Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

To welcome all our American and Canadian healthy friends we offer a discount of 15% on our products until the 13th of December. You find our products at www.kzcleaneating.com. The code you enter is WELCOME #kzcleaneatinginc #kzcleaneating

You Might Also Like

 • Jävla korkskalle
  7 december, 2015 at 22:10

  Health food revolution.
  Bra slogan – FÖR 15 ÅR SEDAN!!!!!

  Det finns inget health eller clean i dina skitprodukter. Det finns massor av människor som klagar på att det smakar mögel osv och du tvingas byta in det.

 • Jessica
  7 december, 2015 at 23:39

  Smisk på rumpan….. Nån sån blir gott kåt !!! Tj••k så jävla gött påtänd…love you så jävla läcker e du bingo!!!

 • Sandra
  7 december, 2015 at 23:58

  Jävla korkskalle är någon som slösar tid på spy galla på en människa i varje inlägg dag ut och dag in… Patetiskt!

 • Sara
  8 december, 2015 at 07:25

  Åh, va roligt 😀

  107 kg nu.
  2016 kommer bli hälsans år för mig!
  50 kg ska bort!
  Ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

 • Gittan
  8 december, 2015 at 09:09

  Sandra du måste vara svårt paranoid. Jag har inte sett ”Jävla korkskalle” skriva något annat än här. Du verkar tro att Katrin bara har en enda läsare och att denna skriver alla inlägg.

  Det kanske är så. Att Katrin inte har några läsare 🙁

 • Ewa
  8 december, 2015 at 11:07

  Svengelskan här??

 • massmedia och Public Service
  8 december, 2015 at 12:17

  Antisemitism eller judehat uppmuntras dagligen av vänsterpolitiker, massmedia och Public Service. Socialism och islam sammanförs i allt snabbare takt till islamofascism.
  Tänk om istället för alla muslimer som nu finns i Sverige kunde omvandlas till judar, vilket rikt land skulle inte Sverige bli, intelligent, välutbildat, innovativ och Nobelpriser skulle allt oftare stannat kvar här hemma.

 • Marianne
  8 december, 2015 at 13:56

  Gittan, om du hade haft mer känsla för språk så hade du märkt att väldigt stor del av de negativa kommentarerna här, under flera år, är skrivna av samma personer. Den jävla korkskallen är en av dem.

  Kuriosa: En person som troligen är Katrins allra mest trogna läsare har avslutat ca 50 kommentarer (som jag har läst, alltså antagligen många fler) med ”Adjö!!!” de senaste åren.

  Lustigt hur man kan orka hålla på. Katrin är som en gås, kritiska kommentarer rinner bara av henne. Så det är väl mest sin egen självkänsla man skadar genom att vara en hatisk person dag efter dag. Nej jag köper inte argumentet att det är en god gärning att näthata en som skrivit negativt om tjockisar osv. Tror knappast att någon kan må bra av att sitta och hitta på en ny elakhet varje dag, ofta flera gånger om dagen. TV borde starta ett program som i ”Trolljägarnas” anda letar upp dessa haters och erbjuder dem terapi.

 • Jävla korkskalle
  8 december, 2015 at 15:04

  Marianne du är en jäkla korkskalle
  Jag har stor känsla för språket men det har INTE du.
  Jag har inte läst bloggen speciellt länge och än mindre kommenterat dårskapet.

  Känsla för språket?
  HAHAHAHAHAHAHA
  Du är fan lika paranoid som ”Sandra”. Eller så är du samma person. Vem känner vi med en oomtvistad brist på känsla för språket ^^ ^^ ^^
  HAHAHAHAHAH

 • klarsynt
  8 december, 2015 at 15:09

  Katrin bryr sig. Jättemycket.
  Hon säger i flera intevjuer:
  Citat:
  ”Jag är som en gås, kritiska kommentarer rinner bara av mig”
  Slut citat.

  Observera ordval och ordföljd. Alltid samma.
  MEN hon skriver många inlägg här. Många fuck-you inlägg som bevisar att hon bryr sig.
  MYCKET!
  Samma på insta med sitt eget konto och ett alias.

  Katrin bryr sig som sagt.
  Varför ska TV starta program bara för att tillfredställa henne+ Hon får göra något åt det själv…

 • Marianne
  8 december, 2015 at 15:29

  Good for you jävla korkskalle. Men du kanske håller med om att det är trist, sorgligt, psykiskt ohälsosamt, slöseri med tid och självkänsla osv att sitta och skriva hatiska kommentarer här dagligen?

