Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Här kommer ett av mina absoluta favoritrecept med svart bönpasta. Fräs lök och pancetta i smör. Pressa ner ett par vitlöksklyftor och hacka ner en färsk chili. Strimla parmaskinka och stek i separat panna tills den blir krispig. Ha ner skinkan och häll på grädde. Salta peppra. Koka spagettin och sila sen bort vattnet. Blanda ihop pasta och sås. Servera med riven parmesan! All pasta håller till november 2016 så passa på att köpa på er när det nu är halva priset @cleaneating.se God jul. #cleaneating

You Might Also Like

 • Runar
  18 december, 2015 at 14:20

  Ketchup är väldigt clean eating. Du är så dum Katrin att klockorna stannade för flera år sedan.

 • Sandra
  18 december, 2015 at 14:47

  Klart man kan äta ketchup iibland och ändå köra clean eating, se helheten bitterfitta!!

 • Anna
  18 december, 2015 at 16:23

  Nu börjar det att bli lite mera rätt igen men du måste ju länka till den där pastan. Lägg ut en ordentlig länk till den. Du får göra om och göra helt rätt nu! Men annars sköter du dig vädigt bra. Fortsätt som du gör med en massa reklam.

 • Anna
  18 december, 2015 at 17:25

  Vill man se lite söta ungar och en glad pappa så kan man kolla här: https://www.instagram.com/p/_cGGP9Rejo/
  Förlåt förlåt Katrin jag glömde att den här bloggen bara är en reklam blogg. FÖRLÅT!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Sara
  18 december, 2015 at 18:28

  Den pastan lät faktiskt riktigt intressant 🙂

  110 kg nu, minst 50kg ska bort.
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 • Lisa
  19 december, 2015 at 10:06

  Äntligen har Bingo lämnat dig din feta patetiska kossa! Ingen man i världen vill ta i dig ens med tång! Du får vad du förtjänar ! Hahah

 • Mitt liv 2.0
  19 december, 2015 at 12:12

  Det låter godare än vad det ser ut 🙂

  http://chocochock.se
  ”Aladdin eller Paradis?”

 • Veronica
  19 december, 2015 at 15:35

  Ah.. Alltså ja fick rysningar av bilden. Ursäkta, de är säkert gott men de såg.. Inte så gott ut. Tror eventuellt de hade rört sig om man petade med gaffeln

 • Hanna
  19 december, 2015 at 17:09

  Korv! Det är nyttiga grejer det 😉 0 poäng för den oaptitliga sörjan. Ingen bra reklam du! O vad är det för loppisfynd till tallrikar du serverar på 🙁

 • Anna
  19 december, 2015 at 17:10

  Inte någon ny reklam.Nä,nä sådant är livet…..Jag som så längtat efter det. Jag får väl vänja mig vid tanken,men sorgligt känns det. Fäller en liten tår här då jag känner mig så sviken. Jag trodde vi var vänner Katrin.

 • ..
  19 december, 2015 at 17:45

  Korv???? Man ska absolut inte äta processad mat som korv eller andra charkuteriprodukter, finns oerhört många cancerframkallande ämnen i processad mat som korv. Det är allt annat än clean eating!

 • asylbråk
  19 december, 2015 at 20:08

  Under fredagskvällen och natten mot lördag tvingades polis rycka ut till tre boenden för s.k. ensamkommande flyktingbarn i Härjedalen, Jämtland respektive Norrbotten. I samtliga tre fall pågick bråk och våldsamheter.

  Omkring kl. 17.40 på fredagen larmades polis till ett boende för “ensamkommande flyktingbarn” i det lilla samhället Lillhärdal, ett par mil sydväst om Sveg i Härjedalen. Där hade två av “barnen” börjat slåss. Tydligen krävdes polisnärvaro för att lugna ner situationen.

  I polisens knapphändiga rapportering om insatsen uppges att ingen av slagskämparna behövde söka vård för sina skador, samt att ingen greps. Det framgår inte om någon anmälan om brott upprättades. De båda ynglingarna som slogs uppges vara födda 1999. Åldersuppgifterna kan vara sanna, men det är förstås också mycket möjligt att de båda slagskämparna egentligen är betydligt äldre.

  Kl. 22.50 på fredagskvällen tvingades polis rycka ut till ett HVB-boende i stadsdelen Körfältet i Östersund. Där var flera av de boende aggressiva och hotfulla mot personalen. De flesta av ungdomarna lugnade ner sig när polis anlände, men en av dem fortsatte, trots flera varningar, att uppträda aggressivt och utagerande. Den aggressive ynglingen omhändertogs tillfälligt av polis, men fick återvända till boendet så snart han lugnat ner sig. Det är oklart om någon anmälan om brott upprättades.

