Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men asså @helenaengdahl GRATTIS på bröllopsdagen! Vi saknar dig här men önskar dig all lycka såklart. Puss puss från oss alla.

You Might Also Like

 • xx
  11 december, 2015 at 20:43

  Ute och super skallen av dej igen
  Inte för att jag är förvånad men du BORDE tänka på den förestående socutredningen om dej som vårdnadshavare

 • alkisen
  11 december, 2015 at 20:44

  Ni ser ut som romer hela bunten. Snygga !!
  Skål !!

 • Minna
  11 december, 2015 at 20:50

  Vad härligt att vara mammaledig, och kunna gå ut och festa! Avis

 • Nättroll - igen....
  11 december, 2015 at 22:51

  Fy så otrevlig kommentar – här ovanför om soc utredning.
  Sedan NÄR är man en olämplig förälder för att man går ut på krogen? Det gör Tusentals föräldrar året om!Ditt lilla nättroll – försvinn och sluta läsa eller bete dig som folk!Är själv drabbad av sådana som dig och det är fruktansvärt vad ni kan ställ till med skit! Och nej – det är INTE Katrin som skriver – så har vi avklarat DET!JAg är bara en helt vanlig okänd mamma som står upp för det jag tycker är fel!

 • soctant
  12 december, 2015 at 17:19

  Du mamma nättroll.
  Det handlar inte om att vara ute och supa EN gång. Det är det de flesta föräldrar gör – festar med måtta….

  Du är jävligt korkad och inskränkt om du inbillar dig att det handlar om endast det. Men såklart att du ska dra till med det men när det handlar om den allmänna ansvarslösheten har du inte ett jävla dugg att komma med.

  Fan du är så korkad att man nästan kan tro att du är Katrin. Det BORDE vara svårt att komma ner på hennes låga nivå liksom…

 • Sluta ljuga
  13 december, 2015 at 09:22

  Inte alls lika romer! De liksom svenskar, kan ha väldigt varierande utseenden. Romer är ofta väldigt vackra också!

 • Ännu ett nättroll igen...
  13 december, 2015 at 10:48

  soctant:Du har ett alias som lyder som det förmodligen är – går du igång på att hota medmänniskor?: Katrin i detta fallet och annars? Den som råkar komma i vägen? Som gör något som du tycker är ”opassande” för att man har barn? Att man inte borde blogga – för att man har barn?Och som på allvar tror att Katrin slutar blogga för att du och andra hotar?
  Jag känner inte Katrin: Är inte Katrin:Är bara sjukt less på folk som anser att de har rätt att ha synpunkter på en person de inte känner – Katrin.Jag tror ni borde känna Katrin såpass bra vid det här laget så att ni fattar att hon inte kommenterar alls – varför skulle hon annars fortsätta lägga upp bilder osv? Det är en tjej som lever sitt liv – helt enkelt – är happy och det är väl där skon klämmer:den vanliga gröna avundsjukan…. Men jösses – gör nåt själv av era liv istället! För ni får bara ett liv!

 • Pär
  13 december, 2015 at 12:02

  En gäng fina kvinnor! Härligt!

 • Mer empati
  13 december, 2015 at 12:23

  Finns det något värre än vissa sockärringar/ gubbar?! Vissa tycks ibland sakna empati och tycks inte ha mycket koll på hur traumatiskt det är för barn att också tas ifrån sina föräldrar?! Ofta kommer de också till dåliga fosterhem där de blir utsatta för övergrepp och byter ofta fosterhem flera ggr! Men det finns ibland undantag. Hur kan man tro att detta ska vara det bästa för barnen?! De som talar sig varma om att de endast gör det ”för barnen bästa” och utnämner sig själva som experter och ”barnens röst” kan man kanske ha anledning att vara vaksam mot? Men det borde nästan uteslutande lägga resurser på familjestöd, kanske stödfamiljer i en del fall osv i de fall där föräldrarna inte begått något övergrepp mot barnet eller annat allvarligt?! För det verkar som man kan mista vårdnaden allt för lättvindigt ibland?! Iallafall när jag hötde på ett reportage på radio, då det var bland annat en kärleksfull ung mamma som förlorat vårdnaden enbart på basis att hon var arbetslös och hennes egan mamma hade psykiska problem?! Då börjar man ju undra vas det är frågan om?! Detta är ju helt oacceptabelt, välidigt fel och oerhört elakt mot barnet och mamman!! Så får det verkligen inte fortsätta att man förlorar vårdnade utan grund för det!!

