Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nu har ni sista chansen att mejla @philiplailani och @atennmark om ett upplägg för att komma igång med er hälsa! De formar ett upplägg med mat och träning och ni får det på mejl. Det har varit väldigt uppskattat så mejla dem på en gång för att inte ångra er sen. Ni mejlar [email protected] Nu är det beach 2016 vi ställer in siktet på och alla har chansen att vara i form och överlyckliga till dess!

You Might Also Like

 • Kingo
  31 januari, 2016 at 12:43

  Snygg reklam !!!

 • davve
  31 januari, 2016 at 13:08

  Kingo, passar det inte så hitta en annan blogg att följa.. eller ska jag säga förfölja….

  ditt tjafsande börjar bli tråkigt… katrin kan posta vad hon vill på sin blogg.. live with it.

 • j
  31 januari, 2016 at 13:29

  Skit-Davve, låt andra få skriva tycka som dom vill, sluta med att ständigt lägga dig i , lär dig leva med det.

 • Elena
  31 januari, 2016 at 13:49

  Är du Katrins personliga polis Davve ??

 • Cissi
  31 januari, 2016 at 15:00

  Exakt Elena, så är det nog. om nån skriver nåt som inte är så,positivt om/till Katrin så kommer Davve ”till undsättning”. Löjligt.

 • davve
  31 januari, 2016 at 16:07

  Så du får skriva vad du vill oemotsagd men jag ska ”veta hut”? hahhaa du är pinsam.. speciellt som du skriver under flera olika namn.

  Och du öka ditt ordförråd… skit, subba, hora är ungefär din nivå 😀

  skärpning nu mitt barn.,

 • davve
  31 januari, 2016 at 16:08

  Och du ska ju konstant skriva om Katrin. men om jag skriver emot dig så är jag Katrins beskydare och polis? hahah då är ju du exakt likadan.. fast åt andra hållet.. vem är mest patetisk?…ingen tvingar dig att följa Katrins blogg.. eller få patetiska små utbrott så fort någonting går emot dig 😀

  din mamma är antagligen död gissar jag.

 • väderkarta.se - Yr weather Stockholm
  31 januari, 2016 at 16:24

  Aktuell väderprognos för Stockholm hittar du på väderkarta.se

 • FEG
  31 januari, 2016 at 17:05

  davve din äckliga subba SLUTA TALA OM FOR FOLK !VAD VI SKA SKRIVA,och vilka bloggar vi ska besöka.

 • Rom
  31 januari, 2016 at 17:07

  dave = schizo f*i**a

 • Mitt liv 2.0
  31 januari, 2016 at 18:32

  Det är aldrig försent att ta tag i sin hälsa.
  Det kommer nya chanser hela tiden 🙂

  http://chocochock.se
  ”Räddning för röda näsor”
  Förkylningstips 🙂

 • Gammeltjärringen
  31 januari, 2016 at 19:15

  Men är ni på apstadiet fortfarande härinne – suck.Ni vräker ur er en massa otrevligheter, nätmobbar och tja – ni beter er som om ni är under 15 år väldigt många av er. Språket ni använder är inte vuxet. Antingen beror det på att ni är just i yngre tonåren eller så borde man nog utöka det här nya lagförslaget med nätförbud. Till sisådär 40-50 kanske?
  Kan vi anse oss mogna nog att bete oss hövligt mot varandra då?Tänk på att ni går att spåra. Ni är inte så anonyma som ni tror. Men framför allt: vad är syftet med att spy galla över Katrin, eller någon annan offentlig eller ickeoffentlig person? Blir lite full i skratt angående boken Katrin lämnade efter sig. Hur kommentarerna blev.Det här med att man lämnar böcker efter sig för andra att läsa är världsomspännande. Man skriver en liten rad vem som lämnade boken, kanske nån liten recension eller så. Det är VÄLDIGT Vanlig utomlands – jag har själv gjort det. Det gör man inte för att man är känd/vill bli känd – eller för att verka märkvärdig. Det är en kul grej, för nästa gäst att plocka upp;bonntölpar! Blir som ett universiellt bibliotek om ni fattar – men det gör ni nog antagligen inte ändå……….

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  31 januari, 2016 at 19:40

  😀 Hoppas det hjälper! Jag kör mitt egna race jag 🙂

  – 21,5kg
  Hälsans år har börjat bra!
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • Cissi
  31 januari, 2016 at 19:50

  Alltså…jag tror inte folk är så irriterade på Katrin utan på Davve.

 • Hanna
  31 januari, 2016 at 20:07

  Hej!

  Jättebra tips Katrin MEN- du kanske bör nämna att det kostar 500:-! För dig kanske det inte är så mycket men januari-februari är inte de ”fetaste” månaderna rent ekonomiskt för mig som har passerat jul och mina två barns födelsedagar???? Mailade dem men då jag fick svaret avböjde jag deras hjälp igen pga detta…

 • anonym
  1 februari, 2016 at 00:03

  —-Kan vi anse oss mogna nog att bete oss hövligt mot varandra då?Tänk på att ni går att spåra. Ni är inte så anonyma som ni tror. Men framför allt: vad är syftet med att spy galla över Katrin, eller någon annan —–

  Ursäkta vem ska spåra ?för vad? idiot

 • Gammeltjärringen
  1 februari, 2016 at 09:14

  Anonym:Du kanske inte förstår att det finns lagar i Sverige som bland annat innefattar förtal? Att man faktiskt inte FÅR skriva vad som helst för att kränka en annan person även om man KAN? Det är relativt enkelt idag via ip-nummer att ta reda på vem som ligger bakom ett förtal och stämma vederbörande. Nu är jag ju ganska säker på att Katrin inte gör det ,eftersom de här kommentarerna är en del av det som drar folk till bloggen så ju mer skit ni skriver – katching och grattis Katrin! Emellertid så kan det ju intressera någon andra att ta reda på hur långt man får gå när det gäller näthat,skitprat och trakasserier som alltid följer med den kungliga svenska avundsjukan.

 • j
  1 februari, 2016 at 14:55

  Vilken trist predikant du verkar vara ”gammeltjärringen”, står med pekpinnar och förmanar andra, precis som skit-Davve, är du hans morsa kanske?

 • gammeltjärringen
  1 februari, 2016 at 19:14

  j: gå till dig själv:det fria ordet är inte så fritt när du själv blir förtalad,eller hur? Jag är inte släkt eller bekant ens,med varken Davve eller Katrin.Jag är bara en person som råkar varit med om förtal som kunde raserat mitt liv och vet hur det känns, därför reagerar jag på en del om skrivs.För att det kan få konsekvenser.Det är ingen pekpinne utan ett konstaterande: att det finns en gräns – jag kommer definitivt att anmäla mitt nättroll eftersom jag råkar veta vem det är…Bara för att jag KAN.För att jag står upp för vad som är rätt och fel.

 • davve
  3 februari, 2016 at 20:24

  Det är verkligen inte de begåvades skara som uttalar sig. Ni borde verkligen läggas in 😀