Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag kan inte släppa en händelse som jag bevittnade på flygplatsen på Mauritius. Vi var i lekhörnan, barnen härjade runt och jag satt och glodde på dem. Bredvid mig satt ett franskt par med sin fyraåring. Som de slog konstant. Minsta lilla ljud eller felsteg i rutschkanan var genast mamman eller pappan framme och gav den lilla en lavett eller ett kraftigt slag någon annanstans på kroppen. Det var såklart både sorgligt och provocerande att se på men jag sa inget och jag ångrar det. Jag tänker att om folk säger till, bara att det inte känns fräscht så kanske de så småningom slutar och börjar prata med sitt barn istället? Jag fattar att jag inte kan få folk att ändra på, ett för dem, helt naturligt beteende men kanske kan få dem att tänka till vad tror ni? Alltså mellan slagen såg de på mig och log så det var helt normalt för dem att slå den lilla oavbrutet. Han skrek såklart bara högre och mer av slagen men det var deras uppgostringsmetod. Idioter.

You Might Also Like

 • Mia
  18 januari, 2016 at 11:03

  Jag tänker att den största anledningen att säga till är att barnet ska fà höra att det inte är ok att bli behandlad sà, att felet inte är barnets utan föräldrarna. Mànga av dessa barn tror nog tyvärr att de förtjänar det. Tror dock tyvärr inte att det skulle ha ett inflytande över föräldrarna… Om de slàr sà ofta i offentligheten vill jag inte tänka pà hur det är hemma…

 • Maria
  18 januari, 2016 at 11:15

  Ärligt talat! Hur tänkte du?? Spelar väl ingen roll VEM som slår ett barn, måste väl stå upp för barnet i alla fall…helt fruktansvärt att du inte gjorde nånting…Du skriver också mellan slagen…du chockar mig, inte ok.

 • Annika
  18 januari, 2016 at 11:17

  Fruktansvärt!
  Vi vistas mycket i Frankrike, men har inte behövt se barnaga, tack och lov.

 • Migrationsverket
  18 januari, 2016 at 11:19

  Migrationsnsverk är en samhällsaktör som förvandlade Sverige till en mångkulturell soptipp genom massiv illegal invandring.

 • Tänk dig din ålderdom, väljare!..
  18 januari, 2016 at 11:30

  SVT:s granskning visar att många äldre numera vårdas i hemmet, trots att de varken vill eller kan klara sig själva. I Sverige har 32 000 platser på äldreboenden försvunnit under 2000-talet, samtidigt som de äldre blir fler.

  Vem bor i tidigare äldreboenden när 32.000 platser försvunnit?

 • Detta kan bara hända i Sverige...
  18 januari, 2016 at 11:39

  Det krävs en invandrare för att beskriva hur sjukt (S)verige är. Vi saknar ryggrad, moral och värderingar.

  Men till försörjningskrävande utlänningar finns inga budgetbegränsningar

 • Biggan
  18 januari, 2016 at 11:44

  Det är så lätt att döma dig och säga att man skulle ha agerat annorlunda men jag är rädd att de flesta skulle ha gjort precis som dig. Tigit och känt skuld efteråt. Det är förmodligen ett strukturellt fel och ok där de bor att misshandla sitt barn. Vi behöver alla stå upp lite bättre för orättvisorna i världen och här hemma. Det sägs ju att det otäckaste är inte de som inte ser. Det otäckaste är de som ser men inget gör. Jag tror att vi alla skulle må bättre av att säga ifrån ibland lite till mans när någon far illa. Inte bra för dina barn att se när den lilla blev slagen och ingen kom till dess räddning heller. Nästa gång kanske du ska ta mod till dig och förklara att där vi bor är det inte ok att slå barn. Aldrig någonsin. Men som sagt. Lätt att säga svårt att göra. Kram

 • Sinnessjukt
  18 januari, 2016 at 11:55

  Integrationen går så bra så att polisen hemligstämplar flyktingars brottslighet. Känns sunt!

