Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vill ni hänga på gymet med oss? Eller träna hemma med @atennmark och @philiplailani? Då tycker jag att ni ska följa dem på Snap. De heter atennmark på Snap och går ni in nu så får ni se mitt pass från idag också!

You Might Also Like

 • Diana
  4 mars, 2016 at 09:32

  hihi rolig bild, du kör på tungt! 😀

 • Emelie
  4 mars, 2016 at 13:33

  KAN du inte göra ett inlägg om Warszawa? Med tips på restauranger, barer, sightseeing osv. Du är ju expert!

 • Madde
  4 mars, 2016 at 15:10

  Hej Katrin! Jag har fått hem faktura från bolagsupplysningen igår, de har vilselett mig till att uppdatera mina uppgifter i höstas, allt i samband med att vi flyttade och precis som du säger kommer det mycket papper och man vill göra rätt för sig…. För via google och kronofogden fick jag veta att du hamnat i samma tvist och har läst en del nu om dig och andra som drabbats. Tänkte därför försöka kontakta dig. Jag har varit hos polisen och gjort en anmälan och även ringt detta företag via deras kundservice och bestridit fakturan via mail till dom. Hur gick det för dig? La dom ner ditt ärende? Är det fortfarande pågående? Behövde du betala något ändå fast du vägrade? Det var ju avtal på två år men det är ju nästan 1000 kr per dag i dröjsmålsränta, och det är just räntan jag funderar över – vad händer om de vinner ärendet och det varit pågående i två månader. Skall jag då betala nästan 10,000 kr för de två år med bindningstid, avgifter för anmälningar osv osv samt uppemot 60,000 i ränta pga försenad betalning? Har varit hos polisen som sagt – blev tipsad att kronofogden kommer hjälpa mig med allt – dom i sin tur säger de ej har laglig rätt att göra något och ej kan göra något fören de blir inkopplade – och därifrån blivit tillsagd till att ringa konsumentverket. De i sin tur säger att de bara hjälper en som konsument men jag är företagare så de finns ej så mycket de kan göra mer än att tipsa om bestrida.nu. Via den hemsidan står endast hur man bestrider via mail. Så genom alla myndigheter blir jag vidareskickad till en hemsida med en mall.. Tingsrätten kan endast se om fall i min stad gått till tingsrätten , går jag in på domstol.nu måste man söka in varje postnummer för att finna ifall någon annan gått till domstol. Det kommer inte fungera, deras organisations nummer är felaktigt och domstolen i min stad kunde inte få fram någon information alls. Jag får inget riktigt svar..Hjälp! Hur har det gått för dig?!

 • Madde
  4 mars, 2016 at 16:09

  I deras text på baksidan av pappret så står det att eventuell tvist skall gå till domstol i Estland. Men enligt kronofogden som jag varit i kontakt med på plats idag gäller ej deras lagar i Sverige och för att dom skall få tag i mig måste de anlita svensk inkasso eller svensk domstol. Jag har läst så mycket om både de som klarat sig undan då det blir höga kostnader för dom så dom ger upp, men även de som blivit betalningsskyldiga, men hur gick det för dig? Hoppas verkligen att jag får svar av dig. Jag såg ditt avsnitt via aftonbladet med brottscentralen där du säger att du aldrig tänker betala, jag tänker inte heller göra detta! Jag håller med dig! Vad är detta för skit! Men jag undrar verkligen hur det gått för dig!? Jag vill göra något för att stoppa detta, hur kan dom lyckas få skicka hem detta och lura oss gång efter gång! Jag fattar inte hur inte detta kunde nå fram till mig då jag annars läser mycket bloggar och när Kronofogden sa att det var ”Katrin, en bloggare” så fattade jag direkt att det var du!

 • gammeltjärringen
  4 mars, 2016 at 16:22

  Sprid detta – ovan – hemskt ju! Kämpade före jul med en firma som kontaktade min gamla mamma och tyckte hon skulle ha IP telefoni via dator och på nåt sätt lyckades de få henne på kroken påstod dem. De sade de hade det på band. Och jag sade då att det var konstigt för min mamma har inte internet för jag menade ju att de först borde kollat det. De hotade med vite 10 000 och jag sade att isf så blir de konsumentverket och media – och de lade ner. En väninna råkade ut för samma sak med sin mamma – och betalade.
  SKIT att råka ut för sådana här skojare – hoppas ni bägge får/fick ett bra avslut!

 • Madde
  4 mars, 2016 at 17:07

  Till gammeltjärringen:
  Jag vet inte hur jag ska sprida detta men jag hoppas att Katrin svarar eller tar upp detta igen, jag vet inte hur det gick för henne(??!!!) Men jag blev 100% vilseledd och har polisanmält och bestridit det. Vad ska jag mer göra!? Detta tar kål på mig. Jag tänker inte betala och jag har även nu läst att de skickar inkasso från Estland, vilket inte ens gäller enligt svensk lag. De skickar även påminnelse och förseningsavgifter samt hot och andra krav! Jag vill sprida detta då jag gissar på att det är många många fler än jag som blev lurade in i detta nu i höstas -15 och nu fått hem denna faktura i mars -16…

 • davve
  4 mars, 2016 at 19:58

  Madde, bara ett tips. katrin läser i princip aldrig dessa kommentarer. Kontakta henne på Insta istället.

