Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Investering i min hälsa. Ingen stress bara tystnad, vuxna människor och behaglig atmosfär. Tänk om jag kunde njuta av det i mer än ett par dagar. Närå jag ska ner på 30 meter vid Sharkpoint. Men för att få följa med måste man först slita av sig masken och få slut på luft på 10 meters djup. Så jag är stressad. Jag skapar min egen stress. Det ingår i min personlighet.

You Might Also Like

 • Gammeltjärringen
  24 januari, 2016 at 08:55

  Du jobbar hårt – drar in bra med pengar – ochunnar dig en kanonsemester.Helt rätt tycker jag. Varför är det så märkligt att man reser UTAN barn ibland? Varför kan och ska man inte göra det? Jag tror många skulle må bättre av att tagga ner och ladda batterierna och det är upp till dig själv. Har du inte råd med Thailand så måste du inte dit. Allt går att anpassa efter plånbok. Det är själva idén som iallafall jag tar till mig. Att få en balans i tillvaron – det är jätteviktigt Kanoners,Katrin att du lärt känna dig själv och vad du behöver för att må bra; istället för att rusa i 170 km/timmen.Då får barnen en glad å utvilad morsa när du kommer hem å Bingo vet du ju att han klarar sig…..kan rent av vara lite nyttigt för honom oxå!

 • Sue
  24 januari, 2016 at 09:39

  Teskedsgumman!

 • Mitt liv 2.0
  24 januari, 2016 at 10:32

  Jag hade nog hållit mig till tennis, även om jag inte kan spela det 🙂

  http://chocochock.se
  ”Recept på god Kräftsoppa”

 • Diana
  24 januari, 2016 at 12:00

  Wow vilken bakgrund, så vackert och fint!

 • H.J
  24 januari, 2016 at 12:06

  Vilken SKÖNHET du är!! Perfekta bilden att förstora och sätta upp på väggen!

 • Anonym
  24 januari, 2016 at 15:22

  Om du nu ska promota för hälsa kanske du ska se över dina alkoholvanor.

 • Irene
  24 januari, 2016 at 21:06

  Bora bora?

 • jenny
  24 januari, 2016 at 23:48

  Väldigt vackert och du är vacker, du lyser ????❤