Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tack @micaelbindefeld och @dagensindustri för att vi fick komma på Gasellgalan det var väldigt spännande och intressant. Nästa år satsar jag på att bli gasell själv. #gasellgalan

You Might Also Like

 • Anna
  30 november, 2015 at 23:30

  Snygg man kan va då! 😀

 • ilona
  30 november, 2015 at 23:47

  Polsk hora !

 • Hercules
  1 december, 2015 at 00:05

  Snygg drapering!

 • Sandra
  1 december, 2015 at 00:36

  Svarta kläder borde förbjudas, då jävla tråkigt!!

 • Systematisk Diskriminering Av Svenskar
  1 december, 2015 at 09:44

  https://www.youtube.com/watch?v=_pCRYIiqIsU&feature=youtu.be

 • kk
  1 december, 2015 at 09:47

  Jävlar vad snygg!

 • ensamkommande barn
  1 december, 2015 at 09:57

  Ett boende för 20 ensamkommande barn där alla ålderstestats och 15 ”barn” var över 18år och de yngsta var 17år och 11 månader

 • H.E
  1 december, 2015 at 10:00

  Vill ha fin rom på pitten, en finnejävel i röven är ej önskvärt.

 • Svetsaren.
  1 december, 2015 at 10:01

  Vilken hederlig människa som helst med en smula skam i kroppen skulle har lämnat posten som statsminister – men icke Svetsaren. Han är så maktkåt att är beredd till och med prostitution och sälja en del av regeringsmakten till MP och därmed huvud clownen Romson sitter som vice statsminister.
  Det är inget nytt – tyvärr.
  Arma land som kan inte mer i demokratins namn.
  Och vilken demokrati – är det folkets vilja som styr i Sverige idag?

 • Björn Norström
  1 december, 2015 at 10:04

  Nu är det officiellt. Nazister och rasister är vi allihopa, hela Sverige, inklusive Miljöpartiet och vice statsminister Åsa Romson. Eller snarare, Miljöpartiet har äntligen erkänt att vi på Avpixlat haft rätt hela tiden. Så fort man har yttrat sig om att öppna gränser ser fint ut på pappret men inte fungerar i verkligheten så har man blivit jämförd med Hitler, inte minst av Miljöpartister.

  Resan gick från åratal av utopi till relativ verklighetsförankring efter endast ett år i regeringen, från Miljöpartiet de Gröna till Miljöpartiet de Bruna. Nobelstiftelsen har därför nu all anledning att återkalla ett par inbjudningar till Nobelfesten. Landets för närvarande enda icke-fascist Henrik Arnstad har goda skäl att bränna upp sitt klippkort till regeringskansliet och ägna resten av livet i isolerat celibat att skriva en ny bok om den explosionsartade fascismen i landet som nu även sitter i självaste Rosenbad.

  Kommer Miljöpartiet och Åsa Romson samt Socialdemokraterna och Stefan Löfven nu att anklagas för rasismnazism, eller har spelreglerna för vad som utgör rasismnazism plötsligt förändrats? Med andra ord, är verklighetsförankring inom migrationsområdet nu”grön” och inte ”brun” politik längre? Total förvirring råder naturligtvis i detta nu. Har man cementerat in sig i fårskallehörnet så har man.

 • 2018
  1 december, 2015 at 10:06

  Jag kan tänka mig att stödrösta på kd om de överväger en sd+m+kd regering. Annars blir det bye bye med partiet 2018

 • ännu mer invandring!
  1 december, 2015 at 10:12

  Vi har de politiker vi förtjänar. Vår statsminister har varit svetsare. Men att svetsa ihop svenska folket är han inget vidare på. Man kunde mer tro på andra yrken. Med tanke på hans förmåga att svarva ihop drömhistorier om landets situation till exempel. Eller han kunde varit snickare – med hänsyn till hans kunskap om att bygga luftslott. Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet 2020 lovar han. Tills dess har han fyllt på Sverige med en miljon arbetslösa invandrare. Det utopiska löftesbygget ger inte precis anledning till grundmurat förtroende. Så murare har han nog inte varit.