  I polisens rapportering sägs inte uttryckligen att incidenten i Östersund skedde på ett boende för s.k. ensamkommande flyktingbarn. PolisenMan skriver bara “ett boende för ungdomar“. Ett par enkla Google-sökningar avslöjar emellertid att ett HVB-boende för “ensamkommande” ligger i den aktuella stadsdelen. Boendet i fråga heter “Ung Integration Reveljen”, och det torde med stor sannolikhet vara där fredagskvällens oroligheter utspelade sig.

  Strax efter midnatt larmades polis till ett HVB-boende i Pajala. En misshandel hade skett på boendet. Dock ska ingen ha blivit allvarligt skadad. I polisens kortfattade rapportering uppges bara att en anmälan om misshandel kommer att upprättas, samt att “ärendet fortgår utredningsvägen“.

  Även vad gäller misshandeln i Pajala undviker polisen att uttryckligen berätta att brottet skedde på ett boende för “ensamkommande flyktingbarn”. Man skriver bara “ett HVB-hem“. Även i detta fall kan man dock genom en enkel Google-sökning konstatera att det med största säkerhet är fråga om ett boende för s.k. flyktingbarn.

 • Fido
  19 december, 2015 at 20:13

  Dagligen får polisen rycka ut till dessa parasitboenden till ingen nytta, rent av hela samhällets samtliga resurser koncentreras till dessa medeltida inavlade demokratihatare för att dessa ska ha en förnöjsam tillvaro på bekostnad av den ursprungliga arbetande befolkningen.
  Varför i helvete är vi i detta dårland så imponerade av bergsbönder från Jordens sämsta länder, vad har dessa åstadkommit under historiens gång förutom jävelskap,misshandel, mord, hat och krig ?

 • ludde
  19 december, 2015 at 20:40

  Ledsen att jag måste skriva om:
  för de som inte vet hur det ser ut och fortfarande lever I Löfvens/Reinfeldt med flera multikulturella lögn.

 • sunt förnuft
  19 december, 2015 at 20:44

  I Sverige har det extrema mottagandet av vad skräp som helst, kastat allt sunt förnuft överbord.
  Vad är det, i det sunda tänket, som skrämmer så? Med allt besvär som dagligen generas av de invandrade grupperna borde det, i varje politikers hjärna finnas en liten synaps som avger en liten varningssignal.

  Läste på SVT:s text ett av Löfvens tal.
  Där han uttalade, trots en hel ocean av bevis: Jag tror på ett samhälle där vi försvarar alla människors lika värde.
  Om man sätter det i förhållande till de grupper som nu sitter i invandrarförläggningar runt om i landet och som genom interna bråk tar hela poliskårens arbetstid i anspråk, så rimmar det påståendet verkligt illa med verkligheten.

  Deras uppförande ställer termen allas lika värde på sin spets. Vidare harklade han ur sig att vi måste göra allt som står i vår makt för att bemöta hatet och rasismen. Detta spörsmål borde han lämpligast ta upp med de föräldrar vars döttrar blivit så rått våldtagna att det lämnar men för livet. Många har efter fullbordad våldtäkt mördats.

  Dessa yngel, som de påstås vara, är inte värda varken respekt eller misskund.
  De har förlorat alla möjligheter till ett människovärde, ivf i vår del av världen.

 • Det är fan inte polisens jobb att sköta om lyckosökarnas parasiter.
  19 december, 2015 at 20:47

  Och det här ska vi skattebetalare punga ut med ca 30 miljarder för och då är det många kostnader för ”barnen” som saknas. Detta är främst kostnaden för boende, mat mm. Sedan tillkommer ju tandvård, annan hälsovård, skolgång, mobiler, kläder mm.
  Såg en film där afrikanska barn dog av svält mitt framför fotograferna, sådant bistånd drar vi nu in på, för att kunna bistå dessa lycksökare!!

 • jultal
  19 december, 2015 at 20:50

  Stefan Löfvén håller jultal mitt i det brinnande asylkaoset som han mycket oskickligt tog över stafettpinnen från utomordentligt ondskefulle Sverigeslaktaren Reinfeldt. Han borde träna in frasen ”vi har varit naiva” för den kommer han ha stor användning för de närmaste åren. Frasen är dock en lögn för vi är många här som i flera år skulle ha botat den naiviteten om den generalnaive svetsaren brytt sig om att lyssna.
  Jag har sedan en tid tillbaka avstått från att se Löfvén eftersom jag skäms så mycket över hur uselt den svenske statsministern uttrycker sig. Ibland får man ändå höra honom på radio och det räcker och blir över.

