Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså kan ni förstå hur glad jag blev när mina små pärlor kom hem med blommor åt mig idag? Så otroligt glad blev jag. Hela vägen hem bar den lilla rosorna rakt framför sig. Bam! Rakt in i mammas hjärta.

You Might Also Like

 • anonym
  13 februari, 2016 at 22:16

  Efter att ha sett bilden där du tvättar bort Rambos bajs i tvättstället … I stället för att göra det i badkaret där åtmindstonde bara ni själva sitter, så lider jag med dina gäster som ska tvätta sina händer där, fyy f..n för alla koliebakterier som sprids i varje vrå och springa i det tvättstället !

 • kim
  13 februari, 2016 at 23:58

  Fortfarande full. Tur du har ditt ex,som tar hand om barnen!

 • davve
  14 februari, 2016 at 00:02

  anonym och kim, har ni inget vettigt att skriva förutom en massa strunt så föreslår jag att ni inte skriver någonting alls.

  ni gör bort er.

 • pi
  14 februari, 2016 at 00:38

  …… och så var Davve polis tillbaks på bloggen efter en och en halv minuts toapaus

 • Pam
  14 februari, 2016 at 09:27

  Patetiskt !

 • Veronica
  19 april, 2016 at 09:51

  Har aldrig kommenterat men kände att jag ville göra det nu. Så otroligt fin bild, man kan se hur stolt han är över att få ge blommorna till sin mamma. Gör mig varm i hjärtat och borde göra de flesta glada men istället för att lägga fokus på ett fint ögonblick så står det bara en massa skit i kommentarsfältet – ni framställer er som riktigt ogina och sorgliga människor, hoppas att ni är mer än så.