Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Här kommer ett till grymt middagstips! Ratatouille med shiratakinudlar. Hacka och stek i minst tre matskedar kallpressad kokosolja. I följande ordning: En liten gul lök, två morötter, en halv zucchini, en halv aubergine, en stor näve sockerärtor, en röd paprika, en grön paprika, ca fem skogschampinjoner, en hel rot färsk ingefära – skala och skär i stora bitar! Pressa ner tre vitlöksklyftor. Krydda med @cleaneating.se grillkrydda efter smak. Jag kör på en del så det blir lite starkt. Ner med en burk passerade tomater. Låt puttra i några minuter. Skicka ner ett paket shiratakinudlar som du klippt upp knutarna på. Toppa med två nävar färsk babyspenat. Väldigt gott, bra för immunförsvaret och man mår bra i magen när man ska sova! Ni får en rabattkod så ni kan köpa nudlarna för 19 kr. Köp några paket för nu är det nytt år och det är skönt att börja med att bli av med några pannor så vi satsar hårt på shiratakinudlar den närmaste tiden. Eftersom de är som att äta luft typ! Rabattkod KZSHIRATAKI19 ger er nudlar för 19 pix. Men glöm inte att köpa kokosolja och grillkrydda också annars blir det inte lika smarrigt. Nu kör vi beach 2016. Sakta, gott och nyttigt! @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Noimi
  15 januari, 2016 at 12:31

  Din blogg har verkligen chanserat !!

 • mlf
  15 januari, 2016 at 12:42

  Reklamblogg för dina produkter. Tråkigt !
  Saknar dina långa inlägg. Nu har du blivit en riktig tant !!

 • Malin
  15 januari, 2016 at 12:50

  Känns tråkigt att inte ett enda inlägg går förbi utan att du gör reklam
  för någonting numer. Håller med föregående talare och saknar den bloggerskan som skrev långa inlägg om ideal, samhälle, feminism och relationer.
  Jag slutar läsa nu, tack för dom här åren! ????????

 • Jane
  15 januari, 2016 at 12:59

  du skriver att man mår bra imagen av denna maträtt
  nen om man som jag inte tål ingefära, lök o vitlök så skulle jag må jäkligt dåligt 🙁

 • Ingela
  15 januari, 2016 at 14:53

  Varför ska man äta Shiratakinudlar om de ikke innehåller någon näring whatsoever?

  Men äter väl mat för att få den energien man behöver för att leva, eller?

 • Alice - Doers Magazine
  15 januari, 2016 at 15:08

  Kul med recept tycker jag! Blev riktigt inspirerad av detta, vegetarian som jag är.

 • 33 000 GRATIS MÅNADSKORT TILL ASYLSÖKANDE
  15 januari, 2016 at 15:27

  Migrationsverket i samarbete med Kalmar Läns trafik har under 2015 delat ut inte mindre än 33 066 30-dagars resekort till de asylsökande i Kalmar län! Normalt skulle försäljningsintäkten varit ca 47,6 miljoner kronor men Migrationsverket har endast betalat ca 4,5 miljoner kronor till Kalmar Läns trafik enligt det avtal som upprättats. En subvention på ca 90 procent! En subvention som skattebetalarna i Kalmar län får stå för.

  Kalmar läns landsting ser denna subvention som en viktig integrationsåtgärd enligt både landstingsråd och oppositionsråd.

 • Sveavägen 77, ett riktigt pampnäste
  15 januari, 2016 at 15:33

  Stora våningar i Kommunals hyreshus har delats ut till chefer, LO-toppar och ledande Socialdemokrater, avslöjar Aftonbladet. Inga lägenheter har heller släppts till bostadsförmedlingen på 16 år.
  VD:n för Kommunals krogrörelse Lyran konferens, Raffaello Di Schiena, fick en sexrummare på Odengatan 2012. Han är också den som låtit Kommunals ordförande Annelie Nordström och förbundets kassör Anders Bergström bo privat på anläggningen gratis.

  Bergström uppger att bostäderna används för att kunna rekrytera medarbetare till Stockholm.
  – Och då är det så att vi har satt en prioriteringsordning. Att förbundsledningen först ska få, sen våra enhetschefer och sen övriga medarbetare, säger han till Aftonbladet.

  Kommunals ordförande Annelie Nordström har liksom många andra högavlönade gjort bostadskarriär i Stockholm. Men hon har inte satsat ett enda öre. Istället kan hon tacka sina medlemmar, ofta lågavlönade kvinnor, som under decennier betalat in sina avgifter och därmed gjort förbundets fastighetsbestånd möjligt.

  2006 när Annelie Nordström var enhetschef på Kommunal fick hon en lägenhet i förbundets fastighet på Vintervägen 35 i Solna. När hon blev förste vice ordförande fick hon en 2:a på 66 kvadratmeter på Saltmätargatan på Norrmalm i Stockholm. Det huset ägs genom en av Kommunals underavdelningar, Skorstensfejeriarbetarnas stiftelse.

  Drygt åtta månader senare kunde Annelie Nordström flytta in i en våning på 4 rum och kök på 116 kvadratmeter på Sveavägen 77 i Vasastan. Huset ägs av fastighetsbolaget Polstjärnan som i sin tur ägs av Kommunal och Byggnads.

