Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså jag fattar att det är många som anser homeopati och alternativ medicin mumbojumbo men fakta är ingen som kan ifrågasätta. @kari.kokko sa att jag skulle få blåa ögon och det kändes ju både roligt och omöjligt när han sa det. Nu har jag ätit quasia i två veckor och kolla! Otroligt. Den 6 april är då jag ska tillbaka till Kari så det är lång tid kvar men redan sker det grejer. Min psoriasis är också bättre än någonsin faktiskt. #karikokko #homeopat

You Might Also Like

 • Diana
  24 februari, 2016 at 10:51

  VA!? Kan man ändra ögonfärg? Coolt. Men vad är det du tar, googlade på quasia men fick inte upp något vettigt? Bara massa människor. 😀

 • Mia
  24 februari, 2016 at 14:16

  Jag tror att vi måste bli mer och mer alternativa. När jag studerade till sjuksköterska fick jag lära mig hur man ska äta. Typ viktigaste var kolhydrater, hjärnans bränsle. Därför tveksam till lchf, men testade. 30 kg ner på 5-6 månader. Mitt hår började växa, först luden i övre delen av pannan, fick ”polisonger” som jag glömde att jag haft. Massor av hår började växa. Mens efter någon månad. Värk försvann och min hypotyreos blev bättre! Min kropp började fungera. Min dotter är ordentligt allergisk, sökt läkare upprepade gånger. Lite salvor, lite mediciner. Inte hjälp alls. Börjat med msm, allt försvann! Jag har även börjat lite försiktigt med Kolloidalt silver på mig. Influensan som bortblåst på 1 dag! Ska kolla upp lite mer med homeopati efter dina framgångar. Bara av erfarenhet, tror jag på alternativa lösningar. Sjukt, men det fungerar ju! Stå på dig, älskar att du går dina egna vägar och tror på dig själv. Kram på dig!

 • PiaMia
  24 februari, 2016 at 20:43

  Men!! VEM BRYR SEJ!!! Gula, gröna, svarta, blå, bruna!! På vilken Planet bor du?? Vad är viktigt? Jag storknar. Du är så ointressant! Så korkad!!

 • P
  25 februari, 2016 at 13:13

  PiaMia ”Du är ointressant” Varför går du in på hennes blogg då, om du tycker hon är ointressant?
  Bevisar ju bara hur ointelligent du är.

 • Henrik
  4 mars, 2016 at 06:48

  Homeopati är vatten.

  Jag dricker också vatten, men inte har jag blå ögon för det.

 • Petra
  12 mars, 2016 at 00:05

  Katrin vill veta mer om det du skriver om. Har också psoriasis och mycket ledvärk.

  //Petra

 • Isabel
  18 mars, 2016 at 10:16

  Sök på raw food och eye color change. Flera som över åren ändrar ögonfärg med en ren kost (aka raw vegan). Enligt iridologi har du jätte dåligt lymfsystem eftersom du har en blå bas (aka true blue eyes) men med ett väldigt brunt lager ovanpå. Hade du haft true brown eyes (inte kunnat se något blått) skulle det vara omöjligt för dig att ändra färg. Inget preparat kommer få dina ögon att ändra färg, och du kan endast se det blåa med blixt, vilket betyder att du inte kan jämföra med din före bild. Du måste ha samma ljus för att kunna jämföra. Bara en kost full med frukt kan få dina ögon att ändra färg eftersom frukt får lymfsystemet att rulla. En fet kost, liksom medicin, är inflammationsdämpande, men löser inte själva problemet ifråga – bara undantrycker det.