  Klarsynt, Katrin har ett hektiskt liv och jag har mycket svårt att tro att hon skulle slösa tid på att kommentera på sin egen blogg/insta. Om hon använder samma ordföljd vid flera tillfällen så beror det antagligen på att hon får samma fråga gång på gång och har ett standardsvar. Men visst, om du tror att du kommer åt Katrin känslomässigt genom att hata här så go ahead… Du skadar mest din egen självkänsla. Även om det inte känns så just nu.

  Programmet skulle givetvis inte vara för Katrins skull utan för hatarna, de som lägger tid på att näthata dagligen behöver hjälp.

  Tack för mig, min ståndpunkt framgår tydligt av ovanstående och jag har inget mer att tillägga i den här diskussionen i år.

 • klarsynt
  8 december, 2015 at 16:05

  Marianne som du känner dig själv känner du andra?
  Du har varken känsla för språk eller särskilt stor empatisk förmåga.
  Bara för att du är trist, sorglig, psykiskt ohälsosamt, slösar med tid och självkänsla så gör inte alla det.

  Jag VET att Katrin skriver att du inte erkänner det är bara pinsam. Men hey, hur skulle du då kunna argumentera. Du behöver verkligen hjälp som tror att alla är som du.

 • sara
  8 december, 2015 at 22:22

  haha, alltså ni som tror att katrin bryr sig om vad ni skriver här: jag hoppas ni förstår att hon har möjligheten att STÄNGA AV kommentarsfunktionen på bloggen. ett litet knapptryck och en endaste människa skulle inte kunna säga en endaste elak eller osmickrande sak om henne.
  samma sak för er som tror att hon lägger tid på att själv argumentera mot elaka kommentarer under annat alias:
  hon skulle ju där likaväl bara kunna TA BORT kommentaren ifråga, om hon nu var så orolig att det skulle stå ofördelaktiga saker om henne här.
  men det gör hon inte. inte för att hon inte hinner, inte för att hon inte vet hur man gör. utan för att hon inte bryr sig.
  möjligen så tror jag att det kanske roar henne lite, men det vågar jag inte svära på. men tar åt sig, det gör hon ju garanterat inte.

 • Idoten sara?
  9 december, 2015 at 01:04

  sara har du ALLTID otur när du tänker?
  Katrin vill bara en sak – PENGAR
  Och hon tror att kommentarer är pengar.
  Så det handlar inte om emotionell geggamoja som du tror.
  Och elementärt är att du inte kan bygga argumentation på dina egna (idiotiska emotionella) antagande. Det är FL-nivå- IQ fryst fiskpinne….

  Sorry bruden men börja använda de små grå.

 • sara
  9 december, 2015 at 15:10

  jag bygger mina antaganden på fakta. bloggen genererar pengar utifrån hur många som BESÖKER den. inte på offer som tar sig tid att skriva att katrin är dum i huvudet i kommentarsfältet. en kvalificerad gissning är att dom som gör det inte direkt är en köpstark målgrupp som drar till sig sponsorer.
  men om du tror att det är kommentarerna som drar in pengar ter det ju sig högst kontraproduktivt, men också väldigt komiskt, att du fortsätter att kommentera Hela Tiden…
  de där ”små grå” som du talar om verkar inte finnas i överflöd hos dig själv heller….

 • Idoten sara?
  9 december, 2015 at 15:29

  Sara.
  Det är Katrin som påstår det, inte jag.
  Du resonerar utifrån egna antaganden och det är inte på något sätt ”fakta”. Bara någon med narcissistisk personlighetsstörning tror att det man säger, tror och tycker är ”fakta”.

  Men visst om det är fakta:
  1. Bevisa trafiken.
  2. Bevisa att de spnsorkontrakt Katrin har genererar pengar baserat på TRAFIK
  3. Bevisa att det är jag som kommenterar ”hela tiden”.
  Svaret är naturligtvis att du bara antar. Men jag tror inte att du förstår för du har inte de intellektuella förutsättningarna för att det skulle vara en möjlighet.

 • sara
  9 december, 2015 at 17:05

  nja, fast nu har du fel. det är du som påstår, att katrin påstår det. inte riktigt samma sak. men det förstår såklart du också. du hoppades kanske bara på att jag inte skulle göra det.
  och om du inte tror på att det är trafik och hur många en blogg når ut till som gör den intressant för ev sponsorer och liknande, att det går precis lika bra att ha en blogg som ingen läser, så låter jag det stå för dig. känns superbegåvat och logiskt.
  jag vet att många har svårt att uppfatta sarkasm, speciellt i skrift, så låt mig därför förtydliga: ”Hela Tiden” var alltså en överdrift. jag förstår att du inte är här varje sekund av varje minut av varje dygn…
  MEN, däremot har du själv gjort ett utmärkt jobb med, att genom att besvara mina kommentarer, bevisa att du flertalet gånger dagligen besöker den här bloggen. och det är ju något som i slutändan inte gynnar någon annan än katrin, en person som du verkligen tycks ogilla.
  känns som en perfekt plan!
  därför hoppas jag verkligen att du fortsätter lägga din tid på att titta in här och svara på mina kommentarer och ”tycka till”, kämpa på du, det verkar vara ett vinnande koncept!

