Okategoriserade

Maybeauty

Katrins Snapshots

Jag sitter hemma och skriver. Jag skriver på en roman. Om det är jobbig? Precis lika jobbigt som man kan tänka sig. Vissa dagar är bra och det går bra att skriva. Idag är ingen sån dag. Idag blir allt bara lökigt och larvigt och det är lika bra att lägga ner. Så jag gör det. Jag gör lite skönhetsvård istället. Först gör jag en Face Mask som tar bort död hud och pormaskar och sen gör jag en Pore Mask som suger ut talg och gör porerna mindre. Jag ser en stor skillnad efter att jag gör de här maskerna. Men det gör jag alltid när jag använder maybeautys produkter. Passa på ni också för nu får ni 30% rabatt på maskerna om ni anger koden katfeb. Köp masken här!

I samarbete med Maybeauty

You Might Also Like

 • Diana
  8 februari, 2016 at 14:54

  Grymma masker, har dock inte testat den andra, bara den första du nämnde. Grymt bra!

  Lycka till med skrivandet. 😀

 • Camilla 10 barnsmamma
  8 februari, 2016 at 15:54

  Det måste jag testa 😀

 • Silly Billy
  8 februari, 2016 at 16:00

  Å pajaskonsterna å reklamen bara fooooortsätter. Dagens skämt: en ’roman’ skriven av Pajaskatrin. Hahahaaaa med lätt igenkända förebilder. Hahaaaa

 • Ync
  8 februari, 2016 at 16:22

  Reductil sibutramin 15mg till salu. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr inkl. frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • davve
  8 februari, 2016 at 20:55

  silly billy, ingen tvingar dig att läsa bloggen. eller kommer du bara hit för att bli irriterad.. isåfall tycker jag synd om dig.

 • gammeltjärringen
  8 februari, 2016 at 21:51

  SillyBilly – bra nick; lite förutsägbart dock-r du lika korkad som nicket låter? Vad har du gjort med ditt liv som du kan vara stolt över då? Bortsett från att tracka andra?—Bra initiativ Katrin- du har visat att du kan så mycket annat så det kommer att gå kanonbra med boken oxå.Ge dig bara dig själv den tiden det tar.Vettigt att ta en paus om du kör fast.

 • jenny
  8 februari, 2016 at 23:15

  Den svarta gör sjukt ont att dra bort känns som att man drar bort huden 🙂 men den är bra

 • anna
  9 februari, 2016 at 06:18

  Har du brutit näsan Katrin,eller är det kameravinkeln som får det att se ut så.

 • Ewa
  10 februari, 2016 at 10:10

  Jag är sjukt nöjd med min hy och mina ansiktsdrag utan ansiktsmasker, tack.