Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag äääääälskar homeopaten Kari Kokko! Jag har blåa ögon, jag är allergisk mot mig själv (jobbigt), jag ska äta quasia sen blir jag frisk! Men tänk va sjukt att jag om några månader kommer att vara blåögd. Nu fattar jag äntligen hur det kan komma sig att jag har två barn med blå ögon. Fy fan så befriande! Och skiiiiitkul!

You Might Also Like

 • Runar
  4 februari, 2016 at 14:29

  Klart du är allergisk mot dog själv. Dina polsk/romska gener har inget med dina bruna ögon att göra. Din syster, mor och far är även dom allergiska mot sig själva.

  Nu lutar jag mig tillbaka och väntar in Davve.

 • Jadelea
  4 februari, 2016 at 14:52

  Det är mycket möjligt att vad du nu skall äta har någon positiv effekt. Men att en, eller två, brunögda föräldrar får blåögda barn är inte så konstigt. Det beror helt enkelt på dominanta (bruna) och recessiva (blåa) anlag/gener. Så mycket minns jag från skolans biologilektioner ☺

 • Katarina
  4 februari, 2016 at 15:37

  Jag hoppas att du skämtar… jag fattar att det är jobbigt med psoriasis men försök att vara ditt vanliga kritiskt tänkande jag!

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  4 februari, 2016 at 16:10

  😀 Sedärja! Haha 😀

  – 26,9kg hittills 😀
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • M
  4 februari, 2016 at 16:33

  Jag tokälskar dig ibland asså, lyssnade på framgångspodden och att du är så brutalt ärlig i allt, kan vara så underbart!

 • Elisabeth
  4 februari, 2016 at 17:03

  Jag hoppas att du skämtar – men om detta är sant så kan jag utan att ens träffa mannen säga att du blev skinnat på pengar – inget annat händer. Och om du har blåa ögon då måste jag vara albino 😉 Lycka till, snurra runt i mörket, betala och tro …befriande. Paulina kommer till Sverige i mars … bara så du vet.

 • nisse
  4 februari, 2016 at 17:05

  😉

 • Mia
  4 februari, 2016 at 17:24

  Hon skämtar inte! Hon är precis så puckad o blåögd som hon framstår. O til alla er som tycker att det som kommer ur hennes min är vettigt eller på något sätt har med framgång att göra….skaffa er en utbildning o lite kritiskt förhållningssätt! O ja, var är @Davve?

 • hemligt
  4 februari, 2016 at 17:34

  Köpte du lägenheten av Kari Kokko.
  Han är ju lika känd som fastighetsfuskare som ,hm, en ”läkande” person.

  Nej Katrin, shape it up! Han är en fake!

  Kokko är lika Kokko som hans namn.

 • anonym
  4 februari, 2016 at 18:42

  Två brunögda/grönögda personen kan få barn med blåa ögon då genetiken funkar så att man har kombinationen BB, Bb eller bb då B är icke blått (brunt eller grönt eller melerat) och b är blått. b är recessivt och B dominant så för blå ögon krävs alltså bb. Så om båda föräldrarna har icke blå ögon kan de få blåögd barn då de kan ha kombinationen Bb och därav skapa blandningen bb. (huruvida man har BB eller Bb spelar ingen roll för hur mörk ögonfärg man har). Så brunögda/grönögda personer kan ha chans att få barn med alla ögonfärger medan om båda föräldrarna är blåögda kan de endast få barn med blå ögon. 🙂

 • Krister
  4 februari, 2016 at 20:30

  Homeopatika handlar i de flesta fall om placeboeffekt, dvs en inbillad effekt av ett annars verklöst preparat.

 • davve
  4 februari, 2016 at 21:23

  Runar och Mia.. du är en och samma person. och skriver en massa strunt här. 🙂 Du är verkligen patetisk. Men vad kan man förvänta sig av en outbildad invandrare 😀

  du ger mig mkt underhållning iallafall ..

 • j
  4 februari, 2016 at 21:34

  Å där kom den ja, SKIT-Davve himself is back!
  Annars trodde jag att han var fullt upptagen på camilla Läckbergs insta som: Zingostar.. och förmana folk även där så klart!
  Gå till miss carolina gynning nu Davve å se om hon har nåra dumma folk som du kan skälla ut, seså, schaas!

 • Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma
  4 februari, 2016 at 23:13

  Fina du!

 • davve
  4 februari, 2016 at 23:33

  j den, tack för att du stalkar mig överallt. och även dessa personer. Fast du skriver bara en massa strunt för att få uppmärksamhet. Tackar dig för din idioti som roar och antagligen oroar många kändisar.

  Skaffa dig ett liv och ett intresse 😀

 • davve
  4 februari, 2016 at 23:34

  Och i princip varje vecka skriver du om zingostar. JA JAG VET att jag heter det på insta.. faktum är att jag heter Zingostar1986. Och inget annat 😀 Men varför detta ekorrhjul med upprepning av detta faktum? Varför detta tjat. Alla som inte har ett liv och egna intressen vet detta med mitt namn på Insta redan… så snälla förklara din fascination och förkärlek till mig. 😀

  Kul med fans!

  Tack

 • Mia
  5 februari, 2016 at 09:23

  Lol @Davve. Du tror så mycket o vet så mycket 🙂 Se till att du får en diagnos för din schizofreni så du kan börja medicinera!

 • Davve
  5 februari, 2016 at 10:04

  Och som vanligt väljer du att inte svara på varför du är så förtjust i mig. Kul! 😀

 • jag kräktes våldsamt av nyheten
  5 februari, 2016 at 11:06

  Blir förbannad varje gång jag ser fanskapet davves namn, en liten bitch,bra att folk läxar upp dig.
  davve hoppas att nån marocan rövkn**l*a dig.din arroganta apa.

 • Davve
  5 februari, 2016 at 12:13

  Oj, nu är du arg… Bra. Ja du har ett ordförråd som en apa ungefär så den där marockanen kan du behålla själv 😀

  Du som skriver kommentarerna tror fortfarande att jag inte fattar att det är en person som skriver alla 😀 du är rolig 😀

  Ditt intellekt är på noll 😀 … Men roligt att du bryr dig så oerhört om mig 😀

  Puss

 • Nettan
  5 februari, 2016 at 16:12

  Heej Hopp 🙂 Kika in på dagens qoutes 😀 😀 —–> http://nouw.com/Nettan

 • Ync
  6 februari, 2016 at 18:17

  Reductil sibutramin 15mg till salu. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr inkl. frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]