Okategoriserade

Maybeauty pormask

Katrins Snapshots

Det där med pormaskar är en hemsk sak. Både på killar och tjejer. Därför använder jag regelbundet The incredible serien från MayBeauty. Deras senaste mask suger ut talg och fett + gör porerna mindre. Igår när Bingan var hos oss passade jag även på att klatta på honom en mask. För att jag bryr mig. Han blev väldigt glad över sin nya lena hud så det känns som att jag gjort en god gärning lagom till jul! Ni får 30% rabatt på masken om ni anger kod katrinpore nu! Ni har direktlänk här!

You Might Also Like

 • Pingan
  23 december, 2015 at 12:38

  Asså denna reklam. Stackars Bingan !!

 • mb
  23 december, 2015 at 12:42

  I samarbete med MayBeauty? eller …..

 • Lillan
  23 december, 2015 at 12:49

  Vilken mask är bäst av de som du gör reklam för?

 • Bråk/stök
  23 december, 2015 at 13:08

  RIGE BERÄTTAR Jag har länge jobbat inom skolan och barnomsorgen och tänker nu delge mina tankar om hur invandringen påverkat mitt jobb. På min arbetsplats är det ganska många invandrare men ändå ingen anmärkningsvärt hög siffra. Utvecklingen är ändå minst sagt dyster och framtiden ser allt annat än ljus ut. Läget kan beskrivas enligt följande punkter:

  1. Bråk/stök. Som rastvakt har jag fullt upp med att stoppa bråk mellan olika invandrargrupper som hatar varandra. Somalier och barn från Mellanöstern slåss konstant under tillrop på diverse språk. Dessutom råkar naturligtvis även de svenska barnen ut för slag och sparkar. Inte sällan kommer också storebröder som på maffiavis ska “prata” med de som varit på lillebror. Även föräldrar kan dyka upp och hota barn till höger och vänster. Hur läget är på ännu invandrartätare skolor vill jag inte tänka på.

  2. Klassrummet. Hur resultaten ska förbättras när vart och vartannat barn inte kan göra sig förstått eller ta till sig undervisningen är en gåta för mig. Att flera av dem dessutom har med sig diverse problematik som gör att de har stora sociala problem gör inte saken bättre. Hur har politikerna tänkt att det ska gå vägen?

  3. Anpassning/speciella regler. Fläskköttet “fasas ut” mer och mer efter klagomål och påtryckningar från föräldrar som inte vill att deras barn ska utsättas för det hemska djuret som snart pryder våra julbord. Många av dem lämnar dessutom in sina barn tidigt på morgonen och hämtar dem sent på eftermiddagen trots att de pga arbetslöshet inte har rätt till omsorg. När detta påpekas förstår de inte vad vi säger och nästa dag är det samma sak igen. Rektorer och förskolechefer är rädda för rasistkortet och blundar medan vi får stå och försöka få barnen att följa de regler som finns.

  Det här är ett axplock från min vardag och läget är katastrofalt och ingen förbättring kan skönjas. Jag råder alla att sätta sina barn på “vita skolor” för att åtminstone försöka ge dem en vardag som inte är miserabel.

 • Anna
  23 december, 2015 at 13:28

  Smart tjej som tjenar pengar på att vara snäll mot sin fd. Davve hur mycket pengar får Katrin nu för mitt inlägg? Hoppas en biljon.

 • Mitt liv 2.0
  23 december, 2015 at 13:39

  Klatta…?
  Man lär sig många nya ord här 🙂

  http://chocochock.se

 • Gertrud
  23 december, 2015 at 14:42

  Härligt med lite marknadsföring, Brattberg

 • Davve
  23 december, 2015 at 16:37

  Anna, god jul! Hoppas på att 2016 blir året du slutar trakassera folk på Katrins kommentatorsfält 😀

  Och ja, du hjälper henne att tjäna pengar så man tackar!!

  Och ni som stör er på reklam, hitta en annan blogg istället för att störa er på Katrins inlägg. För detta är hennes blogg 🙂

 • Anna
  23 december, 2015 at 17:07

  Nej 2016 tänkte jag skriva en massa här för jag vill hjälpa Katrin att bli rik.

 • Davve
  23 december, 2015 at 17:47

  Bra ”Anna”.. För det är just det ju gör! 🙂 du är så duktig!