Okategoriserade

Så fint här nu!

Jag har städat hela huset idag. Plus grillen. Typ nästan klart. Den som skapade Weber-grillen är ett riktigt jävla spån kan jag säga. Ett svettigare arbete har jag inte sett på maken till. Man får vända ut och in på sig själv för att komma åt och alla delar är helt ologiska och dumma bara. Skitsamma, min shellak på naglarna är mindre fin men grilljäveln skiner. Jag är så glad för det är så många fina vänner som kommer ut till oss och det börjar redan imorgon och håller på till på söndag!! Det gör att jag med glädje putsar och dammar och rensar och fixar. Nu har jag just avslutat med att spraya doftspray i hela huset så det känns lite som att man kommer till en kursgård faktiskt, he he. Crisp champagne – vad annars!?

Ringo sover nu, ha ha ha det värsta ett barn kan göra halv sex på eftermiddagen ja veeeeet men nu är det sommar och det är galna tider och han sover nio till nio ändå så det gör inget alls. Han sa ”mamma jag tar nappen nu för jag ska vila”, sen la han sig i sin säng och somnade på en sekund. Gullis. Som jag älskar den här lilla minimänniskan!

På söndag fyller Bingo 38 år. Jag skulle gärna rådfråga er om min present till honom men det går ju tyvärr inte så jag antar att ni får vara smarta efteråt och säga om jag tog fel modell, sort, längd, hastighet. Värsta kill-grejen har jag köpt till honom och jag har världens bästa vän som kommer att släpa ut den åt mig på fredag eftersom jag är preggo och den är stor och tung. Bingo kommer att bli så glad!

Jag ska baka tårta också och så har jag ljus. Och skumpa! Och Svante. Bara en sån sak att Svante kommer ut är den bästa gåvan Bingan kan få – han älskar Svante. Och Ringo älskar Svantes son Fred. Det är hans största idol. Fred och Betty delar nog idolplatsen. Jag älskar Freds mamma Pim som också kommer! Sen har de en sån där jobbig också på ett år som har ett jävla temperament men hon kommer ju så småningom att bli Ringos lillasysters idol så vi får hålla ut! Ett år är den värsta värsta åldern. Två till såna har vi över helgen också, ha ha! Fast med barnflicka så det löser sig…

Så kommer Ringos flickvän Jackie imorgon också. Och Jessica och Måns som vi verkligen älskar så oerhört mycket. Men vi gör det! Carro kommer också – fina fina bästa Carro. Och hennes nya kille som är en kul typ. Intressant är han. Och vi gillar han med! Alla som kommer är våra närmaste vänner så den här helgen kommer kanske att bli den bästa i vårt liv. Vi saknar Erika och Finn dock. De bangade i år. Och jag och Erika som hade så kul förra året. Krälade runt på bryggan och drack ren sprit direkt ur flaskan… ehhh jo men vi gjorde det! Och Finn som fick en hel marshall över sig och gick runt som en stearingubbe hela natten. Nästa år blir det fylla igen. I år är det mys. I alla fall för min del. Jag stannar hemma med barnen när de andra går ner till dansen. Bra så.

Jag måste väcka lillprinsen, snart kommer pappa Bingo ut och då ska vi sticka till Waxholm och handla mat. Gissa om jag har stora planer för tre frukostar, luncher och middagar – jesus hur planerar man en sån inköpslista?!
Katrins Snapshots

Ljus på dagen är underskattat.#instacollage

You Might Also Like

 • Fröken Jenny
  19 juni, 2013 at 19:39

  Katrin, vad tycker du om detta?? Att amma någon annans barn…Kram

 • Millan
  19 juni, 2013 at 21:20

  Gissar att du köpt en vattenskoter till Bingo…Grattis till honom i förskott.

 • M
  19 juni, 2013 at 21:24

  Haha. du är rolig du. Weeber. en grill är en grill… 🙂

 • Cattis
  19 juni, 2013 at 21:39

  Maggan och Filip då?

 • B
  19 juni, 2013 at 22:21

  Utan missunnsamhet eller avundsjuka undrar jag hur mycket inkomstpengar du har i plånboken var månad.
  Jag är en hårt arbetande sjuksköterska, heltid/treskift sedan 1970-talet och har läst mellan dina rader att pengar – det är inte något problem för dig.

 • Annelie Elsner
  19 juni, 2013 at 22:56

  Hört talas om gummihandskar??

 • .
  19 juni, 2013 at 23:11

  På fötterna?

 • bara jag
  19 juni, 2013 at 23:39

  Jag tror att det snarare handlar om vilka utgifter du har. det kvittar hur mycket du jobbar eller tjänar om dina utgifter är nästan lika stora som din inkomst så kommer du aldrig ha några pengar.

 • loa
  19 juni, 2013 at 23:54

  då var det dax att onanera

 • M
  20 juni, 2013 at 01:40

  Men menar du då att hon inte skulle kunna ha mer inkomst än vad du har per månad för att du jobbat sen 70-talet?
  Knappast så att sjuksköterska är det mest högavlönade jobbet som finns..

 • .
  20 juni, 2013 at 01:54

  Fan vilken korkad tolkning ”M”.. Seriöst..

 • Carrie
  20 juni, 2013 at 04:23

  Godmorgon! Jäklar vad du fejar och donar. Ser ut som att ni kommer få en underbar midsommar. Och vilken fantastiskt fin plats att fira på. Skönt med mys. Fyllemidsomrar finns det tillräckligt många av. För min del blir det också nyktert. När jag läser tre olika frukostar, luncher och middagar, tänker jag jösses kvinna, vilken energi. Du inspirerar verkligen med din positiva inställning. Kram och glad midsommar!

 • Malin
  20 juni, 2013 at 09:08

  Haha….

 • Annika
  20 juni, 2013 at 09:45

  Hej!

  Först, grattis till graviditeten!

  Hade varit kul om du i bloggen beskriver hur graviditeten och lchf funkar ihop. Jag planerar också att försöka bli gravid igen men har läst att ketos kan vara skadligt för fostret och det får mig lite tveksam. Vad anser du om detta?

 • bara jag
  20 juni, 2013 at 11:41

  Men i ärlighetetns namn – hur mycket ska sjuksystrar ha för att de ska vara nöjda? Och är det endast pengar som motiverar yrkesval så tycker jag mest synd om patienterna… Hela världen inkl. vården handlar enbart om pengar… vilken tur att allt är inte till salu och att man inte kan köpa allt.

 • K
  20 juni, 2013 at 15:21

  Du är inte automatiskt i ketos bara för att du äter LCHF
  Det krävs ganska strikt LCHF för att komma i ketos, och strikt LCHF (<5g Kh/dag) tycker jag inte är något man äter som gravid iallafall =)

 • thomas
  20 juni, 2013 at 21:29

  Köpt en helikopter , det kommer bli en bra sak att åka med mellan ön och staden . parkera på taket bara .
  det finns säkert nån östermalmsbo som kan rekomendera nån bra helikopter säljare åt dig .

 • Tess
  21 juni, 2013 at 02:57

  Jag lver på sjukpennig med 2 men kan väl förïhlvette glädja mig med andra ”biches” om jag var nära trebarnsfr så kan jag tänka mig att bli superöverglad iom att du har kontakter så om finlandsfärjan skulle stana till och han hade typ sin bästa killkompis på ön och ngon/några fler som tog er båt så han fick hoppa på färjan och sedan ett rejlt spa eller bara för honom som arb. som Dj bara softa? 🙂

 • Tess
  21 juni, 2013 at 02:58

  menar med andra – typ stop bitches………….