Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Man är ganska nöjd med sin planering när man har en sista chokladkaka @cleaneating.se att avnjuta till kaffet på sista flyget hem. Det och två grymma ungar som antingen sov eller var glada gjorde att jag funderar på att ta dem till Nya Zeland nästa semester. Ringo introducerade mig för Candy Crush idag, men skämtar ni eller? Hur kul?!! Otroligt kul och totalt beroendeframkallande. #cleaneating #saltedcaramel #candycrush

You Might Also Like

 • anna
  12 januari, 2016 at 14:42

  Och Ringo är lika söt som Rambo.

 • Michaela
  12 januari, 2016 at 19:29

  Åh vad lustigt. Jag satt precis och mumsade på en Choklad bit när jag läste detta inlägg:) Gott är det.

  Besök gärna min blogg

  ✔Vänner, Kompisar och Polare
  ✔Musiktips
  ✔Kläder som bör finnas finnas min garderob
  ✔ Traumaterapin 2013- Mina journaler
  ✔Min drömresa
  ✔Mina tvångstankar och handlingar
  ✔ Min största last – Rökningen

  nouw.com/nordengrim

 • lilly
  12 januari, 2016 at 20:45

  Kul reklamblogg !!

 • sanna
  12 januari, 2016 at 22:08

  Men herregud.. Hur beroende är du av choklad? Du verkar ju trycka i din flera kg i veckan.. Själv blir de kanske 100 gr i månaden max.. Tur du hittade clean eating så du får nyttja ditt beroende med gott samvete…