Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Han har ärvt inlevelsen från mig. Jag gestikulerar likadant till bra musik.

You Might Also Like

 • Oma
  16 januari, 2016 at 20:29

  Är det Bingo som regisserat ?

 • Anna
  16 januari, 2016 at 21:31

  En liten livsnjutare.

 • Pam
  17 januari, 2016 at 04:21

  Sjukt !!

 • Lillan
  17 januari, 2016 at 07:37

  Stackars barn!!!

 • Paulina
  17 januari, 2016 at 11:44

  det värmer hjärtat att se Rambo

 • Theync
  17 januari, 2016 at 12:00

  Har dietpiller Reductil 15mg samt Xenical Beacita 120mg till salu.
  Har även B12 Mekobalamin och Behepan ampuller. Liothyronin mot sköldkörteln/ämnesomsättningen. Hör av er vid intresse till [email protected]

 • YTTRANDEFRIHET
  17 januari, 2016 at 12:25

  YTTRANDEFRIHET. För drygt tio år sedan, den 30 september 2005, upprördes muslimer världen över av att danska Jyllands-Posten publicerat några teckningar på profeten Mohammed. Ambassader brändes, folk sköts ned och västerländska medier och politiker backade. Inte sedan fatwan mot Salman Rushdies bok Satansverserna 1989 och attackerna mot USA den 11 september 2001 och senare i Spanien och England hade världen så påtagligt fått känna på vad kränkta muslimer kan ta sig till.
  Sveriges dåvarande utrikesminister, socialdemokraten Laila Freivalds lovade arton muslimska ambassadörer att personligen be om ursäkt om en svensk tidning publicerade nidbilder av Muhammed. Det löftet höll hon. Ingen svensk tidningen publicerade bilderna då. Nerikes Allehanda publicerade någon bild efter två år, i övrigt rådde fegheten och kryperiet för muslimerna på bekostnad av yttrandefriheten.

 • musse
  17 januari, 2016 at 12:45

  Han vara mycke söt.

 • Ett fortsatt mörkande
  17 januari, 2016 at 14:44

  Motala kommun inför väktare på Socialkontoret och kommunhuset. Skälet är hot mot personalen och bråk i olika omgångar de senaste månaderna.

  Ansvarig kommunchef säger sig inte känna till orsaken till bråken och vill inte peka ut någon särskild grupp av människor. För den intresserade så kan Lusharpan berätta att man har haft problem tidigare i Motala. varför ansvarig kommunchef inte vill peka ut vilken grupp av människor det handlar om.

  det är fullkomligt obegripligt varför man inte kan kalla en spade för en spade.
  Hur ska Motala kommun kunna komma till rätta med problemen om man inte vågar tala om vilka de är.

  Lika smart som när pressansvarig för polisen i Stockholm går ut med direktiv om att stryka signalementet när vissa folkgrupper är inblandade i brott. Det borde f-n i mig vara åtalbart att lämna ut sådana anvisningar till polisen.

 • Javisst är det så
  17 januari, 2016 at 14:56

  Ledningen i Motala kommun är inget annat än rädda idioter!

 • Stäng gränserna nu! Vi vill inte att våra barn våldtas av medeltida individer utan vett!
  17 januari, 2016 at 15:01

  Reifeldts svek mot svenska folket och Löfvèns fortsättning har satt oss i vår nuvarande situation. Vårt land har förvandlats till något ingen vettig människa längre vill bo i, undantaget alla dessa 100 000-tals kåta män från främmande kulturer som funnit himmelriket här. Tänk att kunna allt från att tafsa till att våldföra sig på flickor och kvinnor utan att riskera att få varken stryk eller straff!! PLUS mat, husrum och fickpengar alldeles gratis!Vad mer kan man begära av livet?

