Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ibland när jag tittar på honom tänker jag att han är en vuxen. Det blir roligare då. Ofta när jag tittar på honom känner jag igen mig själv. Efter några glas för mycket. Det är också roligt.

You Might Also Like

 • davve
  3 februari, 2016 at 21:45

  söt

 • eksemkvinnan
  3 februari, 2016 at 22:22

  Hej! Har lidit hela livet av atopiska eksem, känslig barriär som släpper ifrån sig en massa fukt i onödan och därför blir torr och klådbenägen. När jag sedan kliar leder det ofta till sekundärinfektioner pga rispor i huden där bakterier och andra inkräktare gärna slår sig till ro och gör utslagen större och mer ilskna. Efter alla råd och tips har jag märkt att det enda huden behöver är fukt. Drick ordentligt, salta gärna med havssalt som är det minst uttorkande saltet för kroppen. Smörj hud med badolja i duschen. smörj sedan med propyderm efteråt som innehåller svampdödande och är en mjukgörande kräm, huden ska gärna vara fuktig när du smörjer. Är utslagen ilskna rekommenderar jag betnovatkräm morgon och kväll tills dess att förbättring ses därefter 1 gång dag för att slutligen trappas ut helt. Smörj med mjukgörande morgon och kväll samt alltid efter kontakt med vatten. Glöm inte att tvätta händerna innan insmorning så du inte tillför onödigt med bakterier på den känsliga huden. Lycka till!

 • May Lindgren
  3 februari, 2016 at 23:12

  Propyderm och betonat är båda gifter!!!!

  Använd EMS salva, MSM och Kolloidalt silver så blir ni av med er eksem för gott…

  Slutta med Läkemedelsverkets och läkarnas ordinerade gifter, ni får i er tillräckligt med gifter ändå…

  Heja Katrin, du är på rätt väg…!!! EMS salvan innehåller EMU-olja, MSM och Kolloidalt silver… helt enkelt…

 • Carrie
  4 februari, 2016 at 10:10

  @ May Lindgren. Jag håller med till viss del. Helt klart tusen gånger bättre än det första gift rådet, men samtidigt tror jag att alla sulfur/svavel baserade produkter också är symptomlindrare och det viktigaste är att komma åt roten på problemet. Hade väldigt god effekt (så länge jag använde det) av silver och msm för 15 år sedan men efter att ha lyssnat och tagit del av Dr Robert Morse kunskaper har jag blivit mer och mer tveksam. Jag skulle rekommendera ett effektivt ört preparat tex: Holistics ultra detox ört och fiberdrink tillsammans med deras ört kapslar ultra balans och samtidigt beställa en Zapper från tex: World without parasites. Sluta med allt kött, fisk, ägg och mejeriprodukter. Starta en naturlig växtbaserad livsstil med så hög andel rawfood som möjligt. Vet att silver och msm fungerar för stunden men ställer mig frågande till om det hjälper i längden och jag har själv sålt och rekommenderat dessa produkter under många år och tagit del av mycket information inom ämnet men självklart måste var och en göra sina egna bedömningar om hur man vill behandla sig.