 • Idoten sara?
  9 december, 2015 at 17:17

  Nej Sara du vet också att Katrin säger exakt så. I otaliga intervjuer. Googla.

  Istället för att visa upp de bevis du har på det du påstår är ”fakta” snurrar du in dig i en massa antaganden igen.
  Förutom att du kommer med halmgubbar – antar något och påstår att det är mina argument. Man gör så när man saknar sakargument.

  Att jag har svarat dig är ganska naturligt, eller hur? Man kan inte göra som du gör: kräva svar för att sen påstå att ett svar är att betrakta som ”hela tiden”.

  Du själv bevisat att jag haft rätt från början. 🙂
  Men det tror jag inte att du förstår.

  Du påstår att du et hur och vad jag känner för Katrin. Då måste du veta vad jag heter och var jag bor.
  Eller?

  Du, lyd ett gott råd och sluta försöka diskutera. Du har inte den förmågan. 🙂

 • sara
  9 december, 2015 at 17:33

  som jag sa, om du på riktigt tror att det inte är så, så får det stå för dig.
  men visst, om bevis, enligt dig, är att svara ”googla”, så gör jag också det: googla. latare än så är inte ens jag.
  så, då har vi båda ”bevisat” att vi har rätt. skönt! då var den saken utredd!

  och jag är ledsen om jag missförstod. du är alltså här för att du gillar katrin och det hon skriver och vill stötta henne? perfekt!
  när har jag krävt att du ska svara? aldrig. du får jättegärna låta bli att svara. däremot, så understryker ditt (snabba) svar återigen min poäng… vad tog det? dryga tio minuter? det är ju nästan tro att du är här Hela Tiden…..
  men hur ska du göra nu? svara och ge mig rätt i att du är här ofta. eller: låta bli och men på så vis låta mig få sista ordet. spänningen är OLIDLIG

 • Idoten sara?
  9 december, 2015 at 17:36

  Jag ska besvara din halmgubbe om trafiken.

  Det är en sak när man har en blogg via en portal. De har avtal med olika företag vars reklam finns hos bloggarna.

  Katrin äger domänen katrinz.se via sitt eget företag. Det är hon personligen som ingår kontrakt med eventuella företag. Antingen vill de se bevis på hur stor trafiken är eller så struntar företagen i det. Det vanligaste är att företagen betalar per klick så trafiken är faktiskt av sekundär betydelse. Det är dessutom otroligt lätt att fuska med något företagen är medvetna om och därför är det vanligaste med betalning per klick.

  Har du en blogg via en portal märker du inte dessa avtal som portalen har utan de har ett annat med dig – ett som baseras på trafik.

  Men som sagt. Katrin äger denna domän och det finns en anledning varför det inte finns någon annan reklambanners utom för hennes egna produkter.
  Äger man en domän betalar man för trafiken. Ju fler kommentarer desto mer trafik. Och trafik är dyrt – mycket dyrt.

  För att summera: Du påstår att det är trafik som genererar pengar och tar dina påståenden som ”fakta” och blir förbannad när jag inte säger ”Tack och amen, du har rätt”. För du har FEL.
  Vill du ha fakta på det jag påstår får du googla. (Jag är medveten om att det ger dig möjligheten till nonsensargumentationen ”du vägrar ge mig bevis alltså ljuger du”. Rent krasst är människor benägna att enbart försöka visa det som medger att man har rätt och ”glömma” resten. Därför SKA man googla själv.

  Jag har aldrig påstått att Katrin tjänar på många kommentarer, det gör hon själv. (Googla).
  Jag har hela tiden hävdat motsatsen – att hon får betala för det.

  Varför hon hävdar detta vet bara hon själv men en kvalificerad gissning är att det dels beror på okunskap, dels att hon gillar att provocera. Hela hennes företag bygger på elakheter och provokationer. Hon tror att eftersom den strategin gått bra på portaler så kommer det att fortsätta gå bra.

  Återkom när du har bevis för dina påståenden.

 • Idoten sara?
  9 december, 2015 at 17:45

  ”bloggen genererar pengar utifrån hur många som BESÖKER”
  Det här är ett av dina påståenden som jag bett dig bevisa. Anledningen att jag ber dig är för att utomstående inte KAN googla fram sådant.
  Det kräver flera saker där insyn i eventuella kontrakt ingår och sådana är aldrig offentliga.

