Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Aha nu börjar planet från Stockholm bli väldigt sent så nu börjar jag stressa upp mig över att vi kommer att missa flyget i Paris. Det var ju självaste fan. Ungarna sitter som små ljus med sina paddor just nu så det gör att jag för en sekund ångrar att jag inte tog med mig en bok ändå. Tänk om jag får värsta drömresan och både Ringo och Rambo slocknar och sover i tio timmar från Paris. Det vore ju skönt. Undrar hur det blir. Men FAN I HELVETE varför lyfter vi aldrig. Nu har jag 30 min att hinna till flyget tänk om det kräver en bussresa då är det ju kört.. Och han babblar på om ett gott nytt 2016 och turbulens och regn och moln. Men flyyyyyg nån gång!

You Might Also Like

 • Adam
  2 januari, 2016 at 20:02

  Vad hände med stekeriet? Ekonomi klass! Skulle jag aldrig åka! Men vi är ju alla olika!

 • Ann
  2 januari, 2016 at 20:23

  Väldigt mycket padda hos dig. tips!! Låt dem läsa en bok, kan de ej läsa se en bilderbok. Tycker det är på tok för mycket padda för barn. Max en timme per dag hos oss.. Barn ska kunna ha tråkigt för att kunna utveckla sig fantisera själv inte stirra in i en platta så fort föräldrar vill ha ledigt.

 • Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare
  2 januari, 2016 at 20:32

  Gott nytt år och god fortsättning! 🙂 kram

 • Anna
  2 januari, 2016 at 20:42

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/ljuset-fran-skarmar-forsamrar-somnen-och-minnet så om du vill att barnen ska sova gott i natt så bör du sysselsätta dem med annat minst 2 timmar före du har tänkt att de ska somna. Pussel,bokläsning, sortering är lugnande men även muntliga berättelser.

 • Lotte
  2 januari, 2016 at 21:03

  Lycka till med resan 🙂
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

 • Anna
  2 januari, 2016 at 21:04

  Katrin tänker inte på barnen @Anna. Hon tänker på sig själv. Håller med dig! För att vara en så duktig mamma som KZ försöker framställa sig själv sså visas väldigt lite bevis på intellektuell o utvecklande stimulans. Men den delen är väl o andra sidan inte KZs starka sida. Allt för att få dem lugn så hon får egen tid. O då gäller inte de så fint beskrivna reglerna om inget socker o begränsad skärmtid. Jon är en stor lögn o knappast en förebild för någon. Skämms!

 • Gamtjärringen :-))))
  2 januari, 2016 at 21:18

  Nämen det där grejar du – bara du inte glömmer att andas.
  Håller alla tummar å tår för att ni hinner med flyget nu: de brukar ju kunna hinna köra in.Vet inte hur det är om de ersätter annars ifall man missar anknytningsflyget? Nån som vet? På ”min” tid så var de ju inte aktuellt med flygningar öht: tycker att dagens mammor o pappor e modiga. Men de har ju själva vuxit upp med att resa och det hade inte vi på samma sätt så det var inget direkt vi saknade då vi fick barn, mer det gav sig självt, så att säga – dock tror jag att barn idag blir mer mångkulturella och förhoppningsvis mer toleranta av att uppleva saker,och de här killarna är ju vana att få se och uppleva så go for it säger jag; som själv inte ens kommit på tanken när ungarna var små , men som sagt tycker det är härligt att dessa små får möjligheten att få vara med! Paddor fö – måste vara en kanonbra grej – varför ska vi ständigt titta tillbaka? Varför inte titta framåt istället?Var det verkligen bättre förr?

 • Tabasha
  2 januari, 2016 at 21:30

  En narcissistisk mamma – stackars barn !
  Jag jag jag !!!

 • Eva
  2 januari, 2016 at 21:47

  Varför lägger sig folk i hur Katrin lever?? Förstår inte alla dessa synpunkter. Det är ju knappast så att hon kommer att ändra sitt sig/sitt liv bara för att folk har åsikter…

 • M
  2 januari, 2016 at 21:50

  Du skriver som om du reser ensam med barnen…. sitter ni på ett annat plan än din syster? Är ni på samma plan är det väl ingen fara!

