Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi kan inte sluta nu. Bara för att ekot från hjälpgalorna tynar bort och pressen slutar skriva så får vi inte glömma. SOS Barnbyar har gjort en fin film om det. Se den, sprid den och hashtagga #sosbarnbyar #ViKanInteSlutaNu

You Might Also Like

 • Anna
  21 december, 2015 at 16:11

  Fel fel fel IGEN! Bara reklam som ger klirr i din kista Katrin! Gör om gör rätt!!

 • metro
  21 december, 2015 at 16:14

  Den filmen är det många bloggare som visar just nu. Bra !

 • Brunei, ett litet rike på ön Borneo.
  22 december, 2015 at 10:10

  Sultanen av Brunei tar krafttag mot julfirande i hela landet.

  Hans nya dekret gör att röda luvor, granar och glitter kan straffas med upp till fem år i fängelse.

  Sultan Hassanal Bolkiahs konservativa tolkning av islam gör att han förbjuder Bruneis befolkning att fira den kristna högtiden.

  Tilltaget ska hindra ”överdrivet och öppet” julfirande. Enligt myndigheten Ministry of Religious Affairs skulle det kunna skada tron bland landets muslimer, skriver The Telegraph.

  Julrebeller som skickar julhälsningar, har tomteluva eller firar på andra sätt kan straffas. Enligt uppgifter till The Telegraph hotar regimen med fem år i fängelse för olagliga högtidsfiranden.

  Icke-muslimer tillåts fira jul – men då ska de ha anmält det till myndigheterna i förväg.

  ”Enorm närhet till folket”

  Kung Carl XVI Gustaf skapade debatt när han 2004 hyllade sultanens sätt att styra Brunei. Enligt kungen hade Bruneis befolkning möjlighet att påverka landets politik via personliga samtal med sultanen.

  – De åker på 14 dagars rundresa motsvarande en Eriksgata, som vi gör. Det gör de varje år till varje by och hälsar på varenda invånare, handskakar. Då finns alla möjligheter till nära direktkommunikation med alla hans invånare i Brunei, så jag upplever det som väldigt nära, sa kungen i september 2004.

  UD: ”Vänner”

  Kungen hade då varit på ett omdebatterat statsbesök i Brunei.

  – De är kompisar. Han har varit där en gång tidigare på privat besök, sa UD:s dåvarande protokollchef Catherine von Heidenstam innan kungens resa.

  Uppgifterna om kung Carl XVI Gustafs och sultan Hassanal Bolkiahs vänskap dementerades av svenska hovet:

  – Kungen och sultanen är inte ”kompisar”. Sultanen känner inte kungen, jag tror att de har träffats en gång, sa hovets förre presschef Elisabeth Tarras-Wahlberg.

 • tack
  22 december, 2015 at 10:57

  Hoppas att ditt ex lär era barn vad tacksamhet är. För det verkar du inte veta vad det är !!

 • Malin
  22 december, 2015 at 11:29

  Katrin. Din trovärdighet lyser med sin frånvaro. Om jag inte missminner mig drog du på stora (PR) insamlingarrimman o höstas o åkte själv ner till syd Europa för att hjälpa till i flykting krisen. Samtidigt som du själv pustade ut på fem stjärnigt Hotel o klagade på att du behövde skickanera dig o åka tunnelbana ”som du aldrig gör” eftersom ingen taxt ville plocka upp dig från gatan!!! Dubbelmoral så man gråter. Pinsamt. Sluta göra reklam för välgörenhet om du i te kan stå dör det i ditt hjärta. Det är en skam mot de behövande att du sätter ditt PR kåta namn på insamlingar etc. Skäms!

 • Anna
  22 december, 2015 at 12:07

  Just det Katrin gör det du är bäst på : Skit i andra och hjälp dig själv . Mera reklam som gynnar din plånbok sådant här ”trams” kan de med hjärta och empati ägna sig åt.

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  22 december, 2015 at 14:50

  Ja, det är viktigt att inte glömma att saker händer fast man inte ser de lika mycket i media osv.

  Ta gärna en titt hos mig;
  (111kg nu…)
  http://hajnal.se

 • Davve
  22 december, 2015 at 15:10

  Haha jag fattar inte att ni fortsätter att skriva till Katrin här… Vi vet alla att hon inte läser kommentarerna. Utan hon skrattar hela vägen till banken…… Hon tjänar pengar på att ni kommer in och hatar! Bra att ni hjälper Katrin…. !