  Jag ber dig googla på sådant som är allmänt spritt, som GÅR att googla. Förstår du inte varför man inte bara kan dra till med ”googla” är det riktigt synd om dig. Synd om dig för att du är så pass dåligt allmänbildad att du inte förstår varför man inte kan googla (ofta) sekretessbelagda uppgifter.

  Det är även synd om dig eftersom du begår allvarliga argumentationsfel. Du påstår att jag är här hela tiden och bevisar detta felaktiga påstående med att du får svar. Allvarligt, det är dagisnivå.

  Synd om dig eftersom du är uppenbart arg och inte kan acceptera att du inte har rätt ens i saker du inte har en susning om. Som sagt: du har placerat din mentala och intellektuella kapacitet på dagisnivå.

 • sara
  9 december, 2015 at 17:55

  jag är absolut inte förbannad. tvärtom! det är här är otroligt underhållande. ännu mer efter ditt senaste svar. jag gillade speciellt stycket om att att du anklagar mig för att presentera mina egna åsikter som fakta efter att precis själv ha gjort likadant. starkt!
  jag har inget behov av att bevisa någonting för dig, som du tycks ha för mig. jag har ingen aning om varför men jag måste erkänna att jag är lite besviken över att du inte lyckas, ovanstående novell till trots (obs nu är jag sarkastisk igen, jag vet att du inte skrivit en riktigt novell, utan jag försöker bara göra mig lustig över mängden text du skrev).
  ta hand om dig nu. och kämpa på!

 • Idoten sara?
  9 december, 2015 at 18:08

  Du missade stycket där jag förklarar varför du inte bara kan dra till ”googla” och varför man ska leta fakta själv. Läs det en gång till.

  Jag förstår mycket väl varför du inte bevisar något – för du kan helt enkelt inte. Att du inte vill kännas vid allmänt kända fakta om reklamintäkter spelar ingen roll, andra förstår och vet att jag har rätt och det är det, min vän, som är det viktiga. Inte vilka spydigheter du kräks upp när du inte längre klarar resonemang och argumentation.

  Det är inte sarkasm utan spydigheter. Det är stora skillnader mellan att diskutera F2F och via internet. Att du inte förstår hur du ska använda språket eller varför ironi, sarkasm etc inte fungerar i din text är föga förvånande. Din hiss går ju inte hela vägen upp så att säga. .

 • sara
  9 december, 2015 at 18:37

  usch, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det faktum att du alltså hela tiden skrivit det här i villfarelsen att det skulle finnas andra som är intresserade av vad vi har att säga varandra.
  detta att ”andra förstår och vet att jag har rätt” och att det är det som är ”det viktiga”… ja, jag vet inte vart jag ska börja. kanske är det för att jag själv tycker att helt andra saker är viktiga som jag har lite lättare att begripa att dom enda som (möjligtvis) är intresserade vem som har rätt eller fel i den här diskussionen, det är du och jag. det finns inga ”alla andra”. dock förklarar det din benägenhet att hävda dig. du har hela tiden trott att det funnits andra som läst det här och brytt sig!
  med insikten om din totala feltolkning av vad det här är, har dock underhållningsvärdet i detta helt försvunnit för mig, och istället ersatts av Djup Oro (ok, nu tar jag i), varför jag kommer att göra en sorti från den här chatten. jag hoppas du gör det samma, och inte fortsätter bevisa någon slags poäng för ”alla andra” :(((((

 • Idoten sara?
  9 december, 2015 at 18:53

  Men Sara då.
  OM din teori att andra inte spelar någon roll så faller hela ditt resonemang med trafik. 🙂

  Och du kan inte företräda alla andra, du kan bara säga vad du är intresserad av. Liksom jag gör. Det viktiga är att andra förstår, inte du.

  Det här är ingen chatt utan ett kommentarsfält i en blogg. En chatt är något helt annat. Att du inte ens känner till så grundläggande begrepp inom IT förklarar ditt märkliga och felaktiga resonemang om ”trafik som inkomstbringare”.

  Jag hävdar inte – jag förklarar att du har fel samt vad som är rätt. Så du vet ånyo vad jag tror? Du vet att jag tror att andra läst? Att andra brytt sig?
  Dags att backa här ”sara” lilla. Lär dig att argumentera med sakargument och inte halmgubbar(googla)

  Att du är arg märks tydligt på dina spydigheter för jag vill inte tro att du alltid är spydig som tex när du berömmer ett barn. Det är rätt kul att du blivit så arg över att du har fel. det är dags för att du ägnar dig åt självreflektion.

  Självklart visar jag poängen för alla som kan läsa OCH förstår. Det är du som bjuder på den. 🙂