 • Elisabeth
  2 januari, 2016 at 22:58

  Som jag beundrar dig för att du ens har en blogg som folk skriver. Jag hade klappat ihop den för länge sen. Antar att det är en bra inkomstkälla eftersom du står ut. Eller så läser du inte kommentarerna. Hade inte jag gjort heller. Fattar inte vad det är för folk. Missunnsamma och elaka. Mot dig. Kolla Maggans, Hannah. PernillaWs. Eller tar de bort de elaka? Go girl iaf All cred till dig.❤️

 • Theync
  2 januari, 2016 at 23:00

  Har dietpiller Reductil 15mg samt Xenical Beacita 120mg till salu.
  Har även B12 Mekobalamin och Behepan ampuller. Liothyronin mot sköldkörteln/ämnesomsättningen. Hör av er vid intresse till —> [email protected]

 • Koko say
  2 januari, 2016 at 23:09

  du hinner

 • Peter
  2 januari, 2016 at 23:41

  davve : hon är Arbetslös och Bidragsberoende

 • davve
  2 januari, 2016 at 23:44

  Anna, det är otroligt hur mycket du orkar bry dig om Katrins liv. Hur har du det själv? soss och missbruks problematik kan tänkas.. då du visar tydliga tendenser på maniskt beteende. tråkigt för dig.

  😀

 • davve
  2 januari, 2016 at 23:44

  Och återigen varför använder du olika namn för att skriva till mig. stå nu för vem du är med ETT namn och inte 10 stycken. men det kanske är en del i din problematik… psykologiskt på något sätt 😀

 • syriska migranter
  2 januari, 2016 at 23:49

  syriska migranter helst vill till Europa medan USA och Kanada i princip helt ratas.
  Mer information framkommer nu som bekräftar att de s k “flyktingarna” inte alls är regelrätta flyktingar då majoriteten tackar nej till möjligheten att migrera till Kanada.

  Om man påstår sig fly för sitt liv borde man vara beredd att migrera till vilket säkert land som helst, speciellt om landet i fråga är berett att till och med flyga personen över halva jordklotet till säkerhet.

  Det visar sig nu att majoriteten av de syriska “flyktingarna” helt enkelt tackar nej när dom blir erbjudna att “fly” till Kanada.

  Omayma al-Kasem är en av många syriska “flyktingar” som vägrar migrera till Kanada trots att landet erbjudit honom fristad och resa dit samt diverse förmåner som etableringspaket och bostad.

  Enligt FN vägrar 70 procent av syriska asylsökande som fått möjligheten att flytta till Kanada, att sedan flytta dit.

  Endast 30 procent av de tillfrågade syrierna ställer upp på att migrera till Kanada när chansen ges av värdlandet, vilket rimligtvis får ses som en stark indikation på att en betydande andel s k “flyktingar” inte alls är flyktingar.

  Flera anledningar uppges som skäl till varför inte Kanada duger.
  Vissa syrier anser att dom inte kan integreras i Kanada, vilket visar att de inte anser sig passa in i det västerländska samhället, medan andra inte vill separeras från sin familj. Familjeåterförening är betydligt striktare i Kanada än i Sverige. Ytterligare en anledning är att syrier inte gillar den kanadensiska kulturen utan känner sig obekväma i densamma.

  Dock verkar de inte ha några problem att resa till den svenska kulturen, som är mycket lik just den kanadensiska.
  Dessa migranter vet sannolikt redan att i Sverige behöver dom inte anpassa sig eller integreras medan kravet på just detta är stort i Kanada, vilket dom därför eventuellt undviker genom att tacka nej till migration till Kanada.

  En anledning som inte framkom i reportaged men som klargörs i en tidigare artikel om varför syriska “flyktingar” inte ser Kanada, men även USA, som attraktiva destinationer är att Sverige delar ut betydligt saftigare bidrag och andra förmåner till migranter, vilket naturligtvis blir en stor lockelse. I Kanada förväntas man arbeta och integreras, vilket kan ses som avskräckande om man endast är på jakt efter ett bättre liv men inte flyr för sitt liv.

 • davve II
  2 januari, 2016 at 23:51

  davve din äckel f***a ge dig.

 • Inte Moa eller Anna...
  3 januari, 2016 at 00:30

  Men du @Davve. Om det nu skulle vara så som du säger att ovanstående kommentarer kommer från en o samma person, innebär set att den här bloggen endast innehåller engagemang från dig själv och någon sinnessjuk jävel. Säger inte det ganska mycket om ditt eget tid, liv, brist på vänner o meningsfullt engagemang? tänknwfter lite innan du talar Davve ponken. Du nergrsderar folk i dina brandtal men har inte en jävla a ing om hur det i själva verket får det själv att framstå! Patettisk, arbetslös, deprimerad enstöring var ordet sa Bull! Hoppas du har någon omkring dig, kanske din brevbärare eller så, som ser hur du mår o får i väg dig till hjälp. Lycka till!

 • trygghet i landet
  3 januari, 2016 at 01:28

  http://www.folketsdemonstration.se/demonstrationerna-28593869

 • davve II
  3 januari, 2016 at 01:33

  davve Ingen vill ha dig här!