 • boooooooooo
  19 december, 2015 at 20:59

  I deras länder blir man läkare när man är 16år.
  Så då måste detta vara en fantastisk vinst för oss?
  Kan se framför mig hur alla vård köer krymper.
  För detta måste jyyyy vara sant jag har läst detta på gamelmedian.

 • Topp 10 namn på kriminella i Damnark
  19 december, 2015 at 21:08

  Topp 10 namn på kriminella i Damnark.

  Det skulle vara intressant att få motsvarande lista från Sverige. Men det är väl beordrat locket på…

  https://twitter.com/JonasChr88

 • Grisen Löven
  19 december, 2015 at 21:12

  Grisen Löven anklagar andra länder när han själv totalförstört vårt land

 • vem minns inte
  19 december, 2015 at 21:13

  Vem minns inte Sveriges förre moderate statsminister Fredrik Reinfeldts numera klassiska utspel under ett besök i invandrartäta och spännande Ronna i Södertälje i november 2006: ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.”

 • En röst på SD är det enda som hjälper
  19 december, 2015 at 21:25

  Men, så får du inte skriva om dessa baaarnen som flytt för sina liv, säger väl Löfvén, Romson och Fridolina i kör! Låt oss få tillbaka dem till sitt asylboende, dessa gossar är Sveriges framtid!

 • Grattis alla bostadslösa i Linköping!
  19 december, 2015 at 21:29

  Grattis alla bostadslösa i Linköping!
  350 lägenheter till bidragsmigranterna!

  #svpol
  http://www.corren.se/nyheter/linkoping/lagenheter-oronmarks-at-nyanlanda-8960148.aspx

 • invandrad terrorism så kommer det at kosta många människoliv i västvärlden
  19 december, 2015 at 21:53

  den islamiska invasionen maste stoppas NU

  Ett stort problem inom muslimska världen är hög analfabetism, vilket imamer vill ska vara fallet eftrsom analfabetism ger imamerna makt att tuta i vanliga muslimer precis vad som helst.
  Kring hälften av alla muslimer är anlfabeter, mao 800 miljoner.

  En reform inom muslimska världen borde vara att muslimer får chansen att lära sig läsa så dom inte behöver förlita sig på den lokala imamens budskap.

  Det spelar nog tyvärr mindre roll eftersom lär dom sig läsa så kan dom själva läsa ai Koranen att IS förljer bara Koranens budskap. Lose-lose situation.

 • Är inte förtjust
  19 december, 2015 at 21:59

  Självklart blir många muslimer i Sverige kriminella när de i hemlandet kan förlora händerna vid minsta stöld, och här (t.o.m. som asylsökande) kan leva rövare flera gånger om, även om de åker fast, och får rent skrattretande ”straff” som påföljd.

 • För mig tillhör muslimerna en ondskefull sekt.
  19 december, 2015 at 22:04

  Om man slutade betrakta islam som religion är det mycket lättare.
  För mig tillhör muslimerna en ondskefull sekt.
  Vill man fortsätta tillhöra den ska man stanna hemma eller i de alldeles för många länder som idag styrs av islam.
  Vill man bo i väst får man avsäga sig och konvertera. Vilket i sig inte är hundraprocentigt säkert men ändå sänder ut tydliga ”signaler” om vad som anses rätt och riktigt.
  Så många kanske avstår från flytta till väst där de flesta trots allt inte vill ha dem.
  Det är bara en högljudd minoritet som önskar det.
  Sen en stor feg massa som inte vågar avslöja hur de verkligen känner.

  I annat fall om man envisas med se det som religion får man helt enkelt se över rätten till fritt religionsutövande. Som jag sagt många gånger tidigare skiter jag fullständigt i vad folk gör hemma under sitt eget tak. Men allt som påverkar andra är en annan sak. Hemma kan de få vara hur perversa som helst eller dyrka pastaguden ifall de vill. Men inte när man försöker tvinga på andra sina idiotier. Än värre när man gör det med terror våld och mord. Dagens politiker är tyvärr otroligt blåögda och minst sagt naiva. Det finns mycket bättre ord än naiva för beskriva dem. Det stora godhetsträsket tycks oändligt. Muslimerna kommer aldrig acceptera att rätta sig efter våra civiliserade lagar och regler utan kommer fortsätta kräva vi ska rätta oss efter deras medeltida världsbild. Jag undrar bara när alla ska inse det.

