Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ibland är det skönt att inte krångla utan bara äta ett knäckekex tomat och lök med smör till lunch @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • ro
  29 februari, 2016 at 13:24

  Tänk på att Tyra blev fälld av konsumentombudsmannen för reklam av hennes egna produkter på sin blogg. Kolla upp det innan du blir anmäld.Även Bella är drabbad!!!

 • ro
  29 februari, 2016 at 13:26

  Reklamombudsmannen skall det vara.

 • Anette
  29 februari, 2016 at 16:49

  svält är inget att förespråka för….
  lunch, för en hamster kanske.

  Katrin borde fixa sina uppenbara ätstörningar, inte sunt alls, håller på kort sikt men kroppen lär ta stryk.

  ser bla på hennes händer hur rynkiga de är för hennes ålder.

 • anna
  29 februari, 2016 at 16:49

  Din nya är ju snygg Alexander Klingstedt.

 • Theync
  29 februari, 2016 at 17:44

  Xenical Beacita 120mg dietpiller till bra pris. Har även Stilnoct, Levaxin, Liothyronin, Mekobalamin B12. Vid intresse mejla till [email protected]

 • j
  29 februari, 2016 at 20:04

  Jaså, ska du bli en Stureplanstchekare nu? wow säger jag bara, LYCKA TILL! Tror du att du passar in i sällskapet då?Hoppas, för din skull.

 • amanda
  1 mars, 2016 at 07:30

  Så väljer du en Alex kopia, hela ditt liv verkar vara en försöka kopiera Amanda Schulmans liv,,,Sorry

 • Elle
  1 mars, 2016 at 16:03

  Fast Katrin ”hade” ju Alex före Amanda, så det är ju knappast så att Katrin försöker härma någon.

  Då hade hon ju inte valt Bingo, en platinablonderad sprattelgubbe jämfört med Alex som är både torr och har överbett.

 • davve
  1 mars, 2016 at 18:17

  Elle, låter som du har full koll på katrin.. och att du är väldigt avundsjuk.

 • Elle
  1 mars, 2016 at 21:56

  För att jag tycker att Alex är torr och har överbett?;)
  Det får du gärna tro, det bjuder jag på.

 • davve
  1 mars, 2016 at 22:33

  Elle, du har stenkoll på Katrins liv.. kul för dig. 😀

 • Carrie
  1 mars, 2016 at 23:51

  Bahahahaha ???? Davve ???? hur i hela hissingen kan du få Elles kommentar till avundsjuka? Du slutar aldrig att förundra mig ???? Din logik, vart finns den?!?!

 • anna
  2 mars, 2016 at 10:36

  Carrie: jag tror att Davve blev avundsjuk på Elle då Elle skrev:” Fast Katrin ”hade” ju Alex före Amanda, så det är ju knappast så att Katrin försöker härma någon.” Elle skrev då något vänligt om Katrin: ( Jag tolkar det åtminstonde som det ,att Elle menar att Katrin är en stark person som kan och vågar gå sin egen väg) Davve blir nu avundsjuk på Elle att hon skriver så fint om Katrin och därför skriver Davve att Elle är avundsjuk och har stenkoll på Katrin.

 • davve
  2 mars, 2016 at 15:41

  carrie och anna,, ni är en person. som låtsas skriva som två olika personer. hur sjukt är inte det 😀

  blev du utnyttjad som barn?

 • LiL
  2 mars, 2016 at 16:13

  Vid en skilsmässa/separation är det vanligt att parterna finner nya ”vänner”/partners.

  Så gläds åt om Karin nu hittat en man som (kanske) inte enbart ”leker sig genom livet”.
  Jag önskar naturligtvis Bingo detsamma och hoppas han vuxit upp och inte skaffar sig en liten ung ”leksak”.
  Han gillar ju poängtera att han är 3-barnsfar och med det följer ansvar, inte enbart lek med barnen.
  All lycka till – både Katrin och Bingo OCH de 3 barnen!

 • My
  2 mars, 2016 at 16:17

  @Davve. Jag är varken Anna eller Carrie eller alla andra du buntar ihop, men där gick du verkligen för långt. Jag hoppas berörda anmäler dig! Det är inte ok att attackera någon genom att fråga om de blivit utnyttjande som barn. Vad får du egentligen ut av hänga på bloggar o sprida otrevligheter? Som sagt: ”hur sjukt är inte det”!