 • Maria
  18 januari, 2016 at 11:56

  Jag skulle självklart sagt till och dessutom blivit väldigt upprörd. Då kanske man sår ett frö som sagt. Ofattbart att föräldrar gör så mot sina barn 2016. Blev själv slagen av min mamma på 60-talet och det har påverkat mina känslor för henne det kan jag lova.

 • Barnen blir ändå väluppfostrade och självständiga
  18 januari, 2016 at 12:01

  Katrin jag lovar dig att barnet fick ännu mera stryk hemma.jag har varit i frankrike såg hur föräldrarna slår sina barn,samma sak i italien.

 • Barnaga är tillåtet i 165 länder
  18 januari, 2016 at 12:04

  http://www.sydsvenskan.se/varlden/sa-ser-det-ut-i-olika-lander/

 • bonny
  18 januari, 2016 at 12:12

  Bloggtorka. Bara ljug……
  Behöver du fler följare op instagram??

 • mingo
  18 januari, 2016 at 12:33

  Har du fått besvär med lederna ?

 • anna
  18 januari, 2016 at 13:02

  Katrin du använder ibland din tuffhet på helt fel sätt. Du är hur tuff som helst mot tjocka personer men feg då det gäller att säga till föräldrar som misshandlar sina barn. Mitt råd är byt fokus från och med nu. Bli tuff mot de som misshandlar sina barn och hjälpsam mot de överviktiga. Du kommer att vinna på det. Rambo är som vanligt otroligt söt och ser väldigt harmonisk ut. Hoppas du en dag ska hjälpa andra barn att få vara lika harmoniska som honom.

 • Emi
  18 januari, 2016 at 13:02

  Jag blev slagen av mina föräldrar som barn.
  Det påverkade hela mitt liv. Jag har aldrig slagit mina barn och straffade inte heller. Livet är tillräckligt svart
  och straffas ibland oss för ingenting.
  Säg oftare förlåt till dina barn så att dem förstår att du älskar dem och var mer närvarande.

 • Nicole
  18 januari, 2016 at 13:44

  Du var ju med om något liknande för ett par år sedan när du var i Frankrike.Då ångrade du ocksa att du inte hade sagt något.Lär du dig inte. Lätt att skriva.Du är bara så fejk !!!

 • Rakapuckar
  18 januari, 2016 at 13:51

  Inte för att vara den… men.. upprepar du dig inte lite nu eller är det månne så att du än en gång bevittnar i stort sett exakt samma sak utan att denna gången inte heller göra något?

  Återigen fransmän..

  Minns du inte själv så kolla här: https://katrinz.se/misshadeln

  Beundrar dig för din entreprenöranda och din fenomenala förmåga att röra upp känslor och kicka igång folks känslostormar. Har följt dig då och då under många herrans år nu, ja sedan Alextiden och hans löpsedelvädjan om att du skulle ge honom ett barn.. Mycket vatten har runnit under åarna sedan dess, barn har fötts och människor har dött. Blir ledsen när jag tänker på hur många slag små barn får ta emot lite här och var bara för att ingen ställer sig på deras sida och sätter stopp. Nästa gång du ser något liknande kan du inte då bara säga STOPP! och visa att du faktisk står på barnens sida. Ha en fin dag

 • Rekordmånga i bostadskö i Stockholm
  18 januari, 2016 at 13:54

  Det är rekordlång bostadskö i Stockholm – över en halv miljon står i Bostadsförmedlingen i Stockholms kö, enligt statistik för 2015 som Hem & Hyra har tagit del av.

  Den sista december i fjol väntade 516 665 personer på en bostad, vilket är en ökning med nio procent från 2014. Samtidigt förmedlades rekordmånga lägenheter under 2015 – 12 384 stycken. Den största anledningen till det är att det byggs mer, skriver tidningen.

  Hem & Hyra skriver även att Stefan Löfven fått en lägenhet av facket.

