksamhet av Katrin.

  Det är riktigt gulligt ändå….

  att du är kär i Katrin vet vi sedan länge..men att du var ett troll OCH stalker….. det är lite extra det.

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:49

  Katrin kommer ALDRIG att ge dig den uppmärksamheten du söker och vill ha.. bekräftelse gissar jag.

  Måste kännas sorgligt…..

  Och hitta på en massa olika nicks och svara på dina egna inlägg…

  ja……. du kommer aldrig att få den uppmärksamheten du vill ha. så varför fortsätta..

  Du är så körd 😀

  LOL

 • davve
  9 mars, 2016 at 21:58

  Vill veta nu vart jag ska skicka Idolbilden och autografen från mig till dig. Du har ju en förkärlek för mig och Katrin… du älskar mig. Så först skickar jag och sen kan vi fixa så Katrin ger dig någon idolbild osv.

  Du skulle nog må bättre psykiskt då 😀

 • Anna
  10 mars, 2016 at 00:36

  Ja Davve vi skulle nog alla må bätre härinne om du fick vård för dina problem. Att vara härinne på bloggen dygnet runt, Och hoppa på folk hela tiden är inte sunt. Du har ju inget nytt att komma med utan låter som en trasig LP-skiva. Jag tycker synd om dig. Vi är väldigt många som är trötta på dig,dina påhopp är inte roliga,fyndiga eller häftiga. Utan aggressiva skrivna av en sjuk människa. En frisk människa skulle inte skriva det du skriver.

 • anna
  10 mars, 2016 at 09:40

  Vi kan alla komma överens om att davve är en mycket psykiskt sjuk person. Vi kan välja att bli arga på hen eller att bara tycka synd om hen. Jag för min del tycker ytterst synd om hen men även om de som drabbas av hens behov av att vara elak. Jag tror vi alla bör börja fokusera på det Katrin skriver och på Katrin istället för på davve nu. ( Önska mig lycka till för jag har sååååååå svårt att låta bli att ge davve svar men jag ska verkligen försöka.)

 • Bu
  10 mars, 2016 at 10:31

  Håller med Anna. När jag först läste igenom kommentarerna ovan skrattade jag, för det är ju så fullkomligt sinnessjukt (!!!) men sedan blir man nästan lite ledsen. 40 kommentarer och hälften är från Davve som är helt rabiat. Jag tror det bästa är att komma ihåg att detta rör sig om en människa som inte är riktigt frisk. Det är en naturlig reaktion att försvara sig när någon anklagar en för något som inte är sant (tex att alla skriver under samma nick) även om det egentligen är oviktigt. Men samma diskussion har pågått i åratal nu. Låt honom tro vad han vill. Vi slutar göda honom helt enkelt. Jag menar, människan verkar tro att han är i något form av romantiskt förhållande med Katrin för h-e. Han är ju inte kry..
  Sedan är det ju givetvis OTROLIGT svårt att inte bli arg när man hör att han suttit och hånat folk för att deras föräldrar dött eller dy. Det borde fan nästan vara spö straff för sånt. Men försök bara tänka att han nog tampas med en hel del demoner så att säga. Svara inte helt enkelt. Vad han än säger.

 • Carrie
  10 mars, 2016 at 11:13

  Instämmer helt med Anna, Pia och Bu. Total nonchalans hur vidrigat han än beter sig är det enda rätta. Var tvungen scrolla igenom kommentarerna och man blir minst sagt fundersam över att den här personen går lös i samhället. Räknade till 18 kommentarer skrivna i ren desperation från davve bara i denna tråd. 18 st?!?! Siffran kan ha stigit innan jag ens hunnit posta den här kommentaren. Det jag är glad för är att det faktiskt finns några få härinne som säger ifrån och markerar att hans beteende är allt annat än friskt. Tack för det! ???? ”The rules of communication – Don’t talk with idiots”

 • davve
  11 mars, 2016 at 00:11

  Allt detta skådespeleri för att DU inte får den kontakt med Katrin som du trånar efter. Sorgligt. Du skriver artikel långa inlägg om mig och Katrin.

  Och fortsätter charaden med att låtsas att det pågår en diskussion mellan dig och flera andra… 😀

  du är patetisk och feg… vågar inte stå för dina åsikter under ett enda nick. svagt 😀

 • Bu
  11 mars, 2016 at 01:12

  Visst Davve. Så är det. Men jag tänkte bara fråga – du säger ofta ’dig och Katrin’. Att vi förföljer ’dig och Katrin’, vill ha ’din och Katrins’ uppmärksamhet och att ’du och Katrin’ ska skicka autografer till oss osv. Känner du att ni har en relation? Att ni är ett par eller så? Bara undrar.

 • My
  11 mars, 2016 at 06:06

  Detta blir bara värre o värre @Davve: du behöver verkligen hjälp o jag hoppas för din skull att du får det. De tankar o det beteendemönster du presenterar är skadliga både för dig själv o för andra. Projektionerna haglar o du går i bräschen för att gestalta inte bara ett utan flertal klassiska psykiska problem. O med den hotfulla, o ständigt pressande o upprepande ton du antagit i senaste inläggen så skulle jag i te vilja ha dig ute fritt bland människor. Så alla ni som kommenterar o svarar denna @Davve: sluta. Det går inte att argumentera med en människa som är sjuk. Den kommer aldrig förstå o era ord triggar enbart till ytterligare Symptomutveckling. Låt hen skrika o slåss mot sina väderkvarnar allena o hoppas på att hen får hjälp. Lägg inte ner er tid på att argumentera med en sjuk person! Over and out!

 • SillyBilly
  11 mars, 2016 at 20:26

  @Anna, Pia, Bu, Carrie, My: ni är friska vindar som skingrar den värsta stanken i denna egendomliga ”blogg”. Jag gick head-to-head med den här ”Davve” men insåg rätt snabbt att hen förmodligen är gravt rubbad. Fy fan vilken otäck figur.
  ALLA borde sluta göda den fan. Enda sättet att KANSKE svälta ut hen.
  ALLA gensvar på ”Davve” fungerar som att hälla bensin på en brasa…

 • Carrie
  11 mars, 2016 at 22:29

  @ SillyBilly Där är du ju!! ???? Som jag har saknat dina kommentarer!! Du har helt rätt han ska svältas ihjäl. Kommer det bli lätt? förmodligen inte men lycka till oss allesammans. Önskar fler kunde joina kommentators-medborgargardet mot denna idiot av rang. Jag har helt tappat det med davve och det brukar inte hända i första taget för mig.

 • Carrie
  11 mars, 2016 at 22:36

  @ My Instämmer helt! Och känns helt stört att han på riktigt tror att vi är en och samma person som skriver emot honom.

 • Petra
  11 mars, 2016 at 23:32

  Blir chockad över hur folk, människor, personer beter sig här! Nedvärderande kommentarer på nästan varje inlägg från Katrin. Elaka kommentarer från oss/er sinsemellan!

  Vad är det för fel på er? O måste ni ta eran skit här på en offentlig människas blogg?!

  //Petra Norbergs absolut goaste 9 barns mamma 😉

 • davve
  12 mars, 2016 at 13:33

  Carrie, sök hjälp 😀