Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså det där benpasset vi körde igår @philiplailani det känns idag. Jag har lagt en kudde på stolen för att ens kunna sitta så jävlar vilken tajt röv jag kommer att ha i sommar! Vill minnas att någon tidigare påpekat att jag har en slapp hängig röv så jag tar till mig och gör något åt saken kan man säga! Tar inte illa upp utan är tacksam för den konstruktiva kritiken. #goingforaperfectbody #deltagym #philiplailani

You Might Also Like

 • gammeltjärringen
  25 februari, 2016 at 18:40

  Men jösses – var e du slapp nånstans?
  Gå och ställ dig framför spegeln männscha….
  Däremot ska du äta och träna för å må bra – men det är en helt annan sak. Du har två kidz dessutom att ränna efter, ett jobb näe flera jobb. BRA att du tar dig till till dig själv ändå! Det är aldrig lätt som mamma. Men jag tror ungarna blir lyckligare av det än en morsa som e missnöjd. Men nån måtta får det allt va! Du behöver någon som kan trycka på bromsen i ditt liv!

 • Ninni
  25 februari, 2016 at 20:57

  Asså.. Din bok kommer ju bli ett språkligt o innehållsligt mästerverk asså! ”En dåres försvarstal 2”

 • davve
  27 februari, 2016 at 00:11

  Ninni, ändå är du här och läser ”dårens” blogg. vad säger det om dig isåfall?

 • lusse
  28 februari, 2016 at 03:13

  Katrin, basta ovning for rumpan ar maskin for bakspark. Sparka bakat, hall… ga ner. Ocksa ”kissande hunden”. Sta pa alla fyra, lyft benet (bojt), hall…. Sa lange du orkar. Sorry plattan har bara eng tangentbord.