 • e
  18 januari, 2016 at 15:33

  Måste tipsa om detta…
  Lyssnade på ett intressant radioprogram om barnaga och kulturskillnader.
  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/661932?programid=4902

  ”Modern barnuppfostran är en svensk paradgren. Men när italienaren Gianni Colasante greps i Stockholm och dömdes för att ha misshandlat sin son rasade många italienare mot det extrema landet i norr.”

 • Cissi
  18 januari, 2016 at 15:40

  Har för mig att du skrivit om nåt liknande tidigare…
  Du gjorde inget då heller HAR JAG FÖR MIG……Enligt min åsikt ska inget barn behöva bli slaget, oavsett var man bor.
  Att inte säga ifrån är, i mitt tycker, att samtycka.

 • migranter i Ungern
  18 januari, 2016 at 16:30

  https://www.youtube.com/watch?v=nGNKBDfSqII

 • mia
  18 januari, 2016 at 17:21

  Vi bevittnade samma sak i Nice i somras. Sa till föräldrarna vilket resulterade i att VI blev utkastade ur affären o fick inte köpa skorna vi höll på att betala. Samt att barnet fick en extra smäll. Vill inte tänka på vad som sen skedde hemma med barnet. Ska man säga till så ska man kunna följa upp också. Inte bara vara en präktig jävel som bara säger till för att lätta sitt samvete.

 • Får halal-slaktades på pizzeria i Falkenberg
  18 januari, 2016 at 19:19

  Två män med utomvästlig muslimsk asylinvandrarbakgrund som drivit en pizzeria i Falkenberg åtalas för djurplågeri efter att ha halal-slaktat får på golvet i restaurangens lokaler.

  Polis och media har i ett drygt halvår mörklagt en blodig slakthistoria som ägde rum i somras på en pizzeria i Falkenberg. I spåren av den senaste tidens avslöjanden om medias mörkläggningar av invandringsrelaterad kriminalitet tycks man nu hellre vilja förekomma än förekommas. Sålunda går nu SVT ut med berättelsen om de muslimska djurplågarna i Falkenberg innan alternativmedia fått nys om den.
  Det var ett vittne som larmade polisen efter att ha fotograferat hur två män i 30-årsåldern anlände till pizzerian med två får på ett fordonssläp. Efter en stund släpades djuren in i en sidolokal till pizzerian där de fick halsarna avskurna och långsamt förblöda så som påbjuds enligt muslimsk sed.
  När polisen sedermera anlände till platsen var brottet redan fullbordat. De två fåren låg på betonggolvet i pölar av sitt eget blod. På en fönsterkarm i lokalen låg den blodiga kniv som använts för att skära halsen av djuren.

  De båda män som nu åtalas för djurplågeriet är hemmahörande i Halmstad och ska enligt Bolagsverket inte vara de som är firmatecknare för pizzerian. Varför den verkligen ägaren upplåtit verksamheten till de två är oklart.

 • halal slakt
  18 januari, 2016 at 19:23

  Vilken IDIOT säljer djuren till dom till en början?

 • Jag är sann djurvän och mår illa av sånt här
  18 januari, 2016 at 19:30

  ”hemmahörande i Halmstad” ???

  Såna djurplågare hör väl inte hemma i varken Halmstad eller i Sverige överhuvudtaget.

  Dessa simpla ”troende” ljuger, bryter mot lagar och förordningar och plågar oskyldiga försvarslösa djur.

  Är det inte slut på detta utländska elände snart? Ska man aldrig få ro i landet? Ständigt är det nya hemskheter som uppdagas. Och all denna ”berikning” av vårt land har de rödgröna politikerna släppt in och menar sig därmed vara en ”stormakt”.

 • sanningen
  18 januari, 2016 at 19:41

  Det är tydligen mer en regel att brott som begås av muslimer, och då i synnerhet de som har eller har haft ”flykting-status” hemligstämplas!!!
  Man kan undra varför, är det en politisk strategi för att kunna behålla ”mångkulturs-politiken” som svenska befolkningen skall undanhållas sanningen?????

