Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej jag får ta saken i egna händer för ni är ju inte alls överens. Någon säger en tesked om dagen, någon en deciliter, någon tycker jag ska badda med vattnet och någon blanda det med rödvin? Ni känns lite svajiga minst sagt. Jag gör en smoothie. Spenat, broccoli, gurka, groddar, äpple och ett kryddmått msm. Sen tar jag en matsked KS och hoppas på det bästa. Börjar även att smörja med kokosolja nu enbart. Slut med kortison efter att ha tömt tre tuber. Känner mig äcklig av det.

You Might Also Like

 • Åsaaurora
  2 februari, 2016 at 06:30

  Kokosolja är magiskt mot eksemmjäll t ex. Min vän hade som stora snöflingor i åratal och sen smörjde han skallen med kokosoljan; borta. Den kyler lätt tar bort kli.
  Värt att pröva mot dina hudproblem.

 • Elisabeth
  2 februari, 2016 at 06:44

  Det där du håller på med kommer knappast göra dig fri från psoriasis. En sak i rätt riktning: kokosolja och silver. Inte förran du tar död på svamp, mögel, parasiter, gamla virus i bakterier som har tagit över dina organer kommer du få bukt med sjukdomstillståndet. Men fortsätt lyssna på halvmedel.Fortsätt gå i mörket.

 • adam
  2 februari, 2016 at 06:44

  lycka till!

 • /nina
  2 februari, 2016 at 06:52

  Silver är väldigt tveksamt av många skäl. Jag tycker du ska läsa mer om det innan du använder det.

 • Moa
  2 februari, 2016 at 07:35

  Jag har en kompis som har psoriasis.
  Han har något solarie som är speciellt just för psoriasis. Utöver det så dricker han en shot av svartavinbärskoncentrag varje dag som han faktiskt hävdar hjälper! Kan vara svårt att hitta sockerfritt just nu kanske. Men det finns i frysdisken som du kan använda så länge. Därefter kan du plocka vid säsongoch göra egen.

 • marta
  2 februari, 2016 at 09:26

  Glöm inte att dricka mycket! Helst 3liter vatten dygn.
  Varav den sista litern efter kl 18.
  Ett kryddmått mineralsalt i vattnet per liter är perfekt för kroppen.Drick rumsvarmt vatten-mycket lättare att få i sig då.
  Jaa,du kommer att behöva kissa på natten första dygnen innan kroppen vant sig men det är övergående.
  (när kroppen vant sig kissar man inte oftare men större mängd vid varje tillfälle).Du ser lite svullen ut och detta kan hjälpa dig. Lycka till!

 • Stina
  2 februari, 2016 at 17:05

  Hej! Jag har som du fått psoriasis nyligen och är 33år. Jag har slutat med kortison och har börjat äta raw food. Har även börjat med att bada i salt varje vecka. Detta har hjälp mig. Utslagen är ej borta än men de har bleknat. Jag tror på att man måste få ut alla gifter i kroppen och eftersom Endel säger att psoriasisen kommer från magen som en inflammation tror jag på det jag gör.

 • Maria
  3 februari, 2016 at 07:26

  Men hur kan ni experimentera med era och era BARNS kroppar genom att använda förbjudna ämnen som KS som alltså inte får säljas som kosttillskott utan endast som en vattenreningprodukt enligt livsmedelsverket.

 • Andrea
  3 februari, 2016 at 09:58

  Du borde bekanta dig med kakkakaffe.com och den resan hon har påbörjat mot en friskare hud utan massa kortison m.m.
  Hennes instagram: atopiskteksem

 • Sofia
  5 februari, 2016 at 22:15

  Jag tycker absolut du gör helt rätt i att lägga ner kortisonet! Det är enbart något som är symtomlindrande och i slutändan skadar det dig. Det finns otroligt många människor som blivit ”beroende” av kortisonet, när de trappar ner som man ska göra så blossar eksemen upp ännu mer och det är ett tecken på att det är kortisonet som orsakat det. Många förstår inte att det är ju väldigt mycket av det som smörjs på huden tas upp inuti kroppen också och påverkar de inre organen också. Jag var likadan, det kan jag erkänna, men jag önskar så att jag visste bättre tidigare i livet! För vilket helvete det är att ta sig bort från kortisonsalvor!! Jag hoppas dina problem blir mycket bättre snart! Såg att nån mer här rekommenderade dig att kika in på kakkakaffe.com eller atopiskteksem på insta, gör det! Där kan du se vad mångårigt kortisonsmörjande ställer till med, jag vet precis hur det är för jag la av med det för 18 månader sedan och jag har fortfarande inte återhämtat mig men är tusen gånger bättre än de första 6 månaderna! Jag åt också msm i början! Heja Katrin! Älskar att du är så vettig att du slänger de där giftiga tuberna!!

 • Lisa
  10 februari, 2016 at 19:19

  Du kan nog ta mer än bara ett kryddmått msn. Ska man inte ta ca2-5tsk om dagen?