Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men då så. Då satt jag här i en fullpackad bil på väg till Jämtland. Förmiddagen har varit hetsig precis som den är med små barn. Det skulle packas, städas och fixas med mat, kläder, skidor, hjälmar, vantar, mössor, paddor, lurar. De här barnen gör ju att man helt tappar fokus på sig själv. Jag är glad om jag har trosor och en tandborste packad åt mig själv. När vi installerat oss i bilen och just skulle lämna Karlavägen var barnen hungriga så det var bara att knöla fram mackorna som skulle ätas efter halva vägen. Sen var det leverpastej lite varstans och jag hade såklart glömt papper så här sitter jag nu. Mina händer stinker leverpastej och sill, jag skulle döda för en kopp kaffe MEN. Det är tyst i bilen och det är bra väglag. Så jag håller mest käft och undrar vad jag ska göra. Att bara sitta på ett säte och glo är som en chock för mig. Kanske att jag bara njuter av den chocken en stund.

You Might Also Like

 • GOD FORTSÄTTNING!
  25 december, 2015 at 13:27

  Lyllo dig du – med paddor till barnen:-))))) vad avis jag blir….
  DET skull man haft när de var små – känner så väl igen det där med att sätta sig själv sist – och jag tycker du gör det suveränt bra – från att ha gått å varit singel/sambo och som du du varit van att leva – att fokusera på dig själv bara.
  Till de här två sötisarna. Att lyckas trixa en karriär samtidigt är inte det allra enklaste så jag är så imponerad över att det går och att du avsätter tid till dig själv oxå – kanon! Ha en fortsatt skön julhelg och jag hoppas ni får snö däruppe iallafall även om resten av Sverige är grönt!

 • erika
  25 december, 2015 at 22:49

  Vart ä rambos bilstol? Ser inte ens ett bälte?

 • davve
  26 december, 2015 at 00:20

  erika, om du inte fattar att det är inbyggda bilbarnstolar så är det ditt problem. tänk efter nästa gång.