  Inför valet lovade han 32.000 traineejobb för ungdomar. Till dags dato har ETT sådant jobb tillkommit. Den andra stora delen i S valpropaganda om ”90-dagarsgarantin” var de s.k. utbildningskontrakten. 3.000 ungdomar skulle få jobb och utbildning genom dem. Tills nu har 65 sådana jobb registrerats på arbetsförmedlingen. Totalt satsar regeringen 550 miljoner på dessa åtgärder. Nästa år 1,5 miljard. Bara två kommuner har skrivit under nödvändiga avtal med arbetsförmedlingen.

  Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson säger dock att allt går enligt planen! Men hon är ju f.d. riksdagsledamot för kommunisterna (88-91) och har väl aldrig övergivit tron på planekonomin. Hon är egentligen lärare, men har också provat på att vara VD för utbildningsföretaget Att Veta AB. Det gick i konkurs med 200 miljoner i skulder.
  Rolf Malm

 • ännu mer invandring!
  1 december, 2015 at 10:18

  bostadsminister Memeth Kaplan – är född i Turkiet. Studerade till lantmätare, men tog inte examen. Förmodligen hade han inte tid eftersom han var upptagen av en rad ledande roller inom det islamska civilsamhället.
  Påstås vara islamist.
  Tycker att svenska IS-krigare kan jämföras med frivilliga i finska vinterkriget. Hans form av lantmäteri tycks vara att kartlägga var moskéer kan byggas.
  Helst en i varje kommun.
  De enda konkreta bostäder han än så länge bygger är baracker och tältläger.
  Men med nuvarande befolkningsökning i Sverige är ”utmaningen” minst en miljon riktiga lägenheter!
  Ett nytt miljonprogram!
  Samtidigt som husen i det gamla behöver restaureras för oräkneliga miljarder kronor.

 • ännu mer invandring!
  1 december, 2015 at 10:20

  Migrationsminister, fil.kand. Morgan Johansson valdes förra året till ”Årets trygghetsambassadör” – som en stark röst för ett tryggare Sverige!
  In i det längsta hävdade han att vårt land blev tryggare desto fler invandrare som kom.
  Men till slut kom verkligheten ikapp även honom.
  Även om han ändå inte kan förmå sig att konkret erkänna att man nu måste minska invandringen.
  Det svider att ge Sverigedemokraterna rätt.

  Redan i mars varnades regeringen av polisen, Migrationsverket och UNHCR för den katastrofsituation som vi nu befinner oss i.
  Men Miljöpartiets gruppledare och talesman i migrationsfrågor Maria Ferm tog helt enkelt bort dessa varningar ur beredningstexterna!
  Att förneka saklig information är visserligen regeringens normala politik, men detta måste betraktas som rent brottsligt åsidosättande av nationens säkerhet.
  Hon måste vara helt förvirrad.

 • ännu mer invandring!
  1 december, 2015 at 10:22

  Civilminister Ardalan Shekarabi kommer från Iran.
  Kom hit som flykting 1989. Fick inte uppehållstillstånd och levde illegalt i Sverige till 1991.
  Blev olagligt utsedd till ledamot i polisstyrelsen i Uppsala.
  Sedan förbundsordförande i SSU.
  Sin valkampanj 2003 finansierade han delvis med 76.000 kr från en skattefinansierad SSU-fond för integreringsprojekt.

  Pengarna gick åt till resor, fester och medverkan i Almedalen.
  Efter uppdagat fusk med medlemssiffror för att få stora statliga bidrag fick han avgå som förbundsordförande i SSU.
  Han är juristutbildad vid Uppsala universitet och har uppenbarligen lärt sig hur den svenska rättvisan inte fungerar.

  Energiminister Ibrahim Baylan är född Turkiet.
  Meningen var att han skulle bli getherde eller munk. Istället blev han alltså en av ledarna för den svenska fårskocken.

  Han var skolminister 04–06. Kunde inte hindra den svenska skolans allt snabbare förfall.
  Ställdes inför KU – anklagad för ministerstyre efter att ha mörkat en besvärande rapport från skolverket.

 • ledarna för den svenska fårskocken.
  1 december, 2015 at 10:23

  Nu laddar han om batterierna för att säkra svensk energiförsörjning. 4 av 10 kärnkraftverk stängs nu eftersom höga skatter gör dem olönsamma. Vad som händer när övriga stängs finns det ännu inget bra svar på, säger han. Men eftersom han nu också kraftigt beskattar solceller – som övriga världen gör enorma investeringar i – så blir det väl norsk olja, rysk gas och tyskt kol vi får förlita oss på. Såvida inte klimatförändringarna gör att vi slipper elslukande vargavintrar.