  Men i andra fall det är ändå bra rent allmänt att man håller koll, för många barn lider i det tysta också,det får man aldrig glömma!! Förekommer övergrepp incest osv så måste man ju ingripa!! Men annars om föräldrarna kanske lider av psykisk eller fysisk ohälsa, men älskar sina barn och ej begår några övergrepp borde man satsa mer på stöd! För som sagt kan det vara väldigt traumatisk och skadligt att som barn bli omplacerad om det ej finns anledning till det!

 • källkritik tack!
  13 december, 2015 at 16:52

  @”mer empati”

  Efter alla skandaler är det strikt lagreglerat så det du beskriver ligger närmare 20 år tillbaka i tiden.

  Så du inbillar dig att den ”unga kärleksfulla mamman” berättade precis hela sanningen? Knappast troligt utan det finns mer än arbetslöshet bakom.
  Det krävs domstolsbeslut för omplacering av barnen och det sker INTE lättvindigt. Självklart är det något föräldrarna försöker att få det att framstå så och tiger om alla faktorer som väger mot dem.

  Kärlek räcker inte bara för de allra flesta älskar sina barn, ÄVEN de som begår olika övergrepp! Det måste de facto finnas mer än bara kärlek, bla måste man vara ansvarsfull.

  Sen missar du en mycket stor sak. Att vara barn till en psykiskt sjuk förälder är ofta MER traumatiserande än en omplacering. De barnen är mycket ofta föräldrar till sina föräldrar även vid unga år och det är mycket skadligt och traumatiserande. Hos en fosterfamilj kan de få vara BARN. Det är många fler av dessa barn som borde omplaceras men det är en kostnadsfråga så man tar bara de som har det allra värst.

  Som sagt, man ska inte ta det som en absolut sanning vid dessa snyftintervjuer eftersom de som företräder barnen (soc, rättsväsendet) är belagda med strikt tystnadsplikt. Det betyder att de inte får uttala sig om det specifika fallet trots fullmakt. Lite källkritisk måste man vara och framförallt måste man i främsta hand ha empati med BARNEN och inte föräldrarna och deras självutnämnda rätt till sina barn.

 • soctant
  13 december, 2015 at 17:05

  Ännu ett nättroll

  Du kan uppenbarligen inte läsa. Jag förklarade men det hoppade du gladeligen över. Det får dig att framstå som infantil men det var kanske din avsikt…

  Så istället för att besvara inlägget får du det till att det handlar om att blogga. Är du dum på riktigt?
  Katrin har utretts flera gånger av soc, visste du det?
  Fler gånger blir det, det är inget hot utan faktum.

  Du känner inte Katrin så då gör ingen annan det heller! Snacka om att du har en mycket inskränkt syn på dina medmänniskor. Du kanske känner till att det finns de som känner folk du inte känner? Att det finns de som inte tycker som du?
  Blir du alltid lika förbannad på alla som inte tycker/tänker/agerar som du? Det verkar så.

  PS
  Det handlar inte om avundsjuka. Det är vår tids mest missbrukade begrepp. Du använder det för att avfärda kritik och slippa inse att det finns fog för det som sägs. Ett sätt att friskriva sig sitt egenansvar. Det är ett prepubertalt beteende, något man förväntar sig av mindre begåvade personer.

  PPS
  Katrin kommenterar ofta men under olika alias.

