Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Gillar när jetlag sätter sig åt rätt håll. Somnar innan nio och jobbar vid datorn från fem på morgonen. Väldigt effektivt. Jag har en viktig fråga till alla er som rått mig att köpa kollodialt silver och msm. Asså snälla hur mycket ska jag få i mig om dagen? När jag googlar får jag väldigt många olika besked. Och kan jag blanda på annat sätt än två msk per liter för jag hatar att dricka vatten och en liter om dagen känns väldigt jobbigt. Okej grymt läser era svar imorgon men fått i mig typ i tsk silver och 1/4 msm idag. Hoppas att jag inte kräks inatt. Okej godnatt.

You Might Also Like

 • astrid
  1 februari, 2016 at 21:43

  Silvret vet jag tyvärr inte mkt om, använder det inte själv ännu. Jag gör en shot på morgonen av riven ingefära, pressad citron (bra för förbränningen) 1 msk linfröolja (Omega 3) och lite ljummet vatten och i det blandar jag 1 tsk msm. Allt som allt blir det c:a 1 dl.

 • Diana
  1 februari, 2016 at 21:44

  Hoppas du snart är på fötter igen! Kan inte vara kul att vara uppe sen 5 och jobba. 😀
  Kan inget om det du bett tips om, vet inte ens varför du tar det men kolla med 1177 kanske? Se vad dom råder?

  Lycka till. 😀

 • Denise
  1 februari, 2016 at 21:52

  Behagar du skämta Diana ?!?

 • Carro
  1 februari, 2016 at 22:17

  Du ska inte blanda silvret med så mkt vatten, det står så för att det säljs en vattenreningsprodukt. Jag använder bara silver vid magsjukor och öroninflammationer men jag skulle råda dig att börja med en halv upp till 1 matsked 2 ggr dagligen. Håll gärna silvret under tungan i ngn minut så går det fortare ut i kroppen. Bli gärna medlem i gruppen kolloidalt silver 2.0 på facebook så får du mkt bra svar om du har frågor. Lycka till

 • Stackars dig
  1 februari, 2016 at 22:51

  Har psoriasisen spritt sig till ansiktet?

 • Jenny
  1 februari, 2016 at 23:49

  Men seriöst?? Kollodialt silver? Du måste skoja? http://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/oonskade-amnen/kolloidalt-silver/

 • noemen
  2 februari, 2016 at 00:55

  Katrin jag dricker MSM varje morgon ca 1 tsk bladnar med lite vatten(det smakar apa)men jag mår bra det är det som är viktigaste, lycka till.

 • noemen
  2 februari, 2016 at 00:56

  Jenny den 1 februari, 2016 kl. 23:49 skrev:

  kan du vara snäll och sprid ej lögner.

 • Anna
  2 februari, 2016 at 06:47

  hello!
  En klunk silver morron o kväll
  En tsk MSM om dagen tillsammans med mat gärna c vitamin,, men d du måste ta som e super är kalk om du inte redan gör d???? pH-kalk morgon o kväll på fastande mage 1 msk????????
  Din kropp blir basisk (ph värdet) alla kroppar likt sjöarna är försurade av all skit-socker-industriell mat -mm
  Facebook gruppen Kollodialt silver 2.0= ????????

 • Ella
  2 februari, 2016 at 13:30

  En shot rent silver. Vet jag att det går magsjuka så dricker jag ½-1 dl Ge även barnen lite när du vet att det går på dagis det har jag gjort och vi har inte haft magsjuka sen dess ( 3 år )

 • JE
  2 februari, 2016 at 21:01

  Snälla Katrin, läs på innan du experimenterar med din kropp! Ta råd av läkare som är specialiserade på din åkomma, inte en skara tyckare i ett kommentarsfält. Och förespråka clean eating och sen trycka i sig KS som på goda grunder är förbjudet att sälja som kosttillskott – för mig är det helt orimligt och fullständigt vansinne! Läs på hos sakkunniga myndigheter, t ex livsmedelsverket.
  Och med hänvisning till några kommentarer ovan – att ge KS till barn är inget annat än barnmisshandel, borde vara hårda straff på det!!!

 • rebecka
  3 februari, 2016 at 20:15

  Hej har inte besökt din blogg på evigheter men fattar att du har fått psoriasis.
  Jag har haft det i många år och fick det också efter en halsfluss. Det hår lite upp och ner och jag har relativt lindriga problem Tack och lov men det som hjälper mig mest är dels den typ av kost du redan äter och så dricker jag ofiltrerad ( viktigt att den är just ofiltrerad för det är där the good stuff finns..)äpplecidervinäger ( kung markatta eller amerikanska braggs.)Mkt fiskolja är bra. Använder eskimos flytande variant minst en matsked per dag (smakar helt ok av apelsin) alla kroppar verkar dock reagera lite olika men värt att testa. Lycka till!

 • rebecka
  3 februari, 2016 at 20:57

  Ang ofiltrerad äpplecidervinäger som jag tipsade om nyss så ska den givetvis blandas med vatten. Jag brukar dricka med sugrör.
  Finns ganska mkt info på amerikanska sidor. Precis som när det gäller vissa andra saker som man (har en burk men har inte kommit igång av ngn anledning.. ska börja nu men är fornärvarande nästan symtomfri) så bidrar äpplecidervinäger till att göra kroppen mer basisk och motverka candida/svamp som i sin tur leder till psoriasis. Gå gärna till läkare men precis som många andra här med måttliga bekymmer där injektioner och cellgifter finns inte på kartan så är det mkt kortisonkrämer de skriver ut . Höll på med det i många år men effekten avtog och jag använder det aldrig numera. Ngt som är effektivt och liksom kan ”trycka” tillbaka ett utslag är vaselin. ..Ja, det är sant. Känns inte lika sunt som kokosolja osv men har varit till hjälp för mig så testa. Kram

  För alla med hårbottenproblem. Testa Neccin fr Grazette. Helt outstanding. Hur fräscht som helst och torkar inte ut håret. Finna lite varstans på nätet . Googla.