Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Varför vi är så glada på bussen till dagis? Vi har fått på oss overallen, galonisar, stövlar under båda och en av vantarna och allt detta med ett gott humör! Jag är i chock och överlycklig då mina utslag ser bättre ut än någonsin och kan såklart inte låta bli att le vid tanken på att "hokuspokus" kanske blir det som räddar mig. Imorgon ska jag till Kari Kokko men kolloidalt vatten, msm och kokosolja kanske blir mitt sätt att bekämpa utslagen på! Vi får se… Kortison har i alla fall inte hjälpt. Det vet jag.

You Might Also Like

 • Eva
  3 februari, 2016 at 16:16

  Hej.
  Vilken dosering tar du av ks och msm?
  Vill också bli bra!!

 • anna
  3 februari, 2016 at 16:37

  Det lyser alltid om dig då du umgås med dina barn.

 • Milla
  3 februari, 2016 at 17:45

  Jo, @Anna.. Det lyser när kameran är på!

 • Eva
  4 februari, 2016 at 14:19

  Hej Katrin.
  Brukar du inte svara på dina kommentarer? Annars är det ingen mening att fråga !