 • Anna
  22 december, 2015 at 15:50

  De flesta av oss är nog bara glada om vi kan hjälpa Katrin till en bättre ekonomi.Hon blir lyckligare och lyckliga personer får andra att må bra. Så Dawe vad gör dig lycklig? Vi vill ju hjälpa dig med.

 • Anna
  22 december, 2015 at 16:46

  http://affiliatenytt.se/ekonomiskt-oberoende/ Här står det vad det är som bloggare tjänar pengar på.

 • davve
  22 december, 2015 at 17:48

  Anna, varför blir du så provocerad av mitt inlägg?

 • Anna
  22 december, 2015 at 18:42

  Nu vet du Dawwe mer om mig än jag vet. Vad gör dig lycklig ?

 • Vi är alla muslimer
  22 december, 2015 at 20:52

  Vi är alla muslimer , kola denna vidrigheter !
  http://www.barenakedislam.com/

 • lyxmigranter
  22 december, 2015 at 22:07

  Asylsökare bär glömda sjukdomar tillbaka till Europa – hög smittorisk

  I kölvattnet av asylkaoset där folkvandringen från tredje världen pågår som mest riskerar nu Europa att åter drabbas av infektionssjukdomar som Europa inte haft sedan förra århundradet.
  Både malaria- och skabbsmittade asylsökare har anlänt Italien. Utlandsfödda i Sverige utgör 90 procent av alla TBC-fall.
  Ett norskt kustbevakningsfartyg med asylsökande lyxmigranter från Centralafrika ombord har anlände tidigare i december till Reggio di Calabrias hamn i södra Italien. Sex av de 906 asylsökarna (715 män, 168 kvinnor, varav tio gravida, och 23 barn) misstänks ha malaria. 300 har skabb. Det är vanligt för ankommande ”flyktingar”, meddelar den italienska nyhetsbyrån Ansa.

 • lyxmigranter
  22 december, 2015 at 22:08

  I mars kom 417 asylsökare, varav en hade malaria och femtio hade skabb, till samma hamn. I augusti anlände 1 373 asylsökande afrikaner samt kroppen av en man från Eritrea. Mannen dog av sjukdom under resan. Särskilda desinfektionstält har upprättats i hamnen på uppdrag av nödsituationsministeriet. Italienska sanitära tjänster arbetar på platsen, uppger sajten Sputnik.

 • lyxmigranter
  22 december, 2015 at 22:09

  Sveriges Radio uppgav redan i oktober 2013 att ”risken för utbrott av virussjukdomen polio har ökat markant” i Europa och Sverige. Detta efter att flera fall av polio konstaterats i Syrien. Smittan har även hittats i avloppsprover i flera städer i Israel. Nygamla sjukdomar som till exempel TBC samt skadedjur har också konstaterats öka i och med asylkaoset.

 • lyxmigranter
  22 december, 2015 at 22:10

  Under första halvåret 2015 har 392 fall av tuberkulos (TB) rapporterats i Sverige vilket är en ökning med 6 procent jämfört med första halvåret 2014. Av dessa rapporterades 43 fall (11 procent) födda i Sverige och 349 (89 procent) födda utomlands. 2014 rapporterades totalt 684 fall men prognosen för 2015 talar för att det blir uppemot 800 fall, skriver Folkhälsomyndigheten på sin internetsajt.

 • lyxmigranter
  22 december, 2015 at 22:11

  Bland barn under 15 år har 20 fall rapporterats varav tre är 1 år, fyra mellan 5 och 9 år samt resterande 13 är mellan 10 och 14 år. Det är en minskning från totalt 36 fall bland barn under motsvarande tid 2014.

  De tre 1-åringarna är alla födda i Sverige och alla tre upptäcktes vid smittspårning runt smittsamt fall i familjen, innan de utvecklat symptom. Ett av dessa fall är odlingsverifierat och var inte vaccinerat, de andra två var båda vaccinerade. Alla tre kommer från familjer med ursprung i högendemiskt land.

  Av de övriga 17 barnen under 15 år är ingen född i Sverige och ingen är bedömd som smittad här. Positiv odling är rapporterad i 14 av de 17 fallen men vaccinationsstatus är bara rapporterat för 4 av 17, skriver Folkhälsomyndigheten.

