Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Energi in energi ut. Man kan inte bara ligga och slappa och dricka pina coladas man måste röra på sig också. Till vänster om mig ser ni Kids Club. Där leker barnen pirater medan jag och syrran körde en sjua i trettio graders värme. Om det var jobbigt? Det var jobbigt. Men nu åt jag en halv annans och mår så jävla bra! Det bästa med @cleaneating.se är att jag hittat en fantastisk livsstil där jag nu kan äta allt gott och må väldigt bra. Jag har slutat banta och lever bara ett hälsosamt liv. Ett fantastiskt liv!

You Might Also Like

 • katti
  6 januari, 2016 at 15:47

  Hej, testa MSM pulver f din psoriasis, jag vet att det inte går att bota men kanske underlätta! Kram Katti ❤

 • Peter Broberg
  6 januari, 2016 at 16:08

  Hej igen, verkar inte som du läste mitt förra inlägg. Var där förra året i Jan och på Casela finns massor för barn.

 • Celinda
  6 januari, 2016 at 16:48

  Konstigt att du fått psoriasis när du lever så hälsosamt!!

 • robyn
  6 januari, 2016 at 17:09

  Du mådde inte så bra häromdagen, när du hade så jävla ont i handflaterna att du grät. Minnet är kort !!!

 • Ninni
  6 januari, 2016 at 17:33

  Elakheterna o dumheterna.. när ska du satsa på att bli kvitt dem? Spelar ingen roll hur smal du är eller hur snygg du tror du är on du går omkring o förnedrar folk i din omgivning med din fula tunga!

 • Emma
  6 januari, 2016 at 17:44

  Heja er, bra jobbat!
  Ser så härligt ut med värme och sol 🙂

 • Tess
  6 januari, 2016 at 17:45

  Älskar din blogg och frispråkighet!
  Vi var på Mauritius förra året och vi vart också lite besvikna, inte alls så fancy som vi föreställt oss. Ska MSN ha det, ska man åka till Seychellerna! Vi åkte till en tropiskt djurpark med fokus på krokodiler och sköldpaddor. En väldigt fin park. Och djurvänner, var lugna, de forskar och försöker öka antalet av de arter de har, alltså går en större del av inträdet till detta. Barnen fick även sitta och klappa sköldpaddorna. Väldigt uppskattat.
  Ska man ha lite finare, då är det östra sidan man ska satsa på.
  Ha en fortsatt bra semester!

 • Karin
  6 januari, 2016 at 17:56

  Tess du gillar när någon är frispråkig ? Hm det är i och för sig inte det samma som att förnedra andra människor ? Bara så du vet skillnaden ? Jag gillar i och för sig smarta människor vilket inte Katrin är bara stor i käften ????????

 • davve
  6 januari, 2016 at 17:57

  celinda, robyn och ninni, varför läser ni hennes blogg om ni nu ogillar henne?. ni borde tänka efter lite.

  Sen har fetma med välfärden att göra. psoriasis kan vem som helst få även om man lever nyttigt.

  fetma får man inte av att leva nyttigt. punkt

 • Moa
  6 januari, 2016 at 18:11

  Davve/Katrinz /Bingo slash alla andra fjantar på den här bloggen ????????
  Kom tillbaka, jag saknar er här under stubben.
  Lämna den här skiten och kom hem!!! Jag har bäddat era sängar, lagat mat. Vad gör ni här?? Vad har jag sagt om att fjanta runt på bloggar!!!

 • mlf
  6 januari, 2016 at 18:12

  Tess, stackars sköldpaddor, att ha barn sittande på dem dagarna i enda. Men allt för pengar. Djurplågeri !
  De kommer inte undan så lätt precis !

 • Faith
  6 januari, 2016 at 18:14

  Fint skall det vara. Hahahaha

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  6 januari, 2016 at 18:15

  Härlig bild 😀

  Nu har äntligen hälsans år börjat för mig,
  91,5kg nu.
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • Carrie
  6 januari, 2016 at 18:33