 • börja AGERA!
  18 januari, 2016 at 19:44

  Jaha,32 000 äldreboendeplatser har blivit Asylboende,detta borde inte vara möjligt i demokratin,7 klövern,ni har ansvaret.

  Muslimer från MÖ/N.Afrika är INTE en vinst.Kan nån få in det i skallen på idioterna.

 • Björn
  18 januari, 2016 at 19:45

  Det är den 18:e idag, var i helvete är alla opinionsmätningar?

 • Marigold
  18 januari, 2016 at 19:46

  När det gäller invandring så får vi höra att ”vi är ett rikt land”. Men när vi ska ta hand om våra gamla hör man aldrig dom orden.

 • En resa från ljus till helvete
  18 januari, 2016 at 20:02

  En asylsökande i Hennala, Finland har gjort en fruktansvärd resa under två år från krigets Mellanöster, i varje fall om man får tro hans egna bilder på hans privata instagramkonto. Givetvis ska grabben ha asyl och säger finnarna ifrån så välkommen till Sverige.

  Länk fins HÄR- Innan ni klickar vidare. VARNING, bilderna är mycket upprörande…

  http://mvlehti.net/2016/01/18/eraan-turvapaikanhakijan-pako-vaarojen-keskelta-hennalaan/

  Innan ni klickar vidare. VARNING, bilderna är mycket upprörande…

 • Monica
  18 januari, 2016 at 21:22

  Den som tiger samtycker!

 • Moberg
  18 januari, 2016 at 23:07

  Skattebetalare har bara skyldigheter och flyktingar har bara rättigheter i Löfvens ”gränslösa” Sverige.

  Inte logiskt att betala skatt i Sverige längre, det är som att ge någon pengar för att köpa en kniv som man sedan får i ryggen!

 • Det är märkligt
  18 januari, 2016 at 23:09

  ”Stockholm – The rape capital of the west”. Mass immigration has destroyed one of the world’s best countries.
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/sweden-and-denmark-have-highest-number-of-sexual-assaults-in-europe-a6800901.html

 • Ett pi**land?
  18 januari, 2016 at 23:12

  I Sverige måste allt gå åt helvete innan man vidtar åtgärder. Vad är det för fel på att göra en sober analys innan?

  Tusentals Tyskar visade ikväll i Dresden sin avsky mot Islamisering och ett påtvingat asylkaos.

 • Wallstorm
  18 januari, 2016 at 23:14

  ”Jag har inget att skämmas för” säger Wallström.Jag skulle skämmas om jag hade 27 mille på banken o ansökte om ersättning för boende

 • Biggan
  18 januari, 2016 at 23:17

  De flesta Svenskar tror att de lever i ett fritt land, så är inte fallet, testa att kritisera invandringspol. på jobbet!

 • LYSANDE
  18 januari, 2016 at 23:26

  Hur Sverige hanterar kriminella flyktingar = Polisen hemligstämplar, BRÅ raderar i Excel, media mörkar, politiker glömmer.

 • ensamkommande barn är redan gifta
  18 januari, 2016 at 23:31

  SR Ekot rapporterar om att det under 2015 års invasion av så kallade ”ensamkommande barn” så inbegrep detta minst ett 70-tal ”barn” som redan var gifta – bara från de sex kommuner som tagit emot flest asylsökare.

 • Personligen så skulle jag gärna se en obligatorisk kemisk kastrering
  18 januari, 2016 at 23:35

  Nu har Freddes barn ägnat sig åt älskog och skall få / har fått egen uppsättning av barn ! Det här är ju inte riktigt klokt ! UT med dem allihopa !!
  Vem är det som styr över vårt land ? Vad är det för onda människor, som sabbar
  flera århundradens uppbyggnad ?
  Sätt STOPP för eländet omedelbart !

  Det går lååååångsamt upp för Svenne-banan att vi är så naiva, korkade och godtrogna att vi skall utplånas snarast möjligt och ersättas av analfabeter på 600-talet.