  Sidan uppger också att tyfoidfeber, som enligt smittskyddslagen klassas som en allmänfarlig sjukdom, har under 2015 rapporterats i 18 fall:

 • mångkultur
  22 december, 2015 at 22:12

  Förr vaccinerade man sig för att inte bli smittad av olika sjukdomar när man åkte utomlands. Nu måste man vaccinera sig för att inte bli smittad i Sverige!!!!!!!!! Och så tycker pk-idioterna att mångkulturen och massinvandringen är såååååååå braaaaaaa för Sverige.

 • SÅ SER DEN UT,SCABIES
  22 december, 2015 at 22:17

  Jag har inte orsakat skiten, men ändå skall jag lida för det.

  Katrin här kan du se att du har SCABIES..

  https://drscabies.co.uk/scabies-bites-vs-flea-bites

 • Det är fantastiskt med mångfald: pest, kolera tyfus, tbc...
  22 december, 2015 at 22:19

  På dagens sjukhus saknas ju för 17 svensk personal. Är de inte araber så är de negrer. Och inte kan de snacka svenska heller. Och inte hålla sig till vanliga hygienregler. Hostar och nyser i glasen som patienterna ska ha.

 • Självimport.
  22 december, 2015 at 22:22

  Sverige måste visa att vi tålererar vad som helst, men inte
  när vårt eget folk beklagar sig.

 • pest
  22 december, 2015 at 22:23

  När får vi ett utbrott av någon allvarlig sjukdom, med tanke på de mera
  förekommande resistenta bakterierna.

  ” Pest idag[redigera | redigera wikitext]

  Pest finns idag framför allt i delar av Asien, Sydamerika, Nordamerika (sydvästra delen) samt i Afrika. Sjukdomen behandlas
  med olika former av antibiotika, bland annat streptomycin och tetracyklin. Det finns även ett vaccin, dock med begränsad
  effektivitet. Pest räknas som en allmänfarlig
  sjukdom enligt Smittskyddslagen. Från 1989 till 2003
  rapporterades 38 310 fall och 2 845 dödsfall i 25 länder[2].”

  ” Botemedel i modern tid[redigera | redigera wikitext]

  Medan det inte finns något
  botemedel så finns det numera mer kunskap om hur man ska förhindra pesten, som
  till exempel renlighet i omgivningen och personlig hygien, samt att inte bo
  tätbefolkat så att smittan inte kan spridas så snabbt. Den behandling som finns
  profylaktisk antibiotikabehandling, om
  risken för pest bedöms vara mycket stor.[7]”

  Kan en så allvarlig sjukdom
  komma tillbaka i moder tid? se länken.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/…öden

 • pest
  22 december, 2015 at 22:25

  Den här länken sket sig fullkomligt, annars ska det vara digerdöden på wikipedia.

 • pest
  22 december, 2015 at 22:26

  Då drabbas de som jobbar med eller är nära asyltanterna först.

  Våra barn vistas också i den miljön så de drabbas kanske först av alla.

  Det kan glädja dem i regeringen och delar av riksdagen, för då går folkutbytet lite snabbare.

 • Inte mindre, enbart mer.
  22 december, 2015 at 22:29

  ALLA här ;
  Det som sker,
  sker med politikernas goda minne,
  från Rikspolitiker till de kommunala…
  ALLA dessa är mer eller mindre
  inblandade….

 • Invandrarna innebär bokstavligen döden för oss
  22 december, 2015 at 22:30

  Hur kommer detta att påverka en redan ansträngd sjukvård? katastrofalt? Men sossen Löfven och hans medbrottslingar lär väl undvika allt med privat sjukvård

 • Davve
  22 december, 2015 at 22:32

  Vad gör dig lycklig? Jo att bete dig märkligt på Katrins blogg! 🙂 alla har vi olika intressen. 🙂 helt ok .

 • imbecilla ungar
  22 december, 2015 at 22:33

  Ser på nyheterna om hur det läggs ut filmer på Instagram när barn slår andra barn.

  Det är just sådant som följer med dessa primitiva subhumans, deras gener hör hemma i en helt annan miljö och tidsålder än vad vi lever i.
  Ut, och ta med er era imbecilla ungar.

 • FYY FAAN SÄGER JAG!
  22 december, 2015 at 22:36

  De slår inte bara utan våldtar svenska småpojkar analt, allt medan svenne banan sitter hemma och flyr verkligheten genom propaganda TV.