  Sen davve så kan även kemikalier i vår miljö påverka och ändra våra fettceller. Det är svårt att undvika att få i sig och även spädbarn kan ha höga halter av tex bisfenol a i blodet. Många som har väldigt svårt att gå ner i vikt får höra att de är så äckliga och vräker i sig chips och big macs hela dagarna fast de kämpar med att äta hälsosamt och rör sig betydligt mer än sin ultra slimmade kollega som lever på kaffe och cigg. Att rena kroppen från dessa toxiner så gott det går är ett livslångt projekt för många som vill behålla en lämplig vikt efter 30 års snöret. Det finns gränser för hur mycket toxiner vi klarar av att hantera innan vi blir sjuka och behöver hjälpa kroppen att rena och läka sig själv. Om vi handlar och tar emot ett kvitto så tar det inte länge innan vi har hormonstörande ämnen i vårt blodomlopp, alla kläder, plastförpackningar, rengöringsmedel, chemtrails som sprutas ut i vår inandningsluft etc etc innehåller dessa gifter som rubbar vår hormonbalans och skadar vår hälsa och då är det inte alltid lika enkelt att hålla sig smal. Det räcker inte alltid bara med att äta nyttigt och sen varierar definitionen av vad som är att äta nyttigt väldigt ordentligt beroende på vem du frågar. Frågar du mig så är det ekologiskt och växtbaserat med så hög andel levande föda som möjligt. Frågar du någon annan kan det lika gärna vara mamma scans köttbullar och husmanskost i lagom mängd. Tycker nog att man ska vara försiktig med att döma andra människor som lata och onyttiga utifrån vad de väger om man inte känner till personens historia. Sårar oftast mer än vad det hjälper.

 • Nisse
  6 januari, 2016 at 20:57

  Å där var Davve tillbaks! Trodde ett svagt ögonblick att han äntligen lagts in o fått vård! Har du rymt från din avdelning Davve eller varit skötsam så sköterskorna givit dig WWW tillgång?

 • Theync
  6 januari, 2016 at 22:04

  Har dietpiller Reductil 15mg samt Xenical Beacita 120mg till salu.
  Har även B12 Mekobalamin och Behepan ampuller. Liothyronin mot sköldkörteln/ämnesomsättningen. Rimliga priser. Hör av er vid intresse till [email protected]

 • davve
  7 januari, 2016 at 01:05

  Varför använder du olika namn.. när du avslöjar dig själv igenom att skriva samma sorts strunt under varje namn?.. du är ett stort skämt 😀

 • Anita
  7 januari, 2016 at 10:58

  Börjar du inte se lika fet ut igen, som du gjorde för ett par år sedan?

 • Davve
  7 januari, 2016 at 15:04

  Anita ditt fån, sluta projicera din egen osäkerhet.

 • jag
  7 januari, 2016 at 18:22

  Davve ditt jävla fån, fattar du inte att hon projicerar på DIN OSÄKERHET???

 • davve
  7 januari, 2016 at 21:21

  jag, hade du haft ens en halv hjärna hade du förstått det orimliga i att du skulle projicera min osäkerhet…. men du är ju kokt i huvudet.. så vad kan man förvänta sig.

  ta första bästa flyg till tomtenissarnas land och stanna där.. 😀

 • jagesmalast
  7 januari, 2016 at 21:48

  Davve aka zingostar: Kan inte du bara försvinna från denna blogg
  ???!!!

  Ingen, INGEN! tycker om dig för att du är så otrevlig och dryg.Jag kan få HUR MÅNGA SOM HELST med mig som håller med om du insisterar.
  Inse en gång för alla att du är; kokt rökt och stekt.
  Bara sluta med inlägg så är det klart. Finito.
  Så tråkigt att göra ett inlägg eller läsa, så ser man dina elaka inlägg, FY FAN! FÖRSVINN!!!

 • davve
  7 januari, 2016 at 21:55

  Ja jag vet och alla vet att jag heter Zingostar på Insta.. varför detta om och om igen? hahah. eller är du senil? Kom med något nytt någon gång….. Men då drar jag till med och frågar igen då, varför skriver du under flertalet namn istället för att stå under ett namn? är du inte frisk? 😀

  Du verkar lida av storhetsvansinne. vanligt bland enstöringar antar jag….

 • davve
  7 januari, 2016 at 21:55

  Nej DU kan försvinna från denna blogg istället för att skriva din dynga…. 😀 men vi vet båda att du inte kommer sluta, för då har du inget innehåll i ditt liv. Så kämpa på nu 😀

 • davve
  7 januari, 2016 at 21:56

  Ja tro tusan du kan få hur många som helst med dig.. du bara hittar på ännu ett alias och skriver under… du är ju sjuk på något sätt så du tror att du är mer än en person .D

  hoppas du snart mår bättre… du sjuka själ 😀

 • Lotta
  8 januari, 2016 at 17:46

  Du vet att ananas innehåller 10.1 gram socker per 100 gram va? Då hjälper det ju inte riktigt att du har en sockerfri choklad, du får blodsockersvängningar ändå…

 • Carrie
  8 januari, 2016 at 20:15

  Härligt att se dig äta färsk solmogen frukt Katrin ???? Finns inget bättre vi kan stoppa i oss. Varje cell i din kropp tackar dig för att du ger den bränsle numero uno. Carb up! Rätt kolhydrater är bra för hälsan. Ananas innehåller även det antiinflammatoriska enzymet bromelain. Grym medicin mot psoriasis. Enjoy! Raw living food for the win! ????????????????????????????????????????????????????