  Annelie Nordströms efterträdare på posten som förste vice ordförande i Kommunal, Tobias Baudin, som i dag är förste vice ordförande i LO, fick en lika stor våning i samma hus i augusti 2011.
  Det är svårt att hitta några vanliga medlemmar i Kommunal bland hyresgästerna i fastigheten.
  En av de lyckligt lottade som har fått ett hyreskontrakt är däremot det socialdemokratiska stjärnskottet från Sigtuna kommun, Anders Johansson, 39. Han har suttit i partistyrelsen och är nu VD för Socialdemokraternas spelbolag Kombispel.

  -statsministern Stefan Löfven kritiserar Kommunals agerande, men passa dig Stefan! Partiet, LO, IF-Metall och du själv kan få vingarna brända när som helst för ni är inblandade, mygelkultur och annan kultur har större betydelse än du tror…

 • Les Jardins de l’Empereur
  15 januari, 2016 at 15:40

  Nu förstår jag varför man sparkar ut Sverigedemokrater ur facken.
  Risken blir för stor att dessa upptäcker och kräver stopp för korruptionen.

 • It is a shame for Sweden
  15 januari, 2016 at 15:49

  http://www.gatestoneinstitute.org/7135/sweden-wallstrom-disaster

 • Carrie
  15 januari, 2016 at 16:06

  Nu börjar man ju bli lite imponerad av dig. Värsta smarriga vegan receptet ???????????? Tackar för det ????

 • joanna
  15 januari, 2016 at 16:55

  Synd att du tappat stinget att skriva provocerande inlägg. Trist. Nu är din blogg tråkig. Börjar du bli gammal eller …..

 • Wallströms hyra: 32 kronor i månaden
  15 januari, 2016 at 17:08

  Margot Wallström fick en lägenhet av Kommunal i Stockholms innerstad.
  Hyran för lägenheten är 12 432 kronor – som hon kvittera 12 400 kronor från Regeringskansliet i ersättning för dubbelt boende, uppger Dagens Nyheter.
  Wallströms hyra slutar då på 32 kronor.

 • Stefan Loven, SOCIALDEMOKRATERNA, reste med regeringsplanet till Goteborg for att hedra tva gangstertyper….!!!
  15 januari, 2016 at 18:47

  Är det för övrigt någon som sett till Svetsaren sen hans löjlig
  jultal?? Karlen försvinner i långa perioder, det måste vara
  jobbigt att fara världen runt och utlova vatten och sanitet till alla
  jordens fattiga! Men vem har bett honom om att skänka bort
  Svenskarnas tillgångar??

 • Chattanooga
  15 januari, 2016 at 18:49

  Stefan Loven, SOCIALDEMOKRATERNA, reste med regeringsplanet till Goteborg for att hedra tva gangstertyper….!!! Han lade blommor pa platsen dar de tva asen blivit skjutna i en uppgorelse, – invandrarna fornedrade svetsaren!!
  NAR DR CAROLA HERLIN OCH EMIL HERLIN BLEV SLAKTADE PA IKEA I VASTERAS VAR STEFAN I STADEN!!! Tva svenskar foll offer for en afrikan som utnyttjade asylratten…! HAN BORDE VARIT UTVISAD OCH INTE I SVERIGE, DA HADE DETTA INTE HANT!! STEFAN LOVEN SA INTE ETT ORD!!! SKAMS, FYRFALT SKAM STATSSVETSAREN!!! EN SKAM AR SVETSAREN!!!!

 • ? Ska människor i dagens Sverige frysa ihjäl mitt i vintern?
  15 januari, 2016 at 19:25

  http://nynashamnsposten.se/nyheter/nynashamn/1.3440548-man-hittades-dod-utanfor-sjukhuset

 • danino
  15 januari, 2016 at 23:50

  joanna hahahahaha vilket omoget inlägg!
  ”Börjar du bli gammal eller?”
  Så om man inte provocerar så är man gammal??? 🙂
  Vet du vad provocera är? Hon provocerar hela tiden ju, och du märker ingenting Hahahaha

 • polli
  16 januari, 2016 at 09:16

  Till dig här ovan. Wallström är den första utrikesminister med stake som Sverige har haft sedan väldigt länge. Hon gör mig stolt att vara svensk, det som var Sverige förr då Sverige ANVÄNDE sin röst. De krafter som nu söker störta henne skrämmer mig mer än att jag bryr mig om vad Kommunal gör med sina lägenheter. Ska vi tillåta makter utanför Sverige diktera vad vi får och inte får säga? Vems ärenden går man då?
  Sveriges högerpartier borde också respektera demokratin och att det var den vänstra sidan som vann valet. Det är inte kotym att STÖRTA en vald regering i Sverige. Man RÖSTAR bort dem. Man kan heller inte skylla på S att de samarbetar med MP och V när både C och FP tackade nej till inflytande i Sveriges nya regering innan ett sådant samarbete var spikat.

 • polli
  16 januari, 2016 at 09:31

  Scizofrent att rösta på Sverigedemokraterna och vara med i facket.

 • Theync
  17 januari, 2016 at 12:00

  Har dietpiller Reductil 15mg samt Xenical Beacita 120mg till salu.
  Har även B12 Mekobalamin och Behepan ampuller. Liothyronin mot sköldkörteln/ämnesomsättningen. Hör av er vid intresse till [email protected]

 • davve
  17 januari, 2016 at 22:11

  Ni som tjatar om Katrins reklam.. Hitta en annan blogg att läsa. tröttsamt att läsa ert tjat hela tiden. inget synd om er, om ni nu fortsätter läsa.

  Och ni som tjatar om integrationen, hitta en annan blogg där ni kan föra denna diskussion..