  Årets julkalender är framtagen med hänsyn till att det nu finns en stor mängd muslimer som också ska få möjlighet att titta på julkalendern, men då fungerar det inte att basera den på kristen tro längre…

 • annons
  22 december, 2015 at 22:57

  Annons:
  Enplanshus med bra planlösning på naturtomt utan lagfart säljs.
  Visst renovernings behov föreligger samt att el,vatten och WC saknas.
  Möblemang plus stöldgods kan ingå efter överenskommelse .Svar skickas till:[email protected]änien

  https://bohogrelius.files.wordpress.com/2015/03/58390-tc3a4ltlc3a4ger.png

 • tiggande tomte
  22 december, 2015 at 23:01

  Det satt en tomte o tiggde utanför Netto GBG Kallebäck idag.
  Snacka om att sabba för barnen som tror på tomten..

  Så fruktansvärt osmakligt att lura små barn med att klä ut sig i tomtedräkt!!

  En skymf gentemot våra traditioner att det skall sitta ett slum i tomtedräkt och vilja suga åt sig småmynt.
  Vad får barnen för uppfattning av det här egentligen? Skall man säga som förälder att tomten sitter utanför Coop Extra och stinker samt är loppbiten?
  Förbjud detta vansinne tack!

 • varför TOMTEN sitter och tigger?
  22 december, 2015 at 23:03

  Uppenbart att tomten inte är en del av svensk ekonomi som enligt ”finansministern” går som på räls…..

 • Hej Hej Taksamiket
  22 december, 2015 at 23:04

  Skulle kunna betala för att se vad som händer när vänsterextrema genusföräldrars barn upptäcker detta… ”mamma varför tigger tomten??” Å få höra vad för kass lögn de hittar på att trycka i ungen..

 • En riktig svensk tomte ska ge och dela ut, med kärlek. Inte tigga, ta emot eller stjäla.
  22 december, 2015 at 23:07

  En riktig svensk tomte ska ge och dela ut, med kärlek. Inte tigga, ta emot eller stjäla.
  Regeringen och resterande 7-klövern är helt överens, de ogillar den svenska kulturtomten.

  7-klövermupparna ogillar svenska traditioner och svensk kultur.
  De älskar endast mångkultur. Det obegripliga är att 7-klöver väljarna som luras och hjärntvättas av public service/PK-media inte förstår Sveriges och sitt eget bästa.

  Kära, Sverigevänner, vakna upp! Ni måste väl begripa att 7-klövern vill förinta Sverige med hjälp av public service/PK-media.

 • .god jul
  22 december, 2015 at 23:11

  Stackars, stackars tomte som måste tigga för att ha råd med alla nya iPhones till Sveriges nya baaaarn. Och cigaretter!!
  Otroligt va många tiggare som röker. Fattar inte hur man kan bränna pengar på det viset när man är ”fattig”(?)

 • Fan
  22 december, 2015 at 23:12

  Det sitter en tiggande tomte utanför ÖoB i Ystad också, och nu kring jul så har han dessutom tagit på sig tomtekläder.
  Ingen skam i kroppen hos dessa individer.

 • Låt denna tiggande tomte, bli en symbol
  22 december, 2015 at 23:14

  Låt denna tiggande tomte, bli en symbol för vad, som väntar jordens dummaste folk.

  TOMTAR är ju 87% redan.
  Man kan säga tomtar med tomtar på loftet. Tiggarstaven kommer i framtiden bli svenskingens främsta verktyg och näringskälla.
  PS. såg i dag hur en ganska så korpulent dumsvenska, en s.k. swinja stanna upp vid zigges plåtburk för att, stoppa i något. DS.

 • Kan det bli värre i detta land?
  22 december, 2015 at 23:17

  Kasta ut denna farsot av tiggarohyra från Sverige.
  Det är sjukt att så många godhetsknarkare fortsätter ge dom pengar.
  Eftersom politikerna och ordningsmakten inte gör något, hoppas jag att mena-gängen tar hand om ohyran.
  Något som inte kommer att nämnas i pk-media, eftersom mena-personer tillhör en utsatt grupp enligt svensk pk-standard.

 • multikulti
  22 december, 2015 at 23:27

  Till Sverige kommer idag minst 3000 ”nyanlända” muslimer bestående av araber och negrer, dessa är infidels som inte är på flykt utan vill ha ett arbetsfritt liv dvs leva på dina pengar.