 • mer empati
  14 december, 2015 at 10:59

  @”Källkritik tack” Nu var du ju själv väldigt onyanserad och partisk! Väldigt svartvitt tänk! Att dessa myndigheter som faktiskt utgörs av människor, aldrig skulle kunna göra misstag, aldrig skulle kunna vara fel personer på fel plats, eller är helt oklanderliga, Är extremt begränsat och naivt att tro! Det är väldigt uppenbart att du ser på detta enbart från ett håll (socialen – mer än från barnets) och tar inte med alla bitar! Du tar tex inte med i bilden alla barn som faktiskt blir traumatiserade och kommer till ännu sämre fosterhem där de blir utsatta för övergrepp! Och detta sker ofta! Förstår att du börjar skruva på dig när man tar upp hur många barn som faktiskt far väldigt illa av vad socialen och andra instanser kan ställa till med, då du förmodligen jobbar med detta! Och du generaliserar något kraftig vilket visar din fruktansvärda okunskap i frågan, när det gäller psykisk ohälsa, då det varier från fall till fall, hur detta påverkar föräldrarförmågan. Dessutom skrev jag att när det gäller övergrepp ska man ingripa. Men i annat fall är det bättre med föräldrastöd ofta, FÖR BARNENS bästa. Tycker du verkar ta väldigt lätt på hur det är för ett barn att skiljas från sina biologiska föräldrar. För lätt. Du borde försöka se från alla håll inte bara ett. Och detta är också utifrån barnet, barnets behov av sina föräldrar. Inte föräldrarnas behov av barnet, det har jag aldrig nämt. Och är ej heller relevant! Du tycks fylla i själv vad du vill att det ska stå, istället för att läsa det jag faktiskt skriver här! Och det du kallar ”snyfthistorier” kan faktiskt vara sanna, du har inget som kan motbevisa detta! Så du borde sakta ned lite innan du börjar med ditt dömande och drar förhastade slutsatsers! Från din oerhört begränsade snäva syn på det hela! Din okunskap är farlig och din oförmåga att se från flera sidor en enbart en, där myndighetspersoner alltid gör rätt, och fosterhem alltid är den bästa lösningen, kan också leda till att många barn far illa! Så får verkligen hoppas att du inte jobbar inom soc och är med och beslutar kring barns framtida öde! Annars bekräftar du tyvärr bara den utbredda okunskapen inom socialen kring vad som är bäst för ett barn, och alla olyckliga tragiska fall som man hört talas om. Där man både struntar i att ingripa kanske för att föräldrarna tillhör en överklass, är i maktposition eller akademiker, eller inte är tillräckligt vaksamma och lyhörda på att barn far illa, av den anledningen. Eller att socialen överdriver något som egentligen inte är sjukt, fel eller onaturligt, men man har ej kunskapen i detta och kanske bristande empatisk förmåga, och fattar därav fel beslut. Då får man hoppas ändå att de flesta ber experter om hjälp, i sin okunskap.
  Ja det får konsekvenser från mer än ett håll.

 • källkritik tack!
  14 december, 2015 at 11:19

  Det går inte att få med precis alla faktorer, precis alla nyanser även om man skriver noveller som du gör. Jag läser faktiskt inte din wall of text eftersom det är totalt oläsligt.

  Du är otroligt svart-vit i ditt tänk och läser därefter svart-vitt och projicerar på mig. Det finns grader mellan alltid och aldrig men det har du missat. Misstag kan ske (har aldrig skrivit att det aldrig ser).
  Läs åter det jag skrivit UTAN att applicera dina fördomar på mig.

  Jag förstår att du blir olustig till mods vid tanken på att kärlek inte räcker. Jag gissar att du är en av dessa ”kärleksfulla” men olämpliga föräldrar som fått sitt barn omplacerat och nu försöker svartmåla allt vad soc heter.

 • mer empati
  14 december, 2015 at 17:31

  ”källkritik alt soctanten” Att du inte ens kan förstå det mest fundamentala och läsa det jag skrivit visar hur obegåvad du är! Misstänker att du är en sociopat! Då din bristande förmåga till empati och
  paranoia lyser igenom i dina kommentarer här, under diverse alias! Att inte se på båda sidor av myntet, att inte se flera sidor på det hela är INTE att se till barnens bästa! Som du falskt vill utge att du gör! En klassisk ulv i fårakläder! Sådana som du borde hållas långt ifrån barn och någon som helst form av maktutövande! Om du nu jobbar inom socialen hoppas jag någon kollar upp vem du är då du är direkt olämplig för sådant arbete! För då krävs det empati och intelligens, när man ska hjälpa barn! Man hjälper ej heller något barn genom att skada deras föräldrar, det skadar barnet också! Och du visar bara ditt begränsade okreativa sinne när du enbart kopierar det jag skriver och skickar tillbaks detta! Du är som en härmapa. Väldigt begränsad som inte kan använda egna formuleringar tillbaks till mig. Och du hade inga motargument så då drog du igång med personangrepp istället! Med kopierad text givetvis. Så genomskinligt.

 • för barnens "bästa"
  14 december, 2015 at 17:42

  @källkritik
  Nej men jag kanske var ett barn som togs ifrån sina föräldrar på fel grunder? Tänk om det skulle vara så då? Blir det för jobbigt att se utifrån en annan synvinkeln än den du alltid tycks vara begränsad vid? Barn tas ifrån sina föräldrar pgr av fattigdom också och blir bortadopterade till de som har mer pengar! Tycker du det också är rätt grunder kanske, att omplacera barnen, istället för att kanske börja i rätt ände, hjälpa föräldrarna i större utsträckning i de fall det går! Än att drivas av egoism och egen form av personlig agenda eller pengar? Är det för jobbigt för dig att höra att det kan vara det bästa att hjälpa föräldrarna för då mår också barnet bättre? Ja man kan faktiskt gå den vägen också. Det kanske gör ont för dig att läsa detta.