 • För mig tillhör muslimerna en ondskefull sekt.
  19 december, 2015 at 22:05

  Varje moské i väst är ett kalifat om än i mindre skala.
  Det är vår mark dom står på!

 • I längden tror jag IS och islam är ett mycket större hot än nazismen någonsin var
  19 december, 2015 at 22:09

  islam ar varre an nazism, kommunism, maoism etc.

 • Naiva västerlänningar
  19 december, 2015 at 22:45

  Naiva västerlänningar .

  Titta bara hur islam spridits genom århundraden och hur muslimska länder ser ut med utrotat viltliv, förstörd natur och folkmord efter folkmord på olika folkslag.

 • jag avskyr när en invandringskritisk kallas för "rasist"
  19 december, 2015 at 22:49

  Jag är helt med på att de måste stoppas.
  Bara så vi är på det klara med det.
  Men jag avskyr revisionism och orimliga jämförelser.
  Jag är helt med på att de måste stoppas. Bara så vi är på det klara med det.
  Men jag avskyr revisionism och orimliga jämförelser. Lika illa som när en invandringskritisk kallas för ”rasist” t.ex..

 • Henry
  19 december, 2015 at 22:50

  Undrar om muslimerna hade varit lika kaxiga om de inte hade haft alla dessa oljetillgångar..

 • de ställer till med jävelskap i hela västvärlden
  19 december, 2015 at 22:53

  `Henry `

  Nej, da skulle de inte klara sig och finansiera sina terrordad. Sprang deras oljefalten.
  Oljan finns i andra lander inte bara i de muslimska landerna

 • SKÄRPT INVANDRINGSPOLITIK Henrik Sass Larsen,
  19 december, 2015 at 23:06

  SKÄRPT INVANDRINGSPOLITIK Henrik Sass Larsen, gruppledare för Socialdemokraterna i det danska Folketinget, gjorde på fredagen ett skarpt invandringspolitiskt utspel. I en debattartikel i Politiken skriver han bland annat att de danska socialdemokraterna “inte vill offra välfärdssamhället i humanismens namn“, och att de därför “kommer att göra allt de kan för att begränsa antalet utomvästliga flyktingar och invandrare“.

  Under veckan riktade Politiken, en av Danmarks ledande “kvalitetstidningar”, skarp kritik mot Socialdemokraterna. Man menade bland annat att partiet saknar en självständig linje i invandringspolitiken. På fredagen besvarade Socialdemokraternas gruppledare i folketinget, Henrik Sass Larsen, kritiken i en debattartikel. Artikelns rubrik lyder i översättning “Vi ska göra allt för att begränsa antalet utomvästliga flyktingar och invandrare“.
  Sedd med svenska ögon är den aktuella debattartikeln intressant på flera olika sätt. Dels visar artikeln att det i Danmark råder en bred, blocköverskridande enighet kring behovet av en stram och ansvarsfull asylpolitik. Dels uttrycker en ledande dansk socialdemokrat sig i ordalag som, om de använts i den svenska debatten, hade lett till att han blivit kallad “fascist” och “rasist”. Och dels är det intressant att notera att Sverige numera med självklarhet används som ett varnande exempel när invandrings- och asylpolitik diskuteras i våra grannländer.

  Henrik Sass Larsen slår i sin artikel fast att den väldiga anstormningen av asylsökande utgör ett hot mot både de ekonomiska och de sociala fundamenten för det moderna, danska välfärdssamhället.

  Henrik Sass Larsen skriver (i översättning):

  Vi har vidtagit långtgående åtgärder för att vi inte vill offra välfärdssamhället i humanismens namn. /…/ Massinvandring av det slag som t.ex. kan ses i Sverige skulle ekonomiskt och socialt underminera uppbyggnaden av välfärdssamhället. /…/

  För en del är humanismen överordnad, och man kan i dess namn nedmontera välfärdssamhället. Det blir då i allmänhet de som har det sämst ställt som får betala priset i form av sämre utbildning, sänkta minimilöner och stora nedskärningar i social service, till förmån för maximal flyktingmottagning. /…/

  För oss innebär humanism att ge ett gott mottagande åt det antal flyktingar vi kan hantera, samtidigt som vi inte lämnar de mest skyddsbehövande i sticket; de som är fast i närområdena eller i flyktinglägren. Det är solidaritet i praktiken.

  Skillnaderna mellan det svenska och det danska debattklimatet i fråga om invandring och asylmottagning kan knappast illustreras tydligare än i Henrik Sass Larsens aktuella debattartikel. En av Danmarks högst uppsatta socialdemokratiska politiker slår fast att partiet ska driva en invandringspolitik som – om den presenterats av ett svenskt politiskt parti – hade blivit kallad “rasistisk” och “fascistisk” av det svenska politiska etablissemanget.

