Okategoriserade

Facegel

Katrins Snapshots

Jag har perfekt hy, men jag tror faktiskt att det är för att jag är så noga med att rengöra den. Den här facegel gör jag så fort tillfälle ges. Den tar bort döda hudceller och rengör ordentligt. Det är väldigt tydligt hur bra den rengör för man ser skillnad på direkten. Prova ni med! Nu får ni 30%nrabatt om ni anger kod: katrinfacegel

Köp här!

I samarbete med Maybeauty

You Might Also Like

 • Cagney
  3 mars, 2016 at 17:50

  Jag har följt Katrins blogg i många år. Jag finner denna nya stjärna ”Davve” i kommentarsfälten djupt tragisk. Men han kanske får betalt för att lämna kommentarer.. Jag har noterat påhopp o ständiga otrevliga kommentarer från Davve dygnet runt. Jag tycker Davve är ett ordbajsande troll. /// Skall testa gelen.

 • Julia
  3 mars, 2016 at 18:20

  Neeeeeej, inte reklam igeeen….

 • davve
  3 mars, 2016 at 19:14

  Varför ändrar du screenname hela tiden? Och nämner mig hela tiden? Du är ett fan till mig… kul med uppmärksamhet.. även om det är av en stackare som du 😀

 • davve
  3 mars, 2016 at 19:19

  Du vågar ju inte svara på frågor om din uppväxt. Och saker som hände mellan dig och en nära anhörig som uppenbart har påverkat dig och ditt beteende negativt.

  Du är svag.

  Men framförallt ett litet nättroll som byter screenname hela tiden…. 😀

  Du älskar mig jag vet.

  Puss

 • Cagney
  3 mars, 2016 at 19:42

  Nej lilla ”Davve”.. Jag behöver inte ändra mitt namn. Det är faktiskt första gången jag kommenterar 🙂
  Det är väldigt intressant att följa dig och hur du lever ditt liv genom Katrin. Jag förstår ju att du hoppas på att bli upptäckt 🙂 . Jo tack min barndom var bra. Men jag förstår att din var så mycket jobbigare. Det måste vara svårt att inte ha ngn fritid eller ett liv förutom här på bloggen. Men det kanske är ditt sätt att bearbeta trauman. Ja jag beundrar dig att du orkar kommentera varje blogginlägg Katrin gör dygnet runt.

 • j
  3 mars, 2016 at 20:29

  Tro mig, lilla råttan davve är inget att beundra, snarare förfäras över! håller med dig! den råttan har inget annat liv.. än att vaka över vad andra skriver och sen kommentera dessa på ett sjukt sätt, ja, denne eländige davve tycks leva ett väldigt enformigt och tragiskt liv.

 • 3 mars, 2016 at 20:38

  Davve och Gammeltjärringen borde göra sig båda själva en tjänst och ha sex för båda är i akut behov ett *****
  Problem löst? 🙂

 • Cagney
  3 mars, 2016 at 20:47

  Håller med dig j,jag menar att om man studerar Davve ur en sjuk människas perspektiv är det beundrasvärt att han orkar kommentera varje inlägg Katrin gör varje dag 24 h om dygnet. Och orkar lägga energi på att kommentera nästan alla kommentarer.

 • Diana
  3 mars, 2016 at 20:50

  oh no mer reklam. Men du, jag håller med, du har faktiskt en jättefin hy. Tror dock inte att det är ansiktsmasken men däremot undrar jag vad du har för rengöring och hudvårdsserie? Något du kan tipsa om även om det inte ger betalning? 😉

  Ha en fin kväll Katrin. 😀

 • Nina
  3 mars, 2016 at 21:32

  Måste ha rätt ren hud antar jag eftersom min har inte flagnat alls och jag har inte märkt nån större skillnad efter att ha testat dessa produkter.

 • Gammeltjärringen
  3 mars, 2016 at 22:13

  Tack för omtanken om sexet men jag är tyvärr upptagen.Som moralens väktare:-)) blink blink för er som inte fattar humor – så tycker jag väl åtminstone man vara hövlig. Vad hade mitt sexliv med Davve att göra? Känner hen inte, vet inte vem det är och kan inte säga att det spelar roll.Men om Davve å jag nånsin får till det så lovar jag att – inte berätta:-)))))) Men jag undrar samma som Davve: varför byta nick?

 • j
  3 mars, 2016 at 23:33

  Jaa, tragiskt nog så är nog enda anledningen till att du undrar ”varför byta nick” att DU och DAVVE är en och samma person GAMMELTJÄRINGEN.
  Det är bara ni två som tror att det bara finns en enda person till som sitter och skriver kommentarer här
  Guud vad sjuka ni två är i huvudena.

 • My
  4 mars, 2016 at 09:55

  ”Inte svara mer på @Davves korkade inlägg så helt klart ikke friska personer som hen inte får mer space i cybervärlden leken” börjar NU!

 • Alisha Jetta
  4 mars, 2016 at 11:04

  Jag ska testa, tack för tipset!

 • 4 mars, 2016 at 15:35

  Alltså det är APTRIST att alltid se samma människor sitta och tjata om att folk byter nick. Jag kommenterar här typ 1 ggn i månaden..och varje jävla gång de senaste åren har jag blivit anklagad för att byta nick. Hur svårt kan det vara att försöka acceptera att det kanske är fler än 1 pers som är trött på Davves meningslösa dravvel. Du säger samma sakee HELA TIDEN. Vill är avundsjuka, folk byter nick och så har de blivit antastade eller är invandrare. Jag har aldrig upplevt en mer begränsad människa i hela mitt liv.

 • davve
  4 mars, 2016 at 19:48

  Ändå fortsätter du att byta nick och skriva om mig under mig än 24 timmar 😀 Du älskar mig.

  Lugnt,. 😀

 • davve
  4 mars, 2016 at 19:57

  Och inom 30 minuter kommer ett inlägg där du återigen väljer att ignorera frågan och skriva en massa strunt om hur hemsk jag är. Kan man inte ta konsekvenserna av att bete sig som en inföding på nätet så tycker jag du ska låta bli att bete dig så… du klarar ju uppenbarligen inte av samma behandling som du ger andra 😀

  Men är mycket underhållande att läsa dina kärlekskranka försök att få kontakt med Katrin och mig 😀

 • 4 mars, 2016 at 21:17

  Ärligt talat, jag tror det är bäst att bara ignorera.

 • cessan
  5 mars, 2016 at 12:02

  Perfekt? Varför är då näsan så röd?