Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vakna upp till en sån här soluppgång och total tystnad. Fy fan va tråkigt i längden. Börjar sakna ljudet av folk som öppnar kinderägg på ryska nu.

You Might Also Like

 • maria repa
  29 januari, 2016 at 05:08

  De där youtubeklippen är väldigt intressant. ALLA barn i hela världen verkar ju aningen besatta utav det.

 • lisa
  29 januari, 2016 at 09:27

  Förstår inte att du frivilligt kan vara borta från dina barn så länge. Kris !!

 • vicky
  29 januari, 2016 at 09:36

  Din kropp ser helt malplacerad ut, på ditt tanthuvud!

 • robyn
  29 januari, 2016 at 09:39

  Fan vilken jävla cool blogg du har !!!

 • sara
  29 januari, 2016 at 12:36

  Det är ednast och utan undantag sunt att vara ifrån barnen ibland. Tycker fler borde våga och vilja tillbringa mer tid ifrån/utan sina barn. Det finns mer i livet än att bara vara mamma och passa ungarna.

 • KIKKI
  29 januari, 2016 at 12:52

  En förälder blir (oftast) en bättre förälder om han/hon får egentid.
  Katrin var nyss på Maldiverna med sina småkillar, då var hon antagligen lite på spänn hela tiden.
  Inte lätt resa ensam med 2 kids i grabbarnas ålder.
  Även om hon hade syster och far med så är det mamman (i detta fallet) Katrin som har ansvaret. Föräldraansvaret delegeras inte bort.
  Katrin gör bra som nu är i Thailand, vad och med vem och varför vet ingen av oss!
  Träning,dykning, mat, det verkar inte som det är en partyresa. Tvärtom!
  Snart piper pappa Bingo iväg, Wasalopp och andra resor — de delar suveränt på kidsen!!!
  ALLA mår bra av detta – föräldrarna OCH barnen.

 • laura
  29 januari, 2016 at 13:03

  Jag tror mina barn skulle klara sig alldeles utmärkt utan mig en vecka om de var med pappa el farmor som överöste dem med kärlek men jag klarar inte av att vara ifrån dem mer än ett dygn utan att känna en desperat saknad… Kommer säkert att ändra sig när de blir större men just nu klarar jag inte av att ”inte” vara mamma- de små har kommit ut ur min kropp och deras liv är så oändligt mycket viktigare än mitt eget.

 • KilliB
  29 januari, 2016 at 13:56

  Många som kommenterar på Katrins blogg är, som jag ser det, lite/mycket märkliga.
  Katrin och Bingo har separerat, de delar vårdnad om grabbarna, nu när Katrin är bortrest bor Bingo och killarna i Katrins lägenhet (det syns på de bilder Bingo lägger ut)
  De verkar (jag kan ju inte veta) ta sitt fulla ansvar gemensamt/tillsammans, beundransvärt i de tider vi har idag med barn som far illa p gr av egoföräldrar.

  OM man kikar runt lite på bl a insta, så ser man/jag en del:
  INGET ILLA OM DE JAG NU NÄMNER!!! Absolut inte!
  – Läckberg – gravid med 4:e barnet. Härligt!!! (3 pappor) Inga problem, jag är inte gammal i vare sig ålder el. tänk. Helt okej. Jag har själv 2 barn med olika fäder.
  MEN – Läckberg igen – kallar detta vara en stjärnfamilj, läser man så en av pappornas insta så kan man undra om det verkligen är stjärnor som glimmar.
  Nja. Vet ju inte, den 3:e pappan är ”osynlig” på nätet. Eloge till honom!

  Med detta (jag skulle säkert kunna skriva om fler sk ”kändisar” men jag är inte så ”kändiskåt” och har pejl på där, men vem kan missa Läckberg, nästan dagligen i ngn av tidningarna 🙂
  Jo, med detta undrar jag varför så många spyr galla över Katrin. Katrin är (säkert) en alldeles ypperligt bra kvinna, att hon tidigare körde sitt ”fettoskit” bör glömmas.
  DÅ var då och NU är nu!

 • Tom
  29 januari, 2016 at 15:25

  nämen din stackare vad sliten och gammal du ser ut numera. Och ja ful som baksidan av en bajsnödig apa har du ju alltid varit. Stackars fula krake

 • Anders
  29 januari, 2016 at 18:08

  @killib Måste nog säga att det snarare är sådana som du, som ägnar spaltmeter åt att försvara en osympatisk kändis som tycker sig ha rätt att offentligt förnedra o kränka människor är de som är märkliga, för att inte säga totalt wacko! Att reagera på kränkningar o dåligt omdöme vad det gäller familj, medicinska tillstånd och livet i allmänhet som KZ står för är bara sunt o måste få en röst. Men att inte ha annat för sig än att försvara okända E kändisar ( hej @Davve) är det riktig varning på!

 • paleomona
  30 januari, 2016 at 09:01

  Arma människor som bara MÅSTE slänga okvädningsord omkring er.Så många med Tourettes syndrom lär inte finnas i den verkliga världen som i bloggosfären.En del av er är alltså bara gemena och elaka i största allmänhet.Kan ni inte stänga in er i en skrubb och väsa era otidigheter där?