  Det kommer fortsättningsvis att bli intressant att följa kontakterna mellan de svenska socialdemokraterna och deras danska systerparti.

 • -Vi måste förstå att det är oss, den vita majoriteten det är fel på. /Mona Sahlin
  20 december, 2015 at 01:09

  årets JUL TAL?

  https://www.youtube.com/watch?v=EV9kyocogKo

  Ja det inslaget visar en riktig ledare.

  Hade Löfven bara haft 1% av detta så hade Sverige gått framåt.
  Nu gillar jag inte innehållet men att se någon fånga åhörarna och visa vägen framåt är fantastiskt.

  Att han var tokig och ledde in världen i krig är inte bra men tydligt ledarskap är en bristvara.
  Tyvärr får vi nog inte se något sådant i Löfvens jultal. humpf humpf humpf.

 • den gode svetsarn
  20 december, 2015 at 01:21

  Under de åtta Reinfeldt-åren sket dom fullständigt i terrorproblematiken, med jihadresenärer och ökad radikalisering.
  Reinfeldt sket även i tiggar- och invandrarproblemet och att allt fler började bli oroliga; istället hånades och förlöjligades SD och alla andra som vågade yttra sig kritiskt.
  Sossarna har nu (med MP:s motvilliga hjälp) faktiskt börjat ta itu med dessa problem, och det ska de ha cred för.

  Men som statsman är Löfven en katastrof, talets gåva har han inte och han framstår som lite småkorkad.

 • Löfven borde avgå och utlysa extraval
  20 december, 2015 at 01:24

  vem bryr sig om vad han säger?
  Han representerar endast var fjärde svensk, om ens det.. Det är stort behov av en bättre representant än honom.

 • jul tal
  20 december, 2015 at 01:29

  Klart han bara tar upp brott där invandrare drabbats. Inte ett ord om då IKEA eller de otal mord, våldtäkter allmän brottslighet . ekonomiskt förfall, folk som dött pga de inte fått cancervård i tid och annan skit denna massinvandring medfört på det etniska svenska folket. Nej här ska det bara i vanlog anda pratas om rasism.

  En rasism som också beror på denna jävla massinvandring.
  Det finns typ ingen rasism i Somalia för där är alla lika homogena.
  När folk liksom fattat detta grundläggande då kan vi debattera saken.

 • V.M
  20 december, 2015 at 01:37

  Självklart är Löfven medveten om detta.
  Han är bara en hypnotisör vars uppgift är att hålla folkmassorna så lugna som möjligt medan totalinvandringen fortgår.
  Undviker man uppror medan man kan slussa in miljoner till Sverige så är det en framgång.

  Ett extraval där SD går framåt är hans värsta mardröm. Det är därför inga namnunderskrifter i världen kan få honom att gå med på en folkomröstning i invandringsfrågan.

 • rocky
  20 december, 2015 at 01:39

  Vi står inför två utmaningar påstod Löfvén:
  ”Investeringar framför åtstramningar och samanhållning framför skuggsamhällen, ingen ska lämnas utanför”.

  Detta säger han när finansministern just prutat bort 8 miljarder i budgeten o budgeten förutspås gå back m 72 miljarder i år o drygt 50 nästa år.

  (http://www.svd.se/staten-gar-back-flera-ar)

  Ingen ska lämnas utanför”, ja då krävs det att det land som hittills nästan varit sämst på integrerering i Europa över natt i stället blir bäst.
  Landets två sista statsministrar är inga att vara stolta över.

 • skam för nationen
  20 december, 2015 at 01:48

  Löfven är verkligen jättedålig, men ändå fantastisk i jämförelse med Reinfeldt. Att Sverige styrdes i åtta år av en psykopat är ett för all framtid obotligt trauma.

  Personligen upplever jag han som en skam för nationen som far med lögner, brutna vallöften och oförmåga att tänka ur ett mer vittgående perspektiv. Tillsammans med Palme kan han onekligen betraktas som en av de värsta statsministrarna som Sverige har tvingats utstå i modern era.

 • L.T.G
  20 december, 2015 at 01:55

  enligt mig är Stefan Lövfen Sveriges sämsta statsminister i modern tid, han har helt klart tagit sig vatten över huvudet.
  Reinfeldt ser jag mer som en landsförrädare, men en proffsig sådan.

  denna katastrofala framtid som Sverige står inför är till stor hjälp Lövfens fel. han hade kunnat stänga gränserna och talat klarspråk, att Sverige håller på att förstöras för gott.