 • My
  2 mars, 2016 at 16:18

  …o Davve…. Det har aldrig slagit dig att du lever ditt liv i ett kommentarsfält under en knäckemacka! Say no more!

 • davve
  2 mars, 2016 at 20:07

  Och du är inte sjuk ”My” som skriver under flertalet namn. och skriver en massa otrevligheter och försöker fiska uppmärksamhet ifrån Katrin.

  Du är säkert något fetto uppe i Arvidsjaur….

  Kom ner på jorden igen…..

  hur mår din pappa efter alla år på kåken?

 • Carrie
  2 mars, 2016 at 20:17

  anna du har så rätt! Jag tror exakt likadant om detta. Hahaha ???? men nu kommer ju davve att gasta att vi är samma person. Denna människa väcker min nyfikenhet ????

 • davve
  2 mars, 2016 at 20:35

  Carrie, hur var det med din pappa nu? Vad hände i din uppväxt? 😀

 • anna
  2 mars, 2016 at 20:38

  Carrie Davve är som en upprepad grammofonskiva. Hen kör med samma saker hela tiden. Snart kommer det att vi är ”svartskallar som inte har någon utbildning och som blivit utnyttjade som barn och så bor vi på landet”. Japp det är det vår kära vän Davve kör med. Ja just ja Katrin har ovanligt få läsare det är bara Davve och så är det ju jag då som är alla er andra och alla andra är ju jag. ( Ja fråga inte mig hur Davve får ihop det men på något vis lyckas hen)

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  2 mars, 2016 at 20:46

  Mums!

  – 30kg!
  Bara 20kg kvar.
  Ta en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 • davve
  2 mars, 2016 at 21:10

  anna, carrie eller vad du nu än heter.. svara nu på frågan. Hur var din uppväxt? Vad hände mellan dig och dina föräldrar. Sluta slingra dig.

 • anna
  2 mars, 2016 at 21:36

  Jo tack den var bra. Ja samma sak som hände mellan dig och dina föräldrar hände för mig. Du och jag är ju samma person kära davve.

 • Carrie
  2 mars, 2016 at 21:39

  Hahahaha Japp anna jag har noterat att han kör om och om och om igen med samma smörja. Aldrig något fyndigt eller nydanande Hahaha ???? Och ingen får ha en åsikt om någonting för då ska barndomen utredas och man har fått gungor i huvudet och kall gröt. Ytterst märklig människa. Väntar nu med spänning på kommentaren om outbildad invandrare, tjockis från Arvidsjaur har han ju redan kört men som sagt han är ju en upprepningarnas man så vi får väl se ???? Jag ställde en fråga hur han kunde få Elles kommentar till avundsjuka och nu är min pappa under utredning. Han dog 2005 i mars, exakt elva år sedan och han var den bästa pappan för mig. Vet verkligen inte vad han får ut av att vara otrevlig och elak mot alla 24/7. Och till dig Davve, nu tog jag inte på mig offerkoftan jag bara skrev om min pappas död för att du började blanda in en avliden människa i kommentarerna. Nasty.

 • Carrie
  2 mars, 2016 at 22:14

  My jag skrattade gott åt din kommentar ”Det har aldrig slagit dig att du lever ditt liv i ett kommentarsfält under en knäckemacka! Say no more!” Tack för den! ????????????

 • Davve
  3 mars, 2016 at 00:06

  Tur han är död.. Då han slipper se hur hans avkomma gör bort sig på bloggar????

 • My
  3 mars, 2016 at 05:58

  @Davve: det är inte ok att kränka människor som du gör. Oavsett om kränkningarna är imaginära eller ej. Vad får du egentligen ut av att vara så arg på människor du inte känner? Vad du än skriver förstår den med lite vett o empati i kroppen att du inte mår vidare bra. Du går långt över gränsen för vad spm är accepterat o normalt!

  Och att bloggerskan själv låter dessa debatter frodas under försök till att kränga knäckebröd ur det egna sortimentet är både sorgligt och pinsamt.