 • rasist
  22 december, 2015 at 23:29

  ingen kan kalla mig rasist längre, jag är nämligen afrikan (har åkt buss i marocko) och blir väldigt kränkt om jag inte får kalla mig för afrikan
  tillägg till ordlistan: ta ansvar= pissa hela landets befolkning i ansiktet och kalla det humanism

 • statsskuld
  22 december, 2015 at 23:31

  Katastrof = När man talar med Statsministern
  Idiot = När man talar med politiker från 7 klövern
  Time out = På obestämd tid när Måna och Åsna kommer på tapeten.

  http://www.statsskuld.com/

 • statsskuld
  22 december, 2015 at 23:33

  Kan även vara
  Katastrof = Att statsministern uttalar sig.
  Idiot = Vad man blir kallad när man motsätter sig uttalandet.
  Time Out = Den tid det tar innan han byter åsikt igen.

 • Frankrike
  22 december, 2015 at 23:34

  Alltså är Zlatan tvättäkta framsman, han bor ju i Frankrike..

 • svensk
  22 december, 2015 at 23:35

  En liknelse, om en svensk är född i ett stall i Frankrike är han svensk,
  fransman eller häst?

 • N.U
  22 december, 2015 at 23:36

  En råtta som är född i ett stall är väl för helvete inte en häst för det!!!!

 • won
  22 december, 2015 at 23:39

  Romson ansåg att alla som åker tunnelbana i Sverige är svenskar.

 • Den svenska välfärden är snart ett minne blott
  22 december, 2015 at 23:52

  Den svenska välfärden är snart ett minne blott. Vidare konstaterar Henrekson att Sverigedemokraternas flyktingvänliga politik, med fokus på hjälp på plats, är betydligt mer effektivt än massinvandring till Sverige.

  Precis som SD också förutspått och varnat för, nämner han ökade spänningar i samhället.

 • Önskar alla en glad vit jul.
  22 december, 2015 at 23:59

  Katrin , nu vill jag önska ER den allra finaste och mysigaste julen.
  Hoppas att ni får en riktigt riktigt God Jul…

 • man
  23 december, 2015 at 01:54

  problematik som hör samman med den enorma asyl- och anhöriginvandringen är frågor kring hur människor från lågutvecklade klankulturer, i många fall präglade av både fanatisk religiositet och s.k. heders-/skamtänkande, ska kunna anpassa sig till de regler och normer som moderna, västerländska demokratier bygger på. Detta är en problematik som sällan eller aldrig diskuteras i den “politiskt korrekta” debatten i mainstream-media, åtminstone inte i Sverige.

 • Polletten redan ramlat in?
  23 december, 2015 at 01:59

  Destruktiva religiösa parallellsamhällen gäller framför allt Islam.
  Människor som aldrig kommer att vilja bli integrerade. Deras söner och sonsöner bildar kriminella ligor som framlever sina liv totalt asocialt.

  Islamiseringen av världen pågår ändå med oförminskad hastighet.
  Just nu meddelas från Brunei att julfirande människor ska sättas i fängelse.

  Samtidigt som BBC meddelar detta, i sändning från Singapore – 08.00 lokal tid, medverkar de själva i underkastelsen inför Islam, genom att klippa bort orden ”Merry
  Christmas” från den julhälsning som sändes från Iternationella Rymdstationen. ”Happy
  Holiday” var däremot tillräckligt mesigt och släpptes därför igenom.

  Precis samma, nästan ofattbara, undfallenhet som vi dagligen ser och hör exempel på här i Sverige.
  Jag blir i alla fall illamående av detta.

 • asylrätten grovt missbrukas
  23 december, 2015 at 02:00

  Detta att asylrätten grovt missbrukas och är förvandlad till ett HÅN har jag och många andra skrivit i flera år om.

  Asylanterna själva skrattar sig fördärvade åt korkade svenska myndighter och åt skenheliga svenska politiker.

  Vuxna friska män i vapenför ålder som begär asyl? Asyl åt desertörer som inte vill riskera sina dyrbara liv och försvara sina länder? Som överger de svaga och kommer hit för att parasitera på bidrag? Är de i behov av skydd? Det är ett dåligt skämt.

 • ökad Kriminalitet
  23 december, 2015 at 02:06

  Det är kanske dags att någon helt enkelt säger sanningen. 99% är inte flyktingar utan personer som deras Klaner har skickat hit för att inhösta bidrag som någon annan har jobbat ihop.
  Det medför Kostnader för samhällsekonomin. I bästa fall leder det inte till ökad Kriminalitet.
  Själv tycker jag minst sagt att det är dags för en ny paradigm. Har du inte bidragit till samhället ska du inte få en spänn av samhället.

 • Anna
  23 december, 2015 at 13:30

  Du är med helt ok Davve.