Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

När jag flöt runt bland lejonfiskar, stenfiskar och andra fiskar på tjugo meters djup slog mig faktiskt tanken att det möjligtvis kan vara lite oansvarigt när jag reser själv med mina små barn. Att tanken slog mig är ett bra tecken, det betyder att även jag kanske mognar med åren. Jag skulle inte skita i dyket men jag är försiktig i alla fall! Hoppar vrakdyk och nattdyk tänker jag. Måste ju vara en förståndig morsa. Det var i alla fall härlig dykning! #dubbeltumme

You Might Also Like

 • Anna
  9 januari, 2016 at 14:38

  Din far måste vara djupt olycklig då han är överviktig. Du måste hjälpa honom att bli lycklig .

 • Cissi
  9 januari, 2016 at 14:42

  Fast du reser ju inte själv med barnen…..din familj är ju med….räknas inte de?

 • Emi
  9 januari, 2016 at 15:47

  Anna ;);) han är svullen 😉
  Katrin jag behöver också banta ,skicka Vladde till mig,
  vi ska promenera tillsammans;)

 • Anna
  9 januari, 2016 at 16:20

  Emi aha 😉 Ja det var ju en annan femma. 🙂

 • anonym
  9 januari, 2016 at 17:07

  Du är verkligen en total avbild av din far! ????????

 • Lee
  9 januari, 2016 at 17:07

  Vad däst din pappa ser Stackare.Ser ut att leva farligt !

 • isis
  9 januari, 2016 at 19:12

  Skäms du inteöver att visa dig tillsammans med en sådan fet person ??