 • obildad yngling
  3 januari, 2016 at 01:53

  när jag blir stor vill jag bli en ”davve”

 • Davve
  3 januari, 2016 at 01:57

  Så du klagar på att jag svarar på dina svar. Snacka om meta beteende… Ge mig inte uppmärksamhet men jag fiskar efter din uppmärksamhet hela tiden… Så är din rundgång. 😀 Du vill ju ha min uppmärksamhet och tid.

  Snyt dig och vakna… 😀 trollunge..

 • Davve
  3 januari, 2016 at 01:57

  Sen är det patetiskt på riktigt att du stavar ordet pattetiskt…. Du kan inte ens stava 😀

 • davve II
  3 januari, 2016 at 01:57

  davve din f***ta!

  Dessutom tycker jag att det är jobbigt att du kallar mig för ANNA&MOA!

  Stå på dig! Anna&Moa

 • Davve
  3 januari, 2016 at 01:59

  Oj du börjar bli irriterad… Bra! Men kämpa på med dina små utbrott. Kämpa! 😀

 • Davve II
  3 januari, 2016 at 02:09

  patetiskt? pattetiskt?

  Same shit…..

  (((Oj du börjar bli irriterad))) ??

  inte alls, Sluta för guds skull.

  har du precis kommit hem från lyktstolpe? i någon av den aktuella stadens parker?

 • Men jösses, nu måtte du ha bra tråkigt
  3 januari, 2016 at 02:17

  Davve vi erbjuder stödsamtal och rådgivning via internet, telefon och personliga möten. Vi utgår från din situation och dina behov och mål. Vi för inga journaler och alla som hör av sig till oss kan vara anonyma.

  Med vänlig hälsning tidigare Råd- och stödteamet sekzuella tjänster

 • Davve
  3 januari, 2016 at 02:20

  Har du precis kommit hem ifrån lyktstolpe? Va det är ibte ens en riktig mening. Tillbaka till skolan och lär dig stava och skriva meningar. Du gör bort dig 😀

  Ja du verkar väldigt upprörd… Lider du av I-landssjuka? 😀

  Kom ned på jorden nu…,

 • Davve
  3 januari, 2016 at 02:21

  Tror du är sexfixerad. Och så har du ett vokabulär som begränsas till uttryck som ”fitta”. Antar att din relation till din mor är svår. 😀

 • Davve
  3 januari, 2016 at 02:22

  Anna. Moa. Albin och alla dina andra namn…. Gå och lägg dig! Haha

 • river räkningar för sjukvårdskostnader inom Region Skåne,
  3 januari, 2016 at 02:26

  Hej!

  Vem eller vilka tog beslutet att anse den rumänska tiggaren Armina Buldui som papperslös?

  Vem eller vilka tog beslutet att riva hennes räkning för 1,5 månaders sjukhusvistelse på kvinnokliniken?

  Vem eller vilka tog beslut om att det ”kostade gratis” för rumänsk zigenartiggerskas 1,5 månaders vård på kvinnokliniken i Malmö?

 • blivande föräldrarna är släkt med varandra
  3 januari, 2016 at 02:29

  Varför tar Region Skåne inte upp problemen med inavel?

 • Joy
  3 januari, 2016 at 02:33

  Jag kan inte förstå Svenska myndigheter, varför för vi
  stamtavla på Djur, när vi inte bryr oss om hur människor
  från andra länder sysslar med inavel i generationer?

 • M.B
  3 januari, 2016 at 02:34

  I Sverige vågade enligt en rapport som kom från Socialstyrelsen före 2010, inte distriktssköterskor och barnavårdssköterskor tala om för somalier och andra könsstympande föräldrar att det är olagligt. De trodde att föräldrarna skulle sluta besöka vården med sina barn. Så svårt då! Det är bara att göra en anmälan till socialförvaltningen om barnen missköts och inte får tillgång till barnavård. Sjukvården har anmälningsplikt !

  Jag är utled på daltet med massinvandrarna, de avskyr allt och alla och vi ska krypa för dem på alla sätt. De får gärna utsätta sina barn föe kriminella handlingar, bara vi inte blir utpekade som rasister och skrämmer dem! Jag mår illa över Sverige av idag!

 • Albin
  3 januari, 2016 at 07:40

  @Davve: du är arbetslös va, sinnessjuk, invandrare, antisemit…. Helt klart deprimerad o i din egen lilla värld! Kallar alla du ser för Anna eller Moa! Jag kan inte mer än tycka väldigt synd om dig ( o din mamma). I rest my case! Människor som du förstår inte och har inte förmåga att förstå. Fortsätt du att tampas med dina demoner o Anna o Moa om det gör dig lyckligare men jag säger som Strindberg: Det är synd om människan! Over and out!

