Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

När man har sån ångest så man kör dubbelpass på gymet. Där är jag nu. Bästa @lackberg och @sofiesarenbrant peppar och försöker men asså det äter upp mig inifrån. En roman? En jävla fucking roman. Hej, vad gör du? Nä men jag skriver en roman. Och jag har satt sprätt på förskottet. Ä men absolut köpte mig en ny klocka det är väl inga konstigheter? #bucketlist #deltagym #philiplailani

You Might Also Like

 • j
  18 februari, 2016 at 16:07

  Oh, det var inte det smartaste kanske..Tänk om du blir återbetalningsskyldig för att du inte klarar leverera?
  Du borde börja med att ha en budget,

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  18 februari, 2016 at 17:14

  Det kommer bli bra ska du se! Hejja!

  – 27,4kg nu
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • Carrie
  18 februari, 2016 at 17:52

  j nu kanske jag har missuppfattat eller drömt det här men fick inte Katrin 10 millar av Bingan när hon födde Rambon? Tror inte att ett litet klock inköp kommer ställa till några större ekonomiska problem

 • davve
  18 februari, 2016 at 18:58

  sluta gnälla på Katrins ekonomi. 😀 sköt er själva .. jisses.

 • gammeltjärringen
  18 februari, 2016 at 20:08

  🙂 du är rolig du Katrin. 250 km/h på en 50 väg liksom..Du triggar igång och jag önskar jag kunde trycka på knappen så mojjot på dig triggas igång också.Du har kört fast med den story du har och antingen så släpper du den helt eller så tragglar du vidare. Det är ju inget som säger att man måste börja från början. Du kan ju för all del börja med slutet istället.
  Skriv 4 avslut som är skitbra – sedan väljer du – och så bygger du bakåt istället för framåt!Äh gör lite Katrintvärtom!
  Du fattar vad jag menar.

 • Anna
  18 februari, 2016 at 21:15

  Men snälla skärp dig. De kommer att gå skitbra! Bara du vill.

 • Erika, sambo, New York
  18 februari, 2016 at 21:33

  Kämpa på och kolla in på min New York blogg 😀

 • Bu
  18 februari, 2016 at 21:51

  Men vad för slags roman är det du ska skriva? Fiction eller non-fiction? Och vilken genre? Ett av de allra viktigaste råden är att man alltid ska skriva om något man känner väl till och har antingen mycket erfarenhet eller kunskap om.

 • Linnea
  19 februari, 2016 at 02:26

  inte för mycket rappakalja o historier om puma swede o Jossan eller vad de kan tänkas heta. Mest text o anekdoter vinner inte skriv bara nåt meningslöst hatar pretentiösa texter annars kan ju säkert ex kexet ge tips kanske men inte systrarna bomull de är bra på sitt sätt såklart

 • demi
  19 februari, 2016 at 16:50

  Chick-litt är genren, gissar jag. Om en kvinna 30-40 år som gillar att parta och tjäna pengar, alltså rätt nära Katrin själv.

 • SillyBilly
  19 februari, 2016 at 19:58

  Oh davvebaby, där dök du ju upp igen. Dygnet utan DIG i kommentarsfältet har varit en mardröm! Så lyssna på mitt lockrop och Gör Mig Lycklig NU!!! Vi lider båda av svåra trauman och förstår varann så väl. Bli inte lessen över att folk hejar på mig, inte på dig, jag står inte ut med dina sorgsna tårar som skvalar över tangentbordet! Kära lilla davvepastejen min, jag kan trösta dig med att ditt tragiska utseende inte betyder ett piss. Komsi komsi ❤️

 • Theync
  27 februari, 2016 at 16:34

  Xenical Beacita 120mg dietpiller till bra pris.. Mejla vid intresse till [email protected]