Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är egentligen så väldigt lite som krävs för att barnen ska vara glada och nöjda. Tid, engagemang och gos. Man behöver inte en massa pengar. Egentligen. Det kanske alla som jobbar för mycket borde tänka på. Hellre jobba lite mindre och hänga mer med kidsen. De uppskattar det så mycket! I helgen har vi typ inte gjort något alls. Bara umgåtts. Mysigt. Ser fram mot dagis imorgon. Man vill ju inte få för mycket av det goda!

You Might Also Like

 • anna
  7 mars, 2016 at 10:18

  Det lyser alltid om dig då du är med dina barn.

 • Håller med
  7 mars, 2016 at 10:30

  Bra skrivet Katrin!

 • Eva
  7 mars, 2016 at 11:31

  Dubbelmoral Katrin. Inte en massa pengar?? Hur skulle du överhuvudtaget kunna leva den livsstil som du gör utan att ”man behöver inte ha en massa pengar” som du säger? Hur skulle du överhuvudtaget kunna köpa dig en bostad mitt i stan om du inte hade pengar? Hur lycklig hade du varit med dina barn om ni matade duvorna och samtidig veta att ni saknade bostad??

  Dessutom HUR skulle du kunna resa utomlands som du gör kors och tvärs om du inte hade pengar?

  löjligt med ett sådant uttalande när du inte lever som du lär.

 • Anette
  7 mars, 2016 at 11:46

  Kul att du upptäckt det kan vara kul att umgås med dina barn…..det man brukar se är ju dina små sitta framför TV:n eller med paddan när ni är sk. tillsammans.
  Du har inget val nu när du är separerad 🙂

 • Cissi
  7 mars, 2016 at 11:57

  Dagens insikt….

 • Gammeltjärringen
  7 mars, 2016 at 13:02

  Som vanligt så dröjde det inte länge förrän ”dissarna” bestämde sig för att delta i debatten.Det måste kännas skönt i själen för er att utse någon till hatobjekt att spy galla över.Den kungliga svenska avundsjukan.Ni snackar om dubbelmoral. Vad finns det för dubbelmoral i att tjäna pengar och samtidigt inte tycka det är allt, att det finns det som är viktigare? Vart vill ni komma, för jag är ju så trög så jag fattar liksom inte utan att ni förklarar? Utveckla gärna era resonemang.”Eva”för jag är så korkad så jag fattar inte ett smack vad du menar.Jag kanske inte har ” Cissis”insikt?
  Det är inte pengarna i sig som i första hand driver duktiga företagare, det har helt andra mål och avsikter med det.Det är människor som drivs av att förändra, de har ofta ett tydligt mål med sin verksamhet som de inte är skyldig att delge någon.Men jag kan tala om för er att utan dem stannar Sverige. Sluta upp med att vara så avis – skapa själva istället!

 • Gammeltjärringen
  7 mars, 2016 at 13:06

  Dessutom:jobbar du hårt – så har du råd att resa.
  Hur kan man ha en smiley efter en kommentar om skilsmässa – roligt – hörru – men vad vad det som var så roligt med den smileyn?Förutom att du inte har grepp ens om hur man använder ikonerna på tangentbordet.

 • Bu
  7 mars, 2016 at 14:20

  Det här är inte Katrins blogg längre. Det är Gammeltjärringens och så Davves. Misstänker att Gammeltjärringen är någon form av moster eller något till Katrin, eller hoppas i alla fall för annars börjar det bli obehagligt. Men liksom, vill Katrin verkligen ha morsan sittandes här och läxa upp folk dagarna i ändå? Det blir sjukare och sjukare.

  Vi kanske borde låta Gammeltjärringen och Davve få vara ifred här?

 • gammeltjärringen
  7 mars, 2016 at 16:10

  Näpp – känner inte Katrin eller Bingo personligen.
  Känner inte Davve heller.
  Bu:Vad är det som är obehagligt?Är det faktum att det plötsligt är någon som säger emot dig som stör?
  Någon som tycker att man inte BEHÖVER vända på varje ord en bloggare skriver, BARA FÖR ATT MAN KAN?
  Det behöver man inte vara någons morsa för att tycka.
  Det är en fysisk familj bloggen handlar om – så ta å tänk till lite vad ni skriver för skit, för det har varit personangrepp härinne ända ner till hur barnen ser ut – så ja du har rätt, du blir bara sjukare å sjukare….

 • j
  7 mars, 2016 at 16:44

  Gam.tjärringen: ”du blir sjukare å sjukare” Vilket personangrepp på ”Bu”.
  ”Bu” har rätt, denna blogg har förvandlats till ”Davve&gammeltjärringens blogg, de två sitter och klankar ner på alla som skriver nåt härinne, åsikten är inte längre fri här sen ni dök upp och speciellt !Davve väljer gärna äckliga perverterade ord när hen ska nedvärdera någon.Frågan är, vilka är det som är ”sjuka” egentligen…

 • gammeltjärringen
  7 mars, 2016 at 17:45

  j – du sammanblandar åsiktsfrihet – med grova kränkningar mot barns utseende bl a – hur kan du försvara det?
  Det är inte åsiktsfrihet du är ute efter – du vill kränka Katrin och hennes familj.DET är sjukt! Sedan hävdar du att ”alla” är inblandade våra åsikter – och det stämmer ju inte.

 • j
  7 mars, 2016 at 18:07

  Alltså du, jag börjar få mer än nog av dig och Davve!
  Sammanblandar jag åsiktsfrihet med grova kränkningar???
  Svar nej, anser att var och en ska få yttra sig härinne utan att ni två lägger er i.
  Den som däremot håller på med grova kränkningar är Davve – bara för dig att skrålla bakåt och kolla….
  Vad vet DU om att jag vill kränka Katrin och hennes familj? Ingenting. Det är en ren och skär lögn från dig.
  Jag är inte sjuk, DU och DAVVE är SJUKA
  Det sista förstår jag inte vad du menar med för otydligt formulerat… är du full?
  detta är det sista från mig, svarar inte på mer okvädingsord från två totally stupids.

 • Soffan
  7 mars, 2016 at 19:55

  hej

 • anna
  7 mars, 2016 at 19:57

  Kopiera och läs: Katrin skriver att Blondinbellas son ser ut som en griskulting

 • Bu
  7 mars, 2016 at 20:34

  J jag börjar också få så oerhört nog av den jävla tantan. Hon verkar fan senil för det finns ingen logisk uppbackning till hennes s.k ’argument’. Det är bara en massa jävla gafflande som får henne att känna att hon ’sagt ett sanningens ord’ fast än det inte har någon vettig relevans över huvud taget.
  Det skulle störa mig att hon säger emot mig. Ehh..jag hade inte ens yttrat mig så hur fan kan man få säga emot mig? Jag var inte ens med i något av de samband hon suttit.och gaggat om. Men jag blir bara ’sjukare och sjukare’- alltså kärringjävel, din mundiarree är allt man ser här inne. HELA TIDEN VARENDA GÅNG MAN GÅR IN PÅ DEN HÄR BLOGGEN.
  Alltså det är en medborgerlig skyldighet att se till att någon tvångsinläggs för utvärdering om man misstänker att det inte står rätt till – och det borde någon göra i det här faller !

 • davve
  7 mars, 2016 at 23:55

  Hahahah man kan alltid lita på att katrins stalking trolls håller på och tjafsar på hennes kommentarfält 😀

  Ni är helt otroliga 😀