Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Väldigt trevligt mejl att börja dagen med. Väldigt roligt att boken fortfarande köps och hjälper människor till en bättre hälsa. Tack för ditt mejl det gjorde mig glad och jag fick en nytändning med boken Dags att bli smal! Ni kan köpa den @cleaneating.se #dagsattblismal

You Might Also Like

 • Ulrika
  19 februari, 2016 at 10:56

  WOW superkul. Vilken superwoman du är… Gillar boken jättemycket jag med. Vill du få lite mer pepp, så kika in på min helt nya youtubekanal. Jag vill motivera i det stora och lilla… https://www.youtube.com/channel/UCxpGNrXrWQJ0y0o8ohLo4LA

 • Ebon
  19 februari, 2016 at 11:55

  Skall du inte skriva en bok om CleanEating??

 • Sanna
  19 februari, 2016 at 12:36

  Köpt ljudboken men är lite besviken på att jag missar recepten och inköpslistan (om jag inte letar i ljudboken då)
  Finns dom att få tag i, eller är det nackdelen med att man snåla och köpte ljudboken istället? ????

 • Magdalena
  20 februari, 2016 at 04:23

  Jag går också ner av dina produkter underbara och goda