Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Igår skulle @philiplailani "väcka" min kropp. Det är alltid intressant hur man har olika uppfattning om vad saker och ting innebär. För någon kanske "väcka" en kropp till och med kan associeras med något behagligt. Jag tänkte väl mest att vi lite lätt skulle väcka min kropp till en ny trevlig träningsperiod. Jag och @philiplailani ser olika på hur man "väcker" en kropp. Jag kan inte röra en enda kroppsdel idag utan att oja mig. Han slaktade mig. Och jag vet att han älskar det. På sätt och vis älskar jag det också. Man vill inte ha muskler som sover och nu ska vi kicka igång vårt mest utmanade träningsupplägg någonsin och jag är astaggad! Målet: Rutor på magen.

You Might Also Like

 • Diana
  5 februari, 2016 at 10:44

  ha ha ja det där med att väcka en kropp.. låter som att man verkligen sträcker och drar i den tills den är vaken. Med andra ord, mycket smärta. 😀

  Kör bara kör!

 • Sara
  5 februari, 2016 at 16:59

  Med tanke på att du ser lika grym och taggad ut som Paolo Roberto på bilden så tror jag inte att det blir några problem. Kör, bara kör, Katten!

 • O
  6 februari, 2016 at 16:16

  Skrämmande lik Paolo Roberto.

 • Ync
  6 februari, 2016 at 18:16

  Reductil sibutramin 15mg till salu. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr inkl. frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Karin
  7 februari, 2016 at 22:24

  Äsch trams Maja ! Överdrivet det låter mycket kring din träning är väl inget att olja sig för Katrin bättre kan du … Låter som du tar i…. :)))