Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Har haft vidriga mardrömmar hela natten. Drömt om barn som dör. Tacksam för att jag fick vakna imorse. Tänker på föräldrarna som aldrig får vakna. En sån fruktansvärd sak som inte får hända. Barn ska inte få dö.

You Might Also Like

 • Julia
  29 februari, 2016 at 08:32

  Nå där sa du nåt vettigt. Amen!

 • Eva
  29 februari, 2016 at 09:09

  Mardrömmar är vanliga efter en helg med mycket fest.

 • Katrin
  29 februari, 2016 at 10:45

  Du ägnar dig för mycket åt vuxenlivet: Karriär, fester ta hand om hem och familj,planerade resor osv. Du dödar ditt eget inre barn. Du bör ägna dig åt spontana lekar, sagor, lego, playdoh, fingerfärg och annat som hör barndomen till.

 • Theync
  29 februari, 2016 at 17:45

  Xenical Beacita 120mg dietpiller till bra pris. Har även Stilnoct, Levaxin, Liothyronin, Mekobalamin B12. Vid intresse mejla till [email protected]

 • Isabelle
  1 mars, 2016 at 03:22

  Nån som säljer knark här också ser det ut som ???

 • Isabelle
  1 mars, 2016 at 03:23

  Håller med om att Katrin borde va hemma med sina två Söner lite mer men men hennes val å sådära då men skadar ju inte att få en trygg relation till sin Mor…

 • Maria
  1 mars, 2016 at 19:46

  Ja min mamma dog i somras efter lång sjukdom o det kan jag ha mardrömmar om o det är hemskt. Nej barn ska inte dö o vad svårt tänk dom som förlorat hela familjen så grymt kan livet vara.

 • Saja
  2 mars, 2016 at 20:08

  Jag förlorade mitt barn för ett år sedan.
  Det värsta man kan råka ut för. Han blev 23 år gammal.

 • Sandra
  2 mars, 2016 at 20:14

  Jag är en av dom som inte får vakna.. jag har en son som snart är två och han är mitt allt, min anledning att kliva upp om dagarna. Sen har jag min ängladotter som skulle ha blivit 6 veckor nu på fredag. Föräldrar ska inte behöva överleva sina barn. Och mor-& farföräldrar ska inte överleva sina barnbarn!