Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej paniken är total. Vad har hänt på Rambos händer? Och framför allt VAD ska jag göra åt det? Han har haft det i några dagar utan att bry sig alls så jag har trott att det är vanligt värmeutslag och smörjt med aloeveragele. Men nu börjar han plötsligt säga ajaj och peka på händerna. Och det sprider sig. Nu har han på båda händerna och det har börjat klättra upp på den ena armen. Vi sover nu. Men när vi vaknar förväntar jag mig konkreta råd på vad jag ska göra. Jag har kortisonsalva med mig, jag har aloevera. Jag kan åka till doktorn. Han har inte bränt sig det är säkert det vet jag så det kan ni utesluta. Hjälp mig jag får panikångest över att min lilla bebis ska må dåligt. Tack.

You Might Also Like

 • Ella
  9 januari, 2016 at 21:31

  Ser ut som värmeutslag/nässelfeber. Smörj med dem kortisonsalvor du har. Rådgör med läkare om vilken typ av antihistamintablett han kan äta och hur mkt, bädda svalt och klä honom i svala kläder, kan du få tag på tunna svala vantar så motverkar det att han kliar sönder sig och slipper ev infektion i såren, låt blåsorna torka ut av sig självt, pudra med potatismjöl kan lindra klåda lite. Lycka till!!

 • Petra
  9 januari, 2016 at 21:32

  Stackars liten :(.
  Glöm inte att kortisolsalva ska man inte ha på om man ska vara i solen. Kanske svårt där ni är nu…
  Jag hade gått till doktorn om det gör ont som det verkar. :/

 • Lotta
  9 januari, 2016 at 21:44

  Stackars liten! Gå till en doktor och skaffa antihistamintabletter.

  http://xn--nsselutslag-l8a.se/behandling

 • Ulla
  9 januari, 2016 at 21:48

  Varför sån panik? Det är väl lite coolt med en sjukdom. Lek att det är psoriasis och se honom som en fräck unge lixom. Vad är grejen?

 • Maria
  9 januari, 2016 at 21:54

  Värmeutslag/soleksem/vattenblåsor

  Kolla upp med läkare, smörj med högt solskydd och ha i skugga.

  Hade alltid så där på armarna när jag var liten.

 • Sofia
  9 januari, 2016 at 22:51

  Stackars kille! Exakt sådär såg båda mina ungar ut i somras, soleksem hade dem. Bara smörja med solskydd o mjukgörande krämer.

 • Isabella
  9 januari, 2016 at 23:33

  ”Ulla” får jag fråga en sak, varför följer du hennes blogg om sakerna hon skriver uppenbarligen retar dig. Så patetisk kommentar!

 • Line
  13 januari, 2016 at 00:03

  Ulla, vilken kass kommentar. Hur man förhåller sig till egen kropp och sjukdom som vuxen och självständig skiljer väl sig från hur man som mamma förhåller sig till sin försvarslösa och beroende bebis kropp och sjukdom? Skäms, så dåliga paralleller du drar för att verka lite fiffig och rapp i repliken.

 • emelie
  15 januari, 2016 at 22:00

  Det ser ut som nässelutslag. Det är inget farligt i så fall, bara väldigt besvärligt, gör ont & kliar på samma gång. Jag har själv det & kan få de av olika anledningar. Men hudläkaren skriver ut en salva som man använder, hjälper väldigt bra.

  Förmodligen så har ni redan fått hjälp.
  Hoppas att allt gick väl.