 • Stäng gränserna nu! Vi vill inte att våra barn våldtas av medeltida individer utan vett!
  17 januari, 2016 at 15:02

  Hela den svenska lagstiftningen från regeringsformen till brottsbalken måste revideras inklusive förordningar och myndighetsföreskrifter!

 • Fy fan vad detta belastar, polisen, åklagarna och de sociala myndigheterna med tidsspillan för brott som vi inte hade förr.
  17 januari, 2016 at 15:04

  Dessutom bör straffmyndighetsåldern för invasionsstyrkorna sänkas till 10 år för svartingar och 11 är för övriga.

  Den antisvenska lagen om hets mot folkgrupp avskaffas och ersätts tillfälligt (tills ockupanterna upphört existera i landet) med en liknade lag, men där det är svenskar, pojkar-män samt heterosexuella som det inte får hetsas mot. Ockupanternas, hournalister och politikers angrepp på medelålders vita heterosexuella män, förbjuds och ger högre straff än om de ger sig på varandra.

  Vidare ska alla våldsbrott riktat mot ursprungsbefolkningen och andra vita, leda till automatisk utvisning. Egentligen borde samtliga asylanter kastreras i förbyggande syfte, men man får kanske nöja sig med de som begått våldtäkt…

 • TA INTE IN FLER MUSLIMER I SVERIGE STEFAN ARSLET ROVEN!!!
  17 januari, 2016 at 15:06

  DE TILLHOR INTE VAR FLORA OCH FAUNA!!! UUUUUT OCH HEM TILL OKNEN!!!
  Detta ar inte sexuellt ofredande, dessa brott som begas i grupp borde betraktas som GROVA SEXUELBROTT, GROV SEXUELL FORFOLJELSE PA GRUND AV KON!!!
  Dessa och annan kriminalitet fanns inte i Uppsala och norr darom innan massinvandringen!!

 • muhammed
  17 januari, 2016 at 16:19

  Det är synd om människorna !!!!!!

 • Bra Gotland ni får hur ni har röstat.
  17 januari, 2016 at 19:26

  Ett 20-tal personer hade satt sig på länsväg 140 på torsdagseftermiddagen för att uttrycka sitt missnöje. ”Hade jag inte sett reflexerna på barnens overaller så hade jag kört på dem!” Polisen fick larm strax före klockan 15 i torsdags om att en grupp asylsökande, barn och vuxna, befann sig på länsväg 140 och hindrade trafiken.

  Enligt stationsbefäl Björn Tannfelt var det en grupp från asylboendet Fröjelgården som ligger på Gotland. – De är missnöjda med sitt boende och sitter på vägen för att uttrycka sitt missnöje. Vi har varit där och försökt få dem att flytta sig, men vi kan inte ha en patrull på plats hela tiden. Det är ingen polissak egentligen, sade han på torsdagkvällen.

  –varför inte deras hemländer inte fungerar…människosmugglarna skrattar när de tjänar pengar, lyxmigranterna klagar, det svenska samhället prioriterar om, tar sylten från äldreboendena och drar ned på värmen och de som klagar beskylls för att vara främlingsfientliga, islamofobiska rasister…

 • Gotland ?
  17 januari, 2016 at 19:29

  Varför har de flyttat från sina krigiska länder om de har dödslängtan ?
  Kan det vara livstids bidrag för hela klanen som lockar, Sverige är dårarnas paradis.

 • Man tar seden dit man kommer
  17 januari, 2016 at 20:05

  Det enda vi gjort, på uppmaning av PK-maffian, är att förstå, acceptera, tolerera, urskulda ……… i 40 års tid!

 • Lycka till losers
  17 januari, 2016 at 20:11

  Kommunals förbundsstyrelsen har bestämt att satsa 25 miljoner på att bygga om källaren på Metropol Palais till vad som beskrivs som en ”lyxig nattklubb med erotiskt tema”. – De skulle också ha små shower i burleskstil. Det skulle inte bli direkt naket, men ändå erotiskt, säger en som har jobbat i Kommunals krogbolag.

