Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Livet som författare är inte så pjåkigt ändå. Dunkat av tio sidor eller 20 000 tecken idag i sann @lackberg anda så nu bubblar jag. Första gången faktiskt sen vi flyttat in. Det tog ganska lång tid för mig innan jag på riktig kan njuta över den tid jag har utan barnen. Ångesten åt upp mig inifrån och jag kände konstant panik över att jag medvetet valt att förstöra deras liv genom att separera. Jag känner inte så längre. Barnen mår jättebra och nu kan jag också göra det. Jag tror att det är den största orsaken till att min psoriasis bröt ut just nu också. Men den är på väg bort nu. Skönt när man hittar lugnet i sig själv igen. #bucketlist

You Might Also Like

 • Julia
  27 februari, 2016 at 18:43

  Vaaah?? Men enligt dig själv har du ju bara varit over-the-top överlycklig efter separationen. Och nu kommer det fram att du haft panik och oro…kanske dags att sluta spela att separationen var totaaaaalt smärfri.

 • Gammeltjärringen
  27 februari, 2016 at 19:10

  LÄS vad Katrin skriver istället för att göra sensation! Det är EN sak att det är en lycklig separation. En helt annan sak är KÄNSLAN och jag skriver det med stora bokstäver så att även de tröga kan fatta: KÄNSLAN av vad man tror man åsamkar sina barn med en separation.Den KÄNSLAN är en känsla som inte nödvändigtvis är en sanning.Eftersom man förvaltar alla relationer.Katrin: Det är alltid fel människor som har dåligt samvete, tror mig. Småkidzen mår bra, du och Bingo har ro, Nova är ok, För bra för att vara sant? Näe varför då? Visste jag väl att orden skulle komma när du får lite ro ett tag.Det behöver du.

 • yuck
  27 februari, 2016 at 21:38

  Gammeltjärringen varförför sitter du här inne och onanerar hela dagarna?

 • j
  27 februari, 2016 at 21:53

  Hahaha, kunde inte sagt det bättre själv!
  Åh, tagga ner, ”gammeltjäringen”!

 • gammeltjärringen
  27 februari, 2016 at 21:53

  yuck – namnbyte nu igen?

 • j
  27 februari, 2016 at 22:27

  Gammeltjärringen och Davve, kanske ni två borde gå med i ”ängsliga klubben” så får ni två hjälp mot all oro om alla som kommenterar på bloggar, där ni två känner en obetvinglig lust att provocera andras kommentarer!!!!

 • Theync
  28 februari, 2016 at 16:10

  Xenical Beacita 120mg dietpiller till bra pris. Mejla vid intresse till [email protected]

 • Paulina
  2 mars, 2016 at 21:28

  Så nyfiken att se bilder på din lägenhet! Verkar vara sjukt fin!

 • Rebecca
  4 mars, 2016 at 18:19

  Skulle vara mycket tacksam över om du ville berätta vilket program du använder när du skriver? Keynote? Och på en MAC? Tack!