Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

So far so good. Vi hann. Jag är svettig men vi hann. På flyget svullnade mina handflator vet ni vad det kan vara? Ont gjorde de också. Vätskebrist? Läbbigt var det i alla fall. Jag grät nästan. Pojkarna satt och gapade. "Mamma har ont", snyftade jag. Oj nu lyfter vi igen!

You Might Also Like

 • Bianca
  3 januari, 2016 at 19:55

  Du har ju psoriasis,kan ge svullnad och värk i lederna !!

 • Me
  3 januari, 2016 at 20:24

  Är Ni inte framme än?

 • jag
  3 januari, 2016 at 20:30

  Me: Precis! De borde verkligen vara framme vid detta laget!
  Katrin bara driver med oss.

 • Sandra
  3 januari, 2016 at 21:07

  Okliin eating o för mycket sprit alternativt alla elakheter o dumheter du vräkt ut dig som pyser över!

 • gammeltjärringen
  3 januari, 2016 at 21:08

  Jag: Konspirationsteori – egentligen förstår du så är K en utomjording som precis just nu sitter i ett tefat ovanför ditt huvud – så akta dig:-)))) seriöst: låt bloggen vara fredad för oss som vi följa den… Om du inte respekterar Katrin fine: men vi som vill följa henne kan väl få göra det utan att behöva läsa sån här spamskit som det varit senaste tiden? För den skiten tillför ingenting alls det finns andra forum som är bättre både vad det gäller politik och smutskastning.Där det verkligen går fram vilka åsikter ni har oavsett vad.Där ni finner likasinnade. Ett tips Katrin är moderator som sållar om du inte får stopp på detta trolltyg på nåt annat sätt. Såg förresten att dina produkter kommit in på Maxi i stan – fenomenaltgrattis!

 • katja
  3 januari, 2016 at 21:09

  Det började med Psoriasis för min del när jag var 6 år. Tränat mycket och tävlat. Skämdes aldrig. För 10 år sedan svullnade ena knät upp, nu har jag ont i många leder. Jävulsk värk av och till. Finns bättre behandlingar idag än för 20-30 årxsefan mot Psoriasis artrit. Har kryckor ibland.
  Kram på dig!

 • jag
  3 januari, 2016 at 21:28

  Hahaha, precis vad jag misstänkt hela tiden: KZ ÄR verkligen en utomjording! Det syns ju lång väg om man tänker efter, hmm!
  All ”spam-skit” som varit sista tiden som du skriver och att det finns andra forum , bla bla.. den är inte jag skyldig till, varför skriver du det till mig???
  ”Vi som vill följa henne, bla bla” Vaddå? Jag vill också följa men också kunna uttrycka mina åsikter utan att såna som du eller allra värst: Davve lägger sig i.

  Så. Åter till lugnet. nu inväntar vi utomjordingen Katrins lyckade landning på Mauritius tillsammans med de sina.
  spännande!

 • Mamma till tre
  3 januari, 2016 at 21:34

  Ursäkta! Men vilken mamma lägger ut bilder på det hon själv klassificerat som ”stekande”, skryter med Rollex klocka o festande o samtidigt tydligen inte ens kan kosta på sig att åka business eller first class på en sådan lång resa med två så små barn. Vem som helst med lite självaktning, som liksom KZ tydligen inte har råd att både festa, betala hyran o köpa en fjuttig liten Rollex och resa business eller first class, skulle skippa ego shoppandet o festandet o lägga pengarna på familjen o bekvämt resande i stället. Otroligt!

 • M
  3 januari, 2016 at 21:54

  Katrin,du är ingen ungdom längre! Att vara ledig betyder inte att man måste resa hit och dit hela tiden. Varför hålla ett så högt livstempo när du får betala med din hälsa?
  Din kropp har redan talat om att du inte mår bra.Lyssna på den annars brukar den hitta på något annat så att du fattar allvaret.

 • Carrie
  3 januari, 2016 at 22:07

  Håller med jag här. Alla har rätt att skriva vad man känner för. Har inte självaste blogginnehavaren problem med det fria ordet i kommentarsfältet så kanske man får vänja sig vid att alla har rätt att lufta sina åsikter. Svårare för somliga som tror sig ha makt att bestämma hur och vad andra ska tycka och tänka. Ganska Sweden in a nutshell om jag får säga det själv och det får jag ju här i KZ- bloggens kommentarsfält. Här råder än så länge yttrandefrihet. Sånt ska hyllas och älskas enligt mig. Älska det fria ordet. Gestapofasoner vill jag helst slippa här, det kan mainstream media få pyssla med.

 • beni azzi
  3 januari, 2016 at 22:16

  Jag läser hennes instagram i stället. Där är nästan bara snälla kommentarer. Är ju samma inlägg !!

 • Theync
  3 januari, 2016 at 23:18

  Har dietpiller Reductil 15mg samt Xenical Beacita 120mg till salu.
  Har även B12 Mekobalamin och Behepan ampuller. Liothyronin mot sköldkörteln/ämnesomsättningen. Hör av er vid intresse till —> [email protected]

 • Just for fun
  4 januari, 2016 at 00:19

  @ mamma till tre, Du vet att Rolex stavas med ett L va..

 • Elisabeth
  4 januari, 2016 at 08:08

  Katrin, att du svullnar över hanleder är bara ännu mer bekräftelse på att dina lymfor är täpta av parasiter. Snälla RENSA kroppen, ta inga jävla antibiotika eller korison och ännu värre styryder. Efter 25 år med psorisis kan jag tala om för er som fortfarande lyssnar på era idiotiska läkare – psoriasis kan botas!!!! Jag är fri sedan mer än 1 år tillbaka. FRI!!! från parasiter, maskar, bakterier och virus. Om någon av er anser sig fri från parasiter men är skuj – sluta drömma! Gör något istället!

 • mia
  4 januari, 2016 at 08:09

  😉

 • Bodil
  4 januari, 2016 at 09:16

  Elisabeth, vad intressant.. Hur har du gjort för å bli av med din psoriasis? Själv lider jag av extremt jobbig eksem ( i ansiktet ) oxh misstänker att d har ett samband m matintag.. Hade varit tacksam för svar!

 • Carrie
  4 januari, 2016 at 14:32

  Bra kommentar Elisabeth! Helt rätt, hoppas Katrin läser vad du skrivit och slutar med sin blinda tro på symptomlindrarna i vita rockar. Läkare är man om man har kunskap om hur man läker något och det är ju inte fallet när dem påstår att något högst botligt är obotligt.

 • Maria
  6 januari, 2016 at 13:55

  Ha en härlig ledighet????. Från en ensamstående mamma som gärna hade velat vara där????.

 • Karin
  22 januari, 2016 at 20:13

  Jag förstår inte att många skriver så elaka kommentarer,sluta och läs bloggen och skaffa ett liv
  istället.