 • Albin
  3 januari, 2016 at 07:45

  O vet du Davve. Jag ska gå o lägga mig.. Vid poolen o låter hushållerskan Slänga ihop lite lunch! Lycka till! Kan du behöva! ps. Ledsen för stavfelen. Har inte svensk iPad så den kan spela mig ett spratt ibland. Hoppas du förstår Tjingeling Ds.

 • Anna
  3 januari, 2016 at 10:55

  Davve nedvärderar Katrin genom att påstå att det bara är 2 st som skriver här, hen själv och så alla vi andra som enligt denna är en och samma person. Vad vi andra än skriver så kommer vi aldrig att kunna nedvärdera Katrin så mycket som Davve gör. Hen tror att vi är bara 2 på bloggen.Hen tror att Katrin inte klarar sig utan hens försvarstal. Indirekt påstår Davve att Katrin är en dålig bloggare som inte kan ta hand om sig själv.

 • Ida
  3 januari, 2016 at 11:42

  Jag hade tagit med ipaden men jag hade gett den till min dotter efter att hon lekt med de andra jag packat med, pixi böcker, mini pizzel, målarbok, små dockor. Sen när hon tröttnat på det hade jag tagit fram ipaden, inte konstigt att allas barn blir vilda dom är ju vana att få leken serverad genom den förbannade ipaden. När jag var liten så hade jag endast en Barbie docka med på planet och min mamma arbetade som flygvärdinna så jag flög en del.

 • Ida
  3 januari, 2016 at 11:44

  Rambo fyllde ju precis 1 så kanske inte så lätt för honom att sitta still. ????

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  3 januari, 2016 at 12:10

  Lycka till! 🙂

  94,6kg nu.
  (-10,5kg)
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • Bert
  3 januari, 2016 at 12:13

  Det finns nu bara tre alternativ för Svensken. Fly Sverige. Köpa koranen & lära sig arabiska eller ta upp kampen mot Islam. Våra egna politiker står inte längre på vår
  sida.

 • Det låter bekant
  3 januari, 2016 at 12:18

  Det fjärde sättet är det som verkar det nu rådande! Att sova vidare om om inget hänt…..

 • vill inte ha en ANALFABET med HUCKLE
  3 januari, 2016 at 12:21

  Hela socialdemokratin och deras fega kompisar inom Alliansen är ”rotten to the core”.
  Hur kan man rösta på sånt?

 • Socialismens största fiende är välmående, framgångsrika fria och lyckliga människor.
  3 januari, 2016 at 12:23

  (S) tror att dom importerar valboskap , men deras kramdjur är inte intresserade av politik och läser inga svenska tidningar , lyssnar inte på svensk radio eller ser på svensk TV.
  -Som Montana skriver längre ner hoppas jag de ansvariga kan ställas till ansvar.

 • Theync
  3 januari, 2016 at 13:52

  Har dietpiller Reductil 15mg samt Xenical Beacita 120mg till salu.
  Har även B12 Mekobalamin och Behepan ampuller. Liothyronin mot sköldkörteln/ämnesomsättningen. Hör av er vid intresse till [email protected]

 • Lisa
  3 januari, 2016 at 16:19

  @Anna å andra sidan så måste vi faktiskt hålla med @ Davve på den punkten, även om det svider att erkänna att han har rätt! KZ ÄR en dålig, avdankad bloggerska med få följare! O av de 5 som är kvar som skei er något positivt om denna pinsamma smörja,små är garanterat 4 av dem Davve själv o den femte KZ! Så vi får famtiskt lägga oss platt hör o erkänna att Davve för en gång skull har rätt 🙂

 • Mitt liv 2.0
  3 januari, 2016 at 17:26

  Hoppas resa går bra!
  Blir nog skönt när ni kommer fram 🙂

  Följ mina utmaningar på bloggen.
  ”10 000 kettlebells svingar på 30 dagar” och ”Att leva sockerfritt”.
  http://chocochock.se
  ”Tips på vad man kan äta istället för godsaker”
  Det behöver inte vara tråkigt att leva sockerfritt 🙂 🙂

 • Sandra
  3 januari, 2016 at 19:07

  Jo för många vuxna sätter sig ner och ”nä men nu ska vi ha tråkigt” det får mig att utväxlas!! Hahaha folk är fan inte kloka! Låt barnen padda, det finns mer än bara film att göra , riktigt bra appar om man kan sin sak!!