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  4 mars, 2016 at 20:29

  Roligt 😀

  – 30kg!
  Bara 20kg kvar.
  Ta en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 • novalina
  4 mars, 2016 at 21:27

  Davve;varför har hon då en blogg. Och hur vet du det, är det du som är Katrin??

 • davve
  4 mars, 2016 at 21:33

  Novalina, du verkar inte förstå simpel teknik. Hon hade blogg innan, enbart. Nu har hon en framgångsrik Instagram, och väljer att fokusera på denna gissar jag. Samtidigt läggs samma inlägg som läggs ut på Insta även ut här…

  Ja självklart är jag Katrin. Allt som är positivt som skrivs om Katrin är självklart gjort av Katrin själv… (läs ironi)

 • mia
  4 mars, 2016 at 22:30

  Ge upp bloggen när du inte har mer att ge! Fattar inte att jag titta in längre. Såå jävla tråkig.Träning blabla, clean eating blablabla.Finns ju andra bloggar som är sååå mkt varmare och personligare.Hejdå på ett tag Katrin!

 • Linda
  4 mars, 2016 at 22:36

  Madde ang, bolagsupplysningen. Såvida du inte uttnyttjat tjänst som man blir lurad på är det bara att slänga fakturor. Jag anmäler inte ens längre. Du kan vara lugn. Inget kommer hända. De kan inte göra något. De har även ringt för ”obetald” faktura för en tjänst jag inte ens begärt… sa up yours..hej då och lägger på.

 • davve
  4 mars, 2016 at 22:48

  Mia, du skriver samma sorts inlägg 1 gång i månaden.. minst. Antingen lämna eller inte.. vi är inte speciellt intresserade.

 • Mia
  4 mars, 2016 at 23:40

  Davve,du borde också ge upp! Du skriver samma sorts inlägg hela tiden…Lämna eller inte…. Du verkar vara besatt av bloggen…

 • Djurfamiljen
  4 mars, 2016 at 23:50

  Hahaha skön bild 😉

  Vill tipsa om en tävling där man kan vinna ett paket fyllt med saker till katten 🙂
  http://djurfamiljen.se/

 • davve
  5 mars, 2016 at 00:01

  Mia, så du slutar alltså inte komma in på bloggen och kommentera trots att du för några timmar sedan skrev att du skulle lämna bloggen. Du är en lögnare med andra ord..

  bra att veta 😀

 • Davves analhål svettas likt en kladdig ringmuskel på en gris
  5 mars, 2016 at 01:59

  Hej zingo bingostar. Get real!

 • Suss
  5 mars, 2016 at 08:59

  Davve = Bingo

 • 5 mars, 2016 at 09:55

  Fast varför skulle Katrinz ex och pappan till hennes barn sitta och hänga på hennes blogg och håna folk för att deras föräldrar antadtat den sexuellt och haft sex med dem? Har Davve barn ska han synas! Så det hoppas jag verkligen inte, att det är Bingo.

 • anna
  5 mars, 2016 at 11:19

  Bingo är inget monster som skulle säga till folk att det är tur att deras pappor har dött eller göra narr av dem som gått igenom en svår barndom. Bingo har vuxit upp på landet så han skulle inte håna någon som bor på landet. ALLT talar för att Davve INTE är Bingo. Davve är nog inte heller Katrin däremot så kan Davve vara någon av Katrins bekanta om ens det.Davve är bara någon som är besatt av kändissar och att få uppmärksamhet och uppmärksamhet får hen i massor bla av mig.:)

 • anna
  5 mars, 2016 at 11:20

  Bingo skulle inte göra rasistiska inlägg så som Davve har gjort.

 • davve
  5 mars, 2016 at 11:22

  Varför skriver du samma idioti under olika nicks? 😀 Du gör bort dig.

  Du klarar inte av samma behandling som du ger andra.

  Inte oväntat dock… inte ett ovanligt beteende hos analfabeter. ;D

 • Carrie
  5 mars, 2016 at 14:14

  anna jag håller så med dig!!! ???? ????

 • Linda
  5 mars, 2016 at 15:18

  Hej…jag bor i Motala och tyckte mig se dig utanför Espresso house här? ?! ????

 • eliin
  5 mars, 2016 at 15:26

  Davve ÄR Bingo – tro det eller ej.

 • nina
  5 mars, 2016 at 16:09

  Hur kan Bingo sjunka såååå djupt !!!!

 • anna
  5 mars, 2016 at 16:17

  davve har ett sjukligt intresse för övergrepp som kan ha hänt i personens barndom vilket tyder på att det kan finnas intresse av att skada barn hos davve och jag tror mindre och mindre att davve är Bingo.

 • gammeltjärringen
  5 mars, 2016 at 18:15

  Men LÄGG AV!Ni två senaste som kommenterar ?
  hur kan ni spekulera som ni gör när ni inte ens har en aning om vem som döljer sig bakom nicket?

 • Trilskan
  6 mars, 2016 at 23:00

  Vilken jävla bra blogg detta är, kanon bra, hör blir jag kvar… Eee! Not!

 • davve
  7 mars, 2016 at 16:52

  Trilskan,vad gör du här då?. och varför annonsera detta? söker du uppmärksamhet för dig själv?