 • anna
  3 mars, 2016 at 08:16

  Vi har att göra med en mycket sjuk person (davve) som mår bra av att såra andra. Snälla ni ta inte illa upp, för personen är en energitjuv av värsta sort. Var istället stolta över att ni har empatiförmåga livserfarenhet och förmågan att skratta åt försök till att såra andra.

 • Carrie
  3 mars, 2016 at 08:53

  anna och my jag ser att Davve helt saknar förmåga att se sitt eget beteende. Gapar alltid att andra gör bort sig och är pinsamma utan att tanken slår honom att det kanske är han som driver runt och kommenterar på bloggar och framstår som aningens pinsam själv. Nä, det går inte att ta illa upp av vad någon som mår så dåligt skriver. Hoppas han kan få hjälp att komma ur detta mörker och att han inte sitter kvar här om 5 år. Det hade verkligen varit tragiskt att se ????

 • My
  3 mars, 2016 at 12:20

  @Carrie och Anna, Ja men visst är det så! @Davve har helt klart inte alla hästar hemma! O det tragiska i hela kråksången är att människan verkligen aldrig kommenterat ett enda inlägg i sig utan enbart betett sig illa mot andra. En nätmobbare av stora mått!

 • Davve
  3 mars, 2016 at 13:51

  Frågar igen, vad hände mellan dig och din pappa när du var ung? 😀 vill veta.

 • Carrie
  3 mars, 2016 at 15:16

  Davve varför inte fråga dig själv hur det kunde gå så här för dig? Rannsaka din egen barndom och ditt eget liv så kanske du finner svar som kan hjälpa dig till en bättre plats. Antagligen är du väldigt ung (inget emot unga) och känner någon slags tillfredsställelse av att få uppmärksamhet i ett kommentarsfält på en blogg oavsett om uppmärksamheten är bra eller dålig. Som My skrev här ovan så gör du ingenting annat än beter dig illa mot alla som kommenterar och nu såg vi ju verkligen att det handlar inte bara om de som kommenterar negativt om Katrin utan du hoppade även på Elle och kallade henne avundsjuk helt utan grund. Sen tycker jag att din besatthet av min döda pappa börjar kännas osmaklig. Ja, hela ditt beteende här känns väldigt osmakligt. Ryck upp dig! ????

 • davve
  3 mars, 2016 at 17:12

  Berätta nu vad som hände mellan din stackars far och dig… varför dödade du honom?

 • davve
  3 mars, 2016 at 17:13

  Varför undviker du frågan? Samtidigt som du i flertalet alias skriver hemska saker till katrin. Varför kan du inte ta av samma beteende som du ger.

  Du är en ynklig människa 😀

 • Carrie
  3 mars, 2016 at 18:02

  Den enda ynkliga människan jag ser här är den som ljuger är elak och förtalar andra. Fattar inte hur du står ut med dig själv men jag kan bortse och förlåta dig för alla vidriga elakheter som du vräker ur dig. Vi vet nog både du och jag att om du hade varit vid dina sinnens fulla bruk hade det inte funnits i dig att skriva att jag har dödat min pappa osv. En frisk individ ägnar sig inte åt den typen av försök till förnedring av någon. Men eftersom du är så nyfiken på min pappas död så kan jag berätta att han länge kämpade emot cancer men tyvärr inte på rätt sätt. En gång för några år sedan så ändrade jag nick tillfälligt till Carrie Cabbagehead men annars har jag alltid haft samma och skulle aldrig komma på tanken att skriva under olika alias men vi är ju alla olika. Som sagt Davve du har överträtt alla gränser för vad man skriver till någon men du är förlåten ????

 • davve
  3 mars, 2016 at 19:16

  Undrar fortfarande vad som hände mellan dig och din far när du var yngre? vad gjorde han mot dig som idag gör att du är så knäpp?

  Vill veta.

 • Carrie
  3 mars, 2016 at 20:32

  Bahahahaha ???? ???? Du fortsätter undra. Säg att du inte är på riktigt?! Snälla Davve säg att du bara driver med oss. INGEN människa kan vara så totalt obegåvad och brista i självinsikt på detta sätt. Jag vägrar tro det. Din rubbning måste vara ett påhitt och ett mycket dåligt sådant ????

