Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Igår hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Någonstans kanske jag inte borde vara så chockad men jag har aldrig kunnat förknippa mig med den personen som lämnar personalfesten på grund av sjukt barn. Har alltid föraktat de människor som gör sånt. För att jag inte begripit såklart. Igår ringde barnflickan och kallad hem mig. Jag hade just beställt in en massa drinkar och fishisar som man nu dricker när hon ringde och talade till mig med sträng ton. "Du måste komma hem nu. Ringo har öroninflammation." Det var i alla fall kul så länge det varade. Nu drar jag till doktorn med Ringo. Tack för igår @cleaneating.se

You Might Also Like

 • p
  18 december, 2015 at 11:20

  Ingen reklam? Va va va va?
  Det kan inte vara sant. Nu blir jag upprörd.

 • Chefen från helvetet
  18 december, 2015 at 11:23

  Det är så självklart att du föraktar de som prioriterar sina egna barn framför dig så du hade inte behövt skriva det.

  Herregud vilket helvete att ha dig till chef. Om du känner ett sånt förakt vid en sketen fest kan man förstå hur du reagerar om någon går hem för att vabba.

 • lilly
  18 december, 2015 at 11:45

  Ja vad säger man …..

 • Anna
  18 december, 2015 at 11:47

  Nä nu blir jag ledsen och fäller en tår här. Ingen reklam. varför sviker du mig så? Trodde att vi var vänner.

 • Tabasha
  18 december, 2015 at 11:56

  Det är väl själklart att man prioiterar sitt sjuka barn framför att festa och SUPA!!

 • Elle
  18 december, 2015 at 14:42

  Även om man inte kan ”förstår” att en förälder måste lämna en fest så känns det väldigt konstigt att man skulle förakta någon som går hem till sina sjuka barn.
  JAg har inga barn men vad är det att förakta, att en kollega eller vän åker hem och tar hand om sitt sjuka barn??!

 • Annie
  18 december, 2015 at 15:15

  Nej men du. Låt du pojken ligga o ha ont i öronen så i gen tar illa vid sig att du lämnar festen för en sådan banal sak!

  Så det skulle til en barnflicka för att inse att pojken är sjuk! Själv har du uppenbart inte förmågan till empati ens för dina egna barn. Öroninflammation poppar inre bara upp i tidsspannet ”ett par drinkar” ! Allt förakt till dig o din översittar o förtrycker stil all kärlek till den stackars pojken som uppenbarligen är prio 2 efter krökande 🙁 Inte konstigt du har soc efter dig du!

 • 23cm
  18 december, 2015 at 16:40

  Då antar jag att det inte blev nåt in och ut!

 • Läs om - och läs rätt
  18 december, 2015 at 18:54

  Ni ät för sköna ni, en del av er som kommenterar – ni läste inte ens vad Katrin skrev – att hon helt ändrat uppfattning sedan de egna barnen kom – och drog hem. Inte för att hon behövde utan för att hon ville.Läs nu det hon skrev igen – men liiiite långsammare den här gången så att hi hajar v det faktiskt står….Och Jo – det är just det att öroninflammation den bara poppar upp – det vet alla som har barn som haft öroninflammation. Går på en sekund och det kan va lugnt emellan så till den grad att man börjar tvivla på sig själv. Sen så gråter de plötsligt hejdlöst igen..Been there – done that!Lurigt – hoppas ni fick hjälp snabbt.Tur ni har som kan söka privat – där jag bor ute i landet finns inte den möjligheten på samma sätt.

 • Adam
  18 december, 2015 at 21:14

  Konstigt Katrin att du rekommenderar folk äta ren mat och sedan springer du till docktorn för öroninflammation. Vet du att alla dessa antibiotika lämnar svåra biverkningar? Du dödar dina barn bit för bit … det ska du oroa dig för. Finns hur bra naturpreparat som är minst lika efektiva som jävla sjuka piller. Var rädd om dina barn sluta mata de med skit!!!

 • Cissi
  19 december, 2015 at 07:56

  Men snälla @läs om. Det är KZs sätt att uttrycka sig, sätt sig över andra o fördöma i texten som människor reagerar på, inte detaljerna. Tänk om!

 • Lina
  19 december, 2015 at 19:06

  Första gången jag kommenterar men tittat in lite här på senaste och ser väldigt många elaka kommentarer. Fattar inte varför- Gör ngt konstruktivt mer era liv istället och använd er energi till ngt nyttigt. Det är lätt att sitta bakom en skärm och vara jävlig. Bara för att KZ provocerar emellanåt betyder inte att ni måste hålla på som ni gör. skaffa egna bloggar vetja!