Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Andys lekland – det perfekta stället för lite avkoppling och egentid. Äntligen har man ungar som leker själva och låter mig sitta och jobba och prata i telefon ifred. Bästa upplägget! Nova spelade fotboll och Ringo hoppade och åkte rutshkana. Jag pratade med en kär vän som jag inte pratat med på två och ett halvt år. Sjukt det här familjelivet som gör att man inte hinner med någonting. "Är du gravid? Det är jag med!", sa hon. "Med vem?!", undrade jag. "Med min kille som jag haft i 2,5 år". Det var då vi kom på att vi inte setts på så länge. Trist. Nu är vi hemma igen och Nova och Ringo leker med Skutt. Vi köpte med oss kaningodis. Och kaninmat på lösvikt. Lyx.

You Might Also Like

 • Bloggaren DeMarkey - LiveYourDreams!
  26 juni, 2013 at 21:03

  Andys är så sämst tycker jag men kanske ska prova att ge det en ny chans? Vi tar ofta kataach i tyresö, jätte härligt ställe som är både utomhus och inomhus med OTROLIGT mycket att göra. Där kan du få tiden du behöver för att jobba, prata i telefon och allt vad du vill göra om det är det du vill. själv tycker jag det är så kul att leka med barnen att jag sätter mig själv i en av deras bilar och kör i väg. Ja okej då, det är leksakerna jag gillar att leka med, inte barnen! =/

  Hemskt att inte hinna ikapp med vännerna och sånt men så är det tyvärr. Man är för dålig på att bjuda över folk också.. speciellt för er som är så kända och har mycket på gång hela tiden.

  Bjud över henne !
  Kram
  //Diana

 • Cathrine
  26 juni, 2013 at 23:25

  När ringo sprnger o har sig i gräset så hoppas du nu kollar fästingarna varje kväll……och Nova men hon är stor att hitta dem själv?

 • Bu
  26 juni, 2013 at 23:30

  Verkligt härlig bild tycker jag!

 • M
  27 juni, 2013 at 00:18

  Du tror inte hon klarar av att sköta sina barn själv utan att du lär påpeka hur hon ska göra?

 • Hanna
  27 juni, 2013 at 00:34

  Tur att du påtalade detta. Verkligen. Annars skulle de nog vara kört för Ringo.

 • Lovisa
  27 juni, 2013 at 09:17

  Åh vilken härlig bild!
  du har väll inte missat att vi har en tävling idag på http://militusbloggen.se ? klicka in för din chans att vinna exklusiva make up produkter från vår webshop! Det är enkelt och alla kan vara med och tävla!

 • Camilla
  27 juni, 2013 at 15:34

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]