Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi hade en annan målbild för Rambo. Vi tycker att de ska ha frisyrer som passar deras personligheter. @hannahkindstrand gjorde ett magiskt jobb med båda! Och alla är glada och nöjda.

You Might Also Like

 • nilla
  15 februari, 2016 at 21:54

  Vad är det för magiskt med de hårstriporna?

 • gammeltjärringen
  15 februari, 2016 at 22:19

  Det finns vissa saker man inte gör i livet.Man häcklar inte barn med dumma kommentarer.Snart e Ringo här o läser.
  Min mamma lärde mig att har man ingen snällt att säga så – tig.Dessutom är ju Rambo söt som en smällkaramell.
  Ringo lite tuffare stuk lixom. Känner dem inte men bilder säger en del när det gäller barn, för de förställer sig inte, låtsas inte heller vara MÄRKVÄRDIGA och är inte genuint ELAKA heller – om de inte blir lärda av vuxna att vara det förstås…..Dessutom verkar de här två gilla varandra och uppskatta varandra – det måste vara så himla härligt för er föräldrar!Inte alla syskon går ihop.

 • Lolo
  15 februari, 2016 at 22:45

  Jag äter reduce 15 mg från http://www.reduce.nu och det är dom bästa viktminskningsprodukten jag har provat.
  Nu kan jag kontrollera mig själv och mitt matintag som jag inte hade kontroll över.
  Nu när jag har fått tillbaka självkontrollen så får jag tvinga i mig mat t.ex. en nyttig smoothie frukost och något lättare någon gång under dagen och det där med godis eller andra godsaker finns inte ens i tankarna.
  Innan jag började med Reduce 15mg så vägde jag 85 kg och nu har på 2 månader gått från storlek XL till M.
  Vilken chock jag fick och vilken energi jag fått, nu orkar jag mycket mera med t.ex. motion och.
  Det är slut på kroppskomplexen och nu shoppar jag allt som jag inte kunnat göra tidigare.

 • pi
  16 februari, 2016 at 07:56

  Gammeltjäringen:
  Du som anser dig gammal måste hört uttrycket: Den som ger sig in I leken får tåla den!
  Exponerar man sina barn så öppet så får man tåla andra kommentarer än de sötsliskiga och inställsamma.
  Rätt eller fel kan diskuteras MEN alla har rätt att ha sin åsikt även om den är taskig eller negativ!!

 • Dumbo
  16 februari, 2016 at 08:26

  Katrin älskar ju att visa upp sig. Och förutsätter väl att även hennes barn kommer att göra det.Det är synd om barnen ,som inte själv kan välja!!

 • mojjan
  16 februari, 2016 at 08:29

  Vissa föräldrar lever genom sina barn !!!

 • gammeltjärringen
  16 februari, 2016 at 09:24

  Ibland har jag sett åsikter här som gränsar till förtal, både vad det gäller Katrin o Bingos sätt att sköta sina barn, fula kommentarer om att Katrin kommer från Polen,och därför skulle vara mindre betrodd, att paret ägnar sig åt olagligheter osv och nej, jag hävdar att man faktiskt inte alls har rätt att skriva vad man vill i kommentarer på en blogg.
  Bara för att man KAN. För att man inbillar sig att man är skyddad bakom skärm. För det är du inte. Det är lika åtalbart.Du går att spåra med ett knapptryck och du som ger sken till oss andra av att vara olika personer – är patetisk – Ett och samma pucko på alla kommentarer.
  Som vanligt.Men som sagt: gränser går där man häcklar barn,oavsett var föräldrar gör och inte gör. Polisväsendet i Sverige ser just nu över vad man kan göra åt dylika nättroll vilket är bra tycker jag. för det måste finnas gränser för dessa individer då de tydligen inte är kapabla att räkna ut dem själva.

 • SillyBilly
  16 februari, 2016 at 11:53

  Eh. Gammeltjärringen, varför hänger du på KZ-bloggen? Skriv och låt andra skriva. Läxa upp dina eventuella egna ungar om läraren i dig behöver få utlopp för sånt.
  Om KZ utestänger alla dårar så minskar bloggtrafiken katastrofalt, hon stänger ner, trist för såna som du.
  Som behöver svinga pekpinnen.

 • Pi
  16 februari, 2016 at 12:16

  Kära gammeltjärring det verkar som om du och allas våran Davve tror att en och samma person ligger bakom de kritiska (negativa, ickesliskiga) inläggen?!
  Så är inte fallet!
  Ungefär lika tänkbart som att du och Davve är lika med Katrin/Bingo! Det är väl knappast fallet….eller? 🙂

 • gammeltjärringen
  16 februari, 2016 at 16:30

  Hej hopp i grytan – då var det inte bara Davve då som häcklas utan gammeltjärringen oxå . Jag känner inte någon i familjenR-Z, inte Davve heller. Bara en helt vanlig person som reagerar mot mobbing – särskilt mot barn. Oavsett vad man lägger ut på nätet idag så finns det skitstövlar överallt. En liten klick som bara vill förstöra för andra.Och den klicken vill som sagt gärna göra sig större än vad den egentligen är oxå…Mobbing – som riktar sig mot person:är aldrig någonsin ok! Och har inget med pekpinnar att göra.
  Det hör helt enkelt inte hemma någonstans. Det kan inte komma något gott ur det heller.Att det går bra för Katrin provocerar och det säger väl egentligen det mesta – ni som skriver skit – kom med något eget, gör nåt av era liv – men hur långt kommer man med mobbing?

 • davve
  16 februari, 2016 at 17:24

  Det roliga är att när trollen skriver något om Katrin eller mig osv då är det ”helt okej”. Men ve och fasa om jag eller gammtjäringen skriver om er då ska vi ”sköta oss själva” osv osv..

  Ni gör bort er… kan ni inte ta kritik ska ni inte ge kritik… eller så får ni gå tillbaka till förskolan….. 😀

 • davve
  16 februari, 2016 at 17:26

  Och ni för alltid ett himla barnsligt resonemang. Att alla som tycker Katrin är bra antingen är katrin själv eller någon som bara älskar henne.. 😀 Men då sänker jag mig till trollets nivå och säger att du är en arbetslös fet kvinna i 45 års åldern.. som har misslyckats med det mesta… måste ju stämma. eller så är du 15 år.. och emotionellt instabil 😀