Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tur att jag tog med mig en hel drös med chokladkakor. Så att man kan njuta med gott samvete på semestern och slippa gå runt med svullen buk som så många. Dessutom är ingen efterrätt lika god som @cleaneating.se Caramel så jag är vinnaren! Nu bjuder jag folk vid poolen. Sån är jag. #cleaneating

You Might Also Like

 • jag
  9 januari, 2016 at 14:30

  Hej Katrin! Kul med mer bilder, Tackar!
  Men asså, är det nån mening med att träna egentligen?
  Vi ser ju i stort sett likadana ut, kroppsmässigt, men jag sliter inte livet ur mig med massa träning…kanske jag haft tur med bra gener?Rör på mig så mycket ändå dagligdags, orkar inte mer än det..
  Sola så du får mer färg, du ser lite blek ut.
  Hur länge stannar ni? Tanka med dig lite sol hem till Sweden för här är svinkallt!

 • ilona
  9 januari, 2016 at 16:46

  Söt tant !

 • Anna
  9 januari, 2016 at 16:54

  Beror väll på vad syftet primärt med träningen är, estetik, höja sin fysiska prestationsnivå i något avseende eller bibehålla hälsa?
  Katrin har väll långt ifrån en figur som imponerar estetiskt men kan säkert prestera bättre i flera fysiska avseenden i jämförelse med en otränad person trots likadana fysiska förutsättningar visuellt.

 • anonym
  9 januari, 2016 at 17:08

  Varför har Vladde så otroligt svullen buk! ?

 • anonym
  9 januari, 2016 at 17:10

  Men dina lår är ju svullna …. för det är väl inte fett ??

 • jag
  9 januari, 2016 at 17:36

  Anna: Javisst, men glöm inte att träning är färskvara, man kan alltså inte träna ”ett tag” och så räcker det till ålderdomen..det räcker nog med ett par veckor utan träning så är man tillbaks på ruta 1…
  Alla gör ju som dom vill och jag känner bara: för ett jävla slit och bara ”se ut som vanligt”. Inte mår dom bättre än oss ”dödliga” heller, de klagar titt som tätt på alla möjliga åkommor, bloggerskorna.
  Nä, min filosofi är att göra det som får dig att må bra, jobba måste man ju, äta, sova, skratta, leev!

 • Keno
  9 januari, 2016 at 19:09

  Vilken taskig färg du har !
  Sjuk !!

 • glimm
  9 januari, 2016 at 21:05

  Nu förstår jag Det är dom överviktiga, dom som inte orkar träna som skriver dessa kräkkommentarer Just det, klart det är!

 • Anna
  9 januari, 2016 at 21:15

  ”jag den” Håller med dig om att man ska göra det man mår bra av:)
  Den träning och kost som flertal bloggerskor säger sig ägnar sig åt och livsstilen som förmedlas tror jag inte heller är sund för någon i längden utan styrs av andra intressen. Det är ett fascinerande och tragiskt fenomen att en så stor grupp människor väljer att lyssna så okritiskt till ”bloggare” som förmedlar budskap utan varken kunskap eller vetenskapliga grund kring mycket av det som skrivs.

 • jag
  9 januari, 2016 at 21:19

  Va,va,va,glimm?
  Jag har haft samma vikt hela mitt vuxna liv: 47 kg. Är det övervikt enl. dig? 157 cm lång och 47 kg, rört mig dagen lång i jobb eller hushållsbestyr, behöver inte mer, är helt slut när kvällen kommer.

 • Ewa
  10 januari, 2016 at 12:11

  Så knubbig skulle jag inte vilja vara. Ingen choklad, inga efterrätter för mig, tack!

 • glimm
  10 januari, 2016 at 14:35

  Hahahaha ”jag den” nehej du, det går vi inte på hahaha

 • Vanessa
  11 januari, 2016 at 12:27

  Vad är det för jävla fel på folk här !!!!
  Du är skitsnygg!! Och vadå blek?
  Vem fan steker i solen 2016!
  Hur orkar du med dessa människor!
  Dem som skriver är garanterat sorgliga,fula, olyckliga , så jävla avundsjuka människor …
  Ni är så tragiska dör hahahaha. Säkert utstötta trötta utanför samhället kvinnor …. Hoppas ni mår lite bättre av att trycka ner så här !

 • C
  14 januari, 2016 at 20:29

  Snygg bikini, var kan man köpa en likadan? Supersvårt att hitta just en snygg/bra/elegant bikini tycker jag.
  Din blogg är grym och du är en förebild som kvinna, driven och ärlig.