 • källkritik tack!
  14 december, 2015 at 17:42

  Det jag efterlyser, och du saknar, är basal kunskap i det svenska språket som till exempel styckeindelning. Det är bla en sådan sak som gör en text läsbar.

  Det är som sagt basala kunskaper, något som lärs ut i mellanstadiet. Vad det säger om din mentala förmåga låter jag vara osagt, liksom din inbillade förmåga att ställa psykiatriska diagnoser via skriven text, men jag tror att du förstår vad jag avser.

  Ett gott tips är att du skaffar dig glasögon eftersom du uppenbart läser i kors.

  Det är tragiskt och patetiskt att du inte har annat än personangrepp och spydigheter som svar på den saklig kritik jag framställt men föga förvånande. Det visar även att jag har rätt i mina antagande om dig såsom person och din förmåga.

 • mer empati
  14 december, 2015 at 20:16

  @”källkritik”
  Som sagt så bekräftar du bara ännu en gång att min analys av dig är korrekt!
  Du bara rapar ur dig samma dynga igen! Och det innehåller varken substans eller saklighet! Du talar enbart om dig själv nu i vanlig ordning när du ägnar dig åt personangrepp! Vilket tyder på att du saknar motargument i sak! Att du själv saknar empatisk förmåga är inte svårt att lista ut! Detta avslöjar du väldigt väl med dina kommentarer här!

 • källkritik tack!
  14 december, 2015 at 20:33

  mer empati
  Bra! att du tagit till dig kritiken att inte skriva komplett oläsligt utan kortat ner dina eviga substanslösa svador.

  Hade du läst det jag skrivit och inte det du vill läsa så hade du sett att jag icke på något sätt upprepar mig. Du å andra sidan har inte kommit med ett enda sakargument, bara personangrepp och spydigheter.

  Att du är så arg är bevis nog för att jag har rätt. Man tar inte åt sig och blir arg om det inte finns någon anledning.

  Jag tar föregivet att du inte kommer att svara med annat än fler spydigheter och personangrepp eftersom du verkar ha en genuin motvilja till sakargument.

  Lycka till i framtiden med att få tillbaka dina barn, det lär du behöva. 😉

 • mer empati
  15 december, 2015 at 08:59

  @ källkritik tack!
  Uppenbarligen är du genuint ond.
  Jo du upprepade dig hela tiden, samma substanslösa innehåll och tog efter det jag skrev! Du har även fel i att jag skulle ha några barn som jag förlorat vårdnaden om. Inte ett enda rätt alltså!
  Du verkar inte lite empatistörd som hänger här hela dagarna med olika alias där allt tycks gå ut på att skriva illa om Katrin och trakassera andra som kommenterar här! Kommentarerna var adresserade till dig, därför fanns det ej heller någon anledning att det skulle vara lättläsligt, därav ingen stycke indelning. Kalla det för att jävlas om du vill! Inte denna gången heller!:)Enbart extremt löjligt att hacka upp sig på! Så långa noveller har jag inte skrivit här! Inget jag bryr mig om när jag besvarar psykopater och idioter!

 • källkritik tack!
  15 december, 2015 at 11:18

  Nej det är klart att du inte bryr dig om att skriva läsligt.
  Det är du som vill få fram ett budskap så endast du förlorar på det.

  Jag brukar öht inte kommentera här men förstår att du gör det frekvent.

  Lyd ett gott råd och sök hjälp, du har mycket du behöver jobba med, bla aggressioner och dina tankar på att alla är onda och förföljer dig.

 • mer empati
  15 december, 2015 at 22:05

  @ källkritik tack!
  Ingen som skrivit här att ALLA här är onda! Det var också adresserat till dig eftersom du skriver som någon som har en empatistörning med massor av personliga påhopp! Du tycks enbart vara intresserade av att trycka ned andra här, och det enda du använder dina eventuella kunskaper till är som vapen för att trycka ned och skada andra här! Är man intelligent och tillräckligt vis är man också ödmjuk. Och det du skriver om mig är enbart dina egna fantasier som ej stämmer. Du klarar inte ens hålla dig till sanningen. Du är en energitjuv helt enkelt, så tänker inte slösa mer energi på dig och svara mer! Adjö!

 • lägg ner
  16 december, 2015 at 10:56

  mer empati
  du är för fan inte riktigt frisk. du tjatar som en trasig papegoja o projicerar dina störda åsikter på källkritik tack.
  sök hjälp för fan din störda åsna