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  19 januari, 2016 at 07:14

  Jag skulle aldrig klara av att bara ”se på” om någon slog sitt barn, skulle explodera tror jag. Aldrig ok! 🙁

  – 20,5kg
  Närmar mig målet.
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • FL
  19 januari, 2016 at 08:36

  Du som vuxen person med egna barn (som dessutom lekte i närheten och kanske såg alltihop) valde att INTE säga till? Du borde verkligen skämmas. Dina barn lär sig alltså att det är ok att slå barn. Hur kan du med?

 • Hasse
  19 januari, 2016 at 09:09

  Så hemskt o sorgligt! Förmodligen kommer det barnet att uppfostra sina barn på samma sätt! Vissa föräldrar är maktauktoriteter och slår sina barn andra föräldrar är det motsatta dvs inga auktoriteter alls och låter barnen göra vad som helst! Båda uppfostringsmetoderna är förkastliga o skadar barnen!
  Det är så svårt att öppet ifrågasätta ett föräldraskap! Har utomstående mandat att säga ifrån o ifrågasätta? Äger man sina barn eller har man dem till låns?

 • Lotta
  19 januari, 2016 at 11:08

  Att säga till folk som är tjocka o feta att dom är äckliga är ok enligt dig, men att säga till föräldrar som slår sitt barn, så mycket mod i dig hade du inte,, hur tänkte du nu ?? du vet väll att när man är tyst o inte gör nått utan ser på så är man medskyldig !!

 • davve
  19 januari, 2016 at 17:41

  Att säga till folk att de är feta är OK.. man blir fet av egen vilja. Att säga till en förälder hur den uppfostrar sitt barn är inte upp till var och en.. det får föräldrar och skola sköta

  Ni hänger upp er på Katrins fetma kommentarer…. ni är så svaga…. jisses.

 • Davves Anus luktar lika illa som alla andras
  20 januari, 2016 at 00:10

  Davve = Katrin
  Du börjar bli trött gubben *gäsp*

 • Karin
  20 januari, 2016 at 10:05

  Det är så man får franska barn att sitta stilla i timtal på en restaurang utan att väsnas eller spilla på sina finkläder. Aga.

 • Laila
  20 januari, 2016 at 16:58

  Men Katrin, du har väl mål i mun??? Trodde jag iaf……
  Att du inte sa något???!!!
  För det är ju verkligen INTE okej…..

 • Madelene
  30 januari, 2016 at 20:48

  Du är ju inte klok. Du ser ett barn bli slaget, skit samma om det är av dess egna föräldrar eller inte man säger väl ifrån? Hur tänker du?! Och vågar man inte själv stå upp för barnet i fråga (för det är de det handlar om här!!) så hämtar man hjälp av andra vuxna, man tittar väl inte bara på? Det är samma sak som att visa barnet att du tycker det som dessa föräldrar gör är okej. Du har också ett ansvar ser du inte det!! Ett vuxenansvar!!
  Att du dessutom anser att du skulle ha uttryckt hurvida detta var fräscht eller inte om du nu ens skulle öppnat munnen är bara ett pinsamt ordval. Fräscht? Ett barn blir slaget och du använder termer som hurvida detta skulle anses vara fräscht eller inte. Finner inga ord.
  Förstår att situationen säkert var jobbig och svår även för dig men be då andra vuxna om hjälp. Sitt inte bara å titta på.

 • Ida
  31 januari, 2016 at 00:46

  Ock det var precis fack u right back!!!
  Eller?

 • Anne
  31 januari, 2016 at 05:11

  Annars är du minsann talför och stor i käften som en jävla alligator.. Men då blev du alldeles mållös??? Så förbannat fegt. Sen sitta här och oja dig och dra in pengar på storyn. Du är bara för mycket. Dina polska gener lyser verkligen igenom..

 • Eva Öling
  31 januari, 2016 at 21:46

  Nästa gång när du reser så följ Prinsessan Madeleines uppmaning och ta med Resekuraget tillsammans med passet.