 • ”representanter” för Svenska arbetare
  17 januari, 2016 at 20:14

  1 400 medlemmar har lämnat Kommunal.
  Det är c:a 7 miljoner i förlorade intäkter på ett år.

 • city
  17 januari, 2016 at 20:15

  GP: Rånvåg i city. Polisen har tio misstänka för centrumrån.

  Kommer Svinskallen eliassons lydiga hantlangare att informera allmänheten om etniciteten på dessa våldsamma människor?

  http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2958411-polisen-har-tio-misstanka-for-centrumran

 • skilja på RÄTT och FEL.
  17 januari, 2016 at 20:16

  Kommunal har grovt svikit sina medlemmar som till övervägande del är lågavlönade kvinnor. YNKLIGT AV DESSA FACKPAMPAR!
  Att syssla med lyxkrogar och sexshower är smaklöst när man stödjer åsikten att det inte ska gå att köpa sex vilket blir fallet med sexklubbar som drar till sig prostitution och narkotikaförsäljning. Kommunals medlemmar får betala för sin passivitet, dessa fackpampar har odlat en gigantisk mygelkultur och kan inte skilja på RÄTT och FEL.
  De som blir förbannade borde INTE gå ur på grund av detta utan samlas på sociala medier som FB och bli många och ta del av makten och sparka ut den här smutsiga pamp och sossekulturen ur sitt fackförbund.
  Är det många som sluter upp kan de lyckas

 • Mertropol Palais
  17 januari, 2016 at 20:18

  Ett förklätt horhus?

 • T.Fransson
  17 januari, 2016 at 20:20

  Ja nu morrar många över hur höjdarna i fack och
  regering skor sig på arbetarnas bekostnad, men när
  det är tid att rösta då går åt helvete för många ändå
  och röstar på fifflarpartiet, och tror på deras lögner!?

 • Bara betala och se glada ut
  17 januari, 2016 at 20:25

  Härligt, precis vad städerskorna i kommunal alltid önskat sig.
  Detta skojarpatrask kan högaktningsfullt få kyssa mig i röva.

 • Anders lever i en tidsålder som ligger långt tillbaka i tiden när det gäller förvaltning, drift och underhåll av fastigheter!
  17 januari, 2016 at 20:31

  minns ni Anders Lago? sossen som skapade sagornas Södertälje.

  XXX
  Att bygga bostäder till horder av arbetslösa muslimer/araber fungerar inte, det borde rövslikaren Lago inse, men slickar man sosse-röv så gör man! Dessa efterfrågas INTE på arbetsmarknaden, att köpa jobb som vaktmästare åt dem är samhällsekonomiskt vansinne, de duger inte till de jobben heller, de kräver yrkesutbildning och erfarenhet, att laga avlopp och tvättmaskiner, täta läckor på kökskranar m.m. kräver sin man eller kvinna. ”Pensionsräddarna” är en katastrof och kommer aldrig bidra med annat än problem, deras kultur präglas av mord, kaos, krig, jävelskap och det är vad de för med sig till Sverige!
  En HSB lägenhet i ett attraktivt läge kostar miljoner, hur ska de kunna komma över det utan jobb och hur ska de kunna betala en hyra ?
  MED RÖVHÅL SOM LAGO STÅR SVERIGE INFÖR JÄTTEPROBLEM OCH EN SAMHÄLLSKOLAPS!

 • hycklare
  17 januari, 2016 at 20:33

  En stor andel av pensionräddarna kommer från Afghanistan. Av en bekant från Iran har jag fått förklarat för mig hur man ser på Afghaner i Iran. De betraktas som idioter som endast duger till fysiskt grovarbete som ej kräver utbildning. i övrigt anses folk från Afghanistan vara något av ohyra.
  Det är så de betraktas av sina grannländer men i Sverige anses de, av oförklarlig anledning, någon sorts frälsare av välfärdsstaten.