 • anna
  4 mars, 2016 at 14:51

  Carrie jag beundrar din styrka.Sedan att Katrin tillåter att en så sjuk person som Davve skriva i hennes kommentarfält säger mycket om Katrin.

 • davve
  4 mars, 2016 at 19:52

  varför fortsätter du att skriva OM mig och TILL mig dag ut och dag in under flertalet nicks. Men du vågar inte svara på en fråga som är i exakt samma stil som DU skriver till andra och till mig… DU är extremt svar 😀

  Om du reagerar som kraftigt på mina inlägg så varför skriver du en massa liknande strunt till Katrin bland annat varje dag för att få hennes uppmärksamhet på ett kommentatorsfält som du vet att hon i princip aldrig läser. Bloggen uppdateras automatiskt efter hennes Instagram inlägg….

  Du verkar gå på någon slags medicin… 😀

 • davve
  4 mars, 2016 at 19:59

  Och förväntar mig inget annat än att du fortsätter ignorera mina frågor och beter dig som en inföding…. Fortsätt med din rappakalja… du är mkt underhållande… 😀

 • Carrie
  5 mars, 2016 at 01:06

  Tack detsamma anna. Jag börjar inse att jag har underskattat hans tillstånd. Det är verkligen allvarligt och han känns på en sådan låg nivå att ingen kan nå honom. Att försöka resonera med en sådan är lönlöst och tjänar absolut ingenting till. Vissa människor får en att undra mer än andra, vår käre davve är en sådan ???? ????

 • davve
  5 mars, 2016 at 11:25

  Som sagt dina kommentarer är underhållning på hög nivå. Att du också ignorerar att svara på frågan är ännu mer underhållande.

  Du är verkligen svag 😀

 • davve
  5 mars, 2016 at 11:26

  Och att du fortsätter att svara på dina egna inlägg under flertalet namn.. och fortsätter med det trots att du inser att jag vet att det är du själv som skriver samtliga inlägg är, ja patetiskt 😀

  Mår du bra? Vad har hänt i din ungdom?

 • Carrie
  5 mars, 2016 at 20:20

  Jadu, davve under min ungdoms dagar hände många spännande saker jag förstår att det var annorlunda för dig där nere i mammas källare där du antagligen sitter och trycker än idag. Hoppas att du kan få in i din förkrympta hjärna att det är fler än du som kommenterar i samma nick utan att ändra. Jag fattar att det är svårt för dig men jag har kommenterat i samma nick förmodligen långt före du var född. (överdrift) Du tror dig veta saker du inte har en aning om utan någon som helst förståelse för hur otroligt blåst du framstår ????????????

 • davve
  5 mars, 2016 at 23:45

  Carrie, du beter dig väldigt butthurt.. varför? Du klarar uppenbarligen inte av samma behandling som du ger andra under flertalet nicks… 😀 Och att du fortsätter förneka detta visar ju på svagheter..

 • Carrie
  6 mars, 2016 at 00:05

  Oh, coolt! Har du lärt dig ett nytt ord? Du är verkligen plågsamt trög. Önskar att allas ip adresser blev synliga så att du fick krypa tillbaka till din lilla korg där du hör hemma din kaxråtta. Nu ska jag distansera mig från dig och din lågfrekventa energi en stund. Du är en högst otrevlig person som bör undvikas ???? men jag erkänner att det är svårt att inse att den här typen av idioti nog bör angripas med total tystnad och ignorans som någon klok person skrev tidigare. Tror det var My. Ajöken fröken!????

 • davve
  6 mars, 2016 at 00:24

  Betvivlar att det tar mer än 1 timme innan du kommenterar denna kommentaren. Du är trots allt ett troll. 😀

  Men får se om du kan klara detta, och då menar jag även alla dina andra nicks.

  😀

 • Reductil
  1 juni, 2016 at 12:34

  Gå ner i Vikt med Reductil
  Pris 28 st 15 mg 780 kr
  Finns 10 15 20 mg maila gör pris bättre pris vid köp av många. Man bör äta minst 56 dagar.
  [email protected]