Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så. Nu sover mina små änglar och jag kan njuta av tystnaden från paddor och frågor en timme innan jag slocknar. Jag ska jobba lite, kolla era tips på insta och äta choklad! Världens godaste och nyttigaste sockerfria choklad. Jag vill så väldigt gärna att ni ska prova den så till och med fredag får ni den och den vita chokladen för halva priset om ni anger rabattkod KZCHOKLAD @cleaneating.se Missa inte det här och passa på och klicka hem lite knäckebröd också. #cleaneating

You Might Also Like

 • novalina
  6 januari, 2016 at 19:24

  Vad har du blogg för när du endå bara läser ditt instagram?
  Med andra ord är det inte lönt att tipsa dig om något här.
  Lägg ner !!

 • Theync
  6 januari, 2016 at 22:04

  Har dietpiller Reductil 15mg samt Xenical Beacita 120mg till salu.
  Har även B12 Mekobalamin och Behepan ampuller. Liothyronin mot sköldkörteln/ämnesomsättningen. Rimliga priser. Hör av er vid intresse till [email protected]

 • davve
  7 januari, 2016 at 01:04

  Novalina, har du funderat på att tipsa henne över Instagram? Men det kanske inte är lika kul när man inte kan vara helt anonym att bete sig sig ett fån

 • Maria
  7 januari, 2016 at 10:44

  Men ni äter ju inte godis i er familj? Och solroslecitin, varför har du det i din choklad? Jag tycker inte det är så clean. Käkar jag hellre socker.

  Jag är lite nyfiken på valet bara mellan de två och skulle vara kul om du ville svara.

 • Anna
  7 januari, 2016 at 13:23

  davve du är med anonym för davve är väl inte ditt riktiga namn?

 • Davve
  7 januari, 2016 at 15:02

  Jag använder ett namn , du användsr typ 10. Din fåntratt. 😀

 • Carrie
  7 januari, 2016 at 17:08

  @ davve ”din fåntratt” ???? You go girl! ✋

 • davve
  7 januari, 2016 at 21:58

  och där kom du mer carrie namnet.., B-film från 70 talet.. ahahah

 • Carrie
  8 januari, 2016 at 07:29

  Ok, Davve Hasselhoff! Vad yrar du nu om? B- film från 70- talet? Brian De Palmas mästerverk menar du väl? Liksom du har jag heller aldrig ändrat nick under de år jag läst denna blogg. Vi som skriver under samma nick forever and ever är ju som liiiite bättre än andra. Kan vi inte enas om det? Tycker det är trist när du inte fattar att jag inte är moa eller Anna utan på riktigt tror att det bara är du och 1 till som kommenterar här eller du kanske har förstått att det inte är så nu? Sen förstår jag inte varför du måste vara så otrevlig mot alla hela tiden. Jag hade absolut ingenting emot dig och dina kommentarer första gången du började gasta på mig för att jag inte gillade Katrins såkallade vita, clean eating chokladkaka. Varför blir du så tokig när folk tycker olika? Är inte det jobbigt? Jag bara undrar.