  Något för PK-folket att beakta när det gäller nyspråket:
  Att jobba som grovis på byggen gör dig inte till arkitekt.
  Att skjuta raketer mot israeliska bostadsområden gör dig inte till raketforskare.
  Att ha praktiserat som medicinman gör dig inte till läkare.
  Att ha pungslått turister i butik på en bazaar gör dig inte till CEO.
  Att ha livnärt sig på kriminell verksamhet gör dig inte till entreprenör.
  Att ha gått i koran-skola gör dig inte till akademiker.

 • medborgare
  17 januari, 2016 at 20:40

  Svenska medborgare lär få betala Löfvens massinvandring de närmaste 20-30 åren. Kommer inte att bli speciellt roligt med ett sådant projekt framför sig. Även om man ”lyckas” så kommer Sverige att bli ett sämre land för svenskar. Den bästa investering en svensk kan göra är att emigrera. Det finns roligare uppgifter än att betala för Löfvens idiotiska stolthet och prestige.

 • Bosse
  17 januari, 2016 at 20:43

  Bodde som barn i Fagersta, en liten bruksbygd med arbetsamt och skötsamt folk. Nu är det massinvandring och raserat samhälle som gäller. Vad har vi svenskar gjort för ont egentligen? Varför ska vi straffas för att muslimer aldrig kan hålla fred?

 • redan att vara kommunalråd bevisar att man är svagsint
  17 januari, 2016 at 20:46

  Vad merparten av Svenska folket har gjort de senaste 40 åren är tigit och därmed också samtyckt till allt vad landsförrädarna har pysslat med och i slutändan så blir det Sveriges fall. Det har gått så långt att landet kommer aldrig mer att bli sig likt..

 • Stor polisrazzia mot kriminella nordafrikaner i Düsseldorf
  17 januari, 2016 at 20:47

  300 tyska poliser i Düsseldorf gjorde på lördagen ett stort tillslag mot kriminella nordafrikaner. Polisen uppskattar att ca 2200 kriminella nordafrikaner nu finns i staden. Enligt polisen begås ett brott av någon i denna grupp var tredje timme.

  I Tyskland finns c:a 5 500 algerier, marockaner och tunisier som fått utvisningsbeslut men tyskarna blir inte av med dem.

  Der Spiegel som normalt tillåter kommentarer men inte när det gäller denna typ av människor/artiklar.

 • davve
  17 januari, 2016 at 22:08

  Men herregud vad du tjötar. jag förstår din oro men kan du ta integrations debatten någon annan stans??. tröttsamt att läsa ditt tjat vem du nu än är.. speciellt på en blogg som inte har någonting med ämnet att göra….

  skaffa dig en egen blogg,,.du verkar ju ha mycket som du vill få fram.. så skriv av dig på en egen blogg så kan jag till och med komma och läsa….

  men snälla sluta tjöta här…..tröttsamt.

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  18 januari, 2016 at 08:03

  Så go 🙂

  – 20,5kg
  Närmar mig målet.
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • Emi
  18 januari, 2016 at 08:51

  Underbar!!! Rambo:)

 • Anna
  19 januari, 2016 at 01:20

  Jaha ja! Här är det som vanligt! Den genom pinsamma Davve har fortfarande inget eget liv o Karrin stänger av folk med åsikter som rör henne men låter rasister få härja fritt i kommentarsfältet. Håller med Muhammed (och Strindberg): det är synd om människorna!

 • davve
  19 januari, 2016 at 17:42

  Anna, du lever ett miserabelt liv va? 😀

 • Anna
  19 januari, 2016 at 18:01

  @Davve! Om det får dig stt må bättre så visst! Njut av det du o känn dig lite för mer av den påhittade vetskapen, så tar jag o lägger mig vid poolen o solar så länge 😉
  Lycka till du plågsamt pinsamma varelse!