Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

När de stora barnen är på skidskola hänger mammorna och småsyskonen i värmestugan. Det är också mysigt! Funderar ni mycket över livet? Jag gör det inte jätteofta men ibland gör jag det. Man är ju så tacksam hela tiden när man har barn. Att det inte händer dem något, att de är glada och allt det där… Men man glömmer bort sig själv lite grann. Känns som att det är dags för mig att ta upp yogan igen. Så får jag ordning på allt igen. Och känner tacksamhet för det jag har också. Lätt att tappa bort sig själv när man har det för bra.

You Might Also Like

 • novalina
  14 februari, 2016 at 19:17

  Rambo ser ut som en stekare. Det skall börjas i tid.Bor man på Östermalm så …..

 • Maria
  14 februari, 2016 at 23:52

  Glömmer bort sig själv?
  Ingen risk att du ska glömma bort att pyssla om dig själv. Tycker du är jättebra på det.

 • Carina
  15 februari, 2016 at 06:01

  Det där med o sticka mobiler i små barns händer…? Grrrrr

 • jenniferochemma
  15 februari, 2016 at 08:54

  åh vilken söt bild. ha en bra dag.

 • Julia
  15 februari, 2016 at 09:28

  Asså åh igår skulle jag åka en lång stund (3h) med bilen och så började jag lyssna OM IGEN på relationspodden. Fyfan vad ni är roliga och bra. Det är väldigt sorgligt tycker jag att det inte blir några nya avsnitt. Så bra liksom.

 • Ylanda
  15 februari, 2016 at 09:41

  Ja man vill ju helst inte att ens barn dör före en själv!!

 • lina
  15 februari, 2016 at 13:28

  Ha ha Var det där ett ironiskt inlägg? Jag hoppas det för inte kan du väl ha så lite självinsikt att du inte inser att du tänker väldigt ofta på dig själv, mer än genomsnittliga mammor gör skulle jag våga påstå…

 • Lisa
  15 februari, 2016 at 14:11

  Men du som reser, partajar, unnar saker och ting! Det väll att ta hand om sig själv. Jag lär glad om jag hinner duscha och nån gång ibland noppa ögonbrynen.. ????