Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tänk att jag skulle få chansen att jobba med en av Sveriges bästa redaktörer. Tänk att livet alltid har så sjuka vändningar. När man minst anar vänder allt. Jag kände mig ganska uppgiven med min bok och höll på att slita av mig håret för att få till det hela. Så kopplade Kristoffer ihop mig med det här geniet som kom med så otroligt bra feedback så nu har jag fått värsta nytändningen och plötsligt känner jag mig helt superlugn med boken. Det kommer att bli skitbra! #bucketlist

You Might Also Like

 • gammeltjärringen
  23 februari, 2016 at 19:18

  Härligt – kanon, Katrin. Så glad för din skull! Man måste ha människor runt sig som lyfter en, det är jätteviktigt. Att dela kunskap – är det inte det som livet handlar om? Varför göra om andras misstag?Bergochdalbanor slukar också energi – så var rädd om dig själv – för utan dig så kraschar väldigt mycket. Du måste också bli bättre på att delegera och be om hjälp. Släpp lite på kontrollen – du har ju jättemånga runt omkring dig – egentligen Avsätt tid.Har jag inte rätt?

 • Diana
  23 februari, 2016 at 21:03

  Fan vad grymt att du hittade tillbaka till inspo och allt. Kör hårt nu så du blir klar med boken. 😀

 • Karin Bergendal
  23 februari, 2016 at 21:19

  Hej! Jag gillar ditt fröknäcke mycket men har dessvärre vid flera tillfällen känt en konstig smak av dessa( smak pumpakärnor,sesam) det smakar källare( tror det möglar dessvärre) ej någonsin känt det med parmesanknäcke.Undrar nu om du hört det förut?Bra att vara vaksam på detta.Jag är sjuksköterska och detta kan man bli riktigt dålig av dessvärre.En god vän har varit med om detta även hon.På min förp står utgdatum 10.01.17. Kanske är det fröna?Vad vet jag.hälsn Karin

 • Irene
  24 februari, 2016 at 00:11

  Varför inte en biografi?

 • Carina
  24 februari, 2016 at 07:49

  Mögelknäcke?? Har hört detta otaliga gånger…reklamation!! Verkar inte som det görs nåt åt det..?

 • Miriam
  24 februari, 2016 at 09:15

  Det blir alltså inte en ny kokbok då…
  Den här chokladkolan borde ni kunna tillverka för de som inte vill stå och gegga med dadlar själv, eller är dadlar för söta för LCHF?

  http://friskare.info/proteinrikt-nyttigt-godis-for-stora-och-sma/