 • ledarna för den svenska fårskocken.
  1 december, 2015 at 10:23

  Framtidminister Kristina Persson är nyandlig ekonom, f.d. landshövding mm. Hon är statsministerns högra hand i statsrådsberedningen. Eller är det kanske den vänstra? Men hon tycks inte kunna se in i framtiden mer än andra blindstyren i regeringen. Ingen av de 24 ministrarna säger sig haft en aaaning om kommande flyktingkris i Sverige. Frågan är väl om någon av dem ens nu mitt i lavinen inser katastrofens omfattning. Framtidsministern är uppenbarligen inte förmögen att ge dem vägledning och möjlighet till framförhållning.

 • Attraktionskraften för unga män i tredje världen
  1 december, 2015 at 10:25

  Attraktionskraften för unga män i tredje världen har lett till en invasion som hotar hela Europa.
  Det är inte bara en flyktingkris – de flesta flyktingarna är kvar i lägren i närområden – det är en folkvandringskris. I Tyskland har kritiken mot denna politik i godhetens namn och mot Angela Merkel fått större folkligt stöd än i Sverige.
  Nu är jättelika demonstrationer mot migrationen och för Merkels avgång vardagsmat.

  Här hemma hyllas istället pk-lakejen Niklas Strömstedt för att i TV4:s ”Så mycket bättre” håna en stor del av befolkningen och påstå att den svenska fanan har andra färger än gul och blå.
  Så billigt, så opportunistiskt, så föraktligt!

  Jag är ganska mager om bena
  tillika om armar och hals
  Jag har sålt mina visor till nöjets estrader
  Och Gud må förlåta mig somliga rader.

  En hälsning från Nils Ferlin till
  dagens pajasar och schajasar.

  Rolf Malm

 • Denna destination bär namnet anarki.
  1 december, 2015 at 10:26

  Vi har politiker som sitter på sina stolar och skapar sin egen väldsbild som är en förvrängd bild av verkligheten som råder . Deras religion bär namnet ”Politik” och den religionen ger förlåtelse för alla uttalanden oavsedd sanningshalten i uttalanden. Ju smartare man lyckas passera de pinsamma frågorna om rådande omständigheterna kring invandrarproblem desto högre sitter man i makttrappan med lögners bibel i handen. Lögnen sprids ut till stor antal godtrogna och mottagliga människor som inte kunnat se vartåt dessa lögner i slutändan leder till. Denna destination bär namnet anarki. Vår nuvarande regeringsmakt är också stöddepelare för diktator och förespråkare för avskaffande av demokratin. Eller hur skall man tolka demokratin när man inte alls vill lyssna på 25%-30% av befolkningen. Vart tog så kallad demokrati vägen. Är 51% den magiska tröskeln innan man kan få sin röst hörd.

 • Krypandet för invandrarkulturen
  1 december, 2015 at 10:27

  Krypandet för invandrarkulturen är omfattande bland politiker och offentligtjänstemän som tydligen är rädda om jobben. I Eskillstuna sätter man nu bara upp hälften så många granar och skyller på den dåliga ekonomin. Det skall bli intressant att se vilka områden som blir utan gran. Svenssons gräddhylla eller anpassning till islamtäta områden som avskyr våra kristna signaler? Det Rolf skriver om sipprar ned till rötterna/gräsrötterna!

 • tuberkulos
  1 december, 2015 at 10:28

  Det är inte bara multikultur som okontrollerat strömmat in i Sverige och Tyskland, även sjukdomar som vi trodde vi utrotat som Krim-Kongo blödarfeber, difteri, Ebola, hepatit, HIV/AIDS, malaria, mässling, hjärnhinneinflammation, påssjuka, polio, skabb, stelkramp, tuberkulos, tyfus och kikhosta. Har Sverige blivit tryggare?

 • Rosenbads samlade kompetens
  1 december, 2015 at 10:31

  Klockren analys av Sveriges prekära läge.Jag ser gärna Rolf Malm som minister i en kommande regering förutsatt att inte nuvarande sopprötter hinner förinta Sverige.

 • khalashnikhof
  1 december, 2015 at 10:33

  Våld föder våld föder våld.
  Samma som hat föder hat föder hat.

 • +1
  1 december, 2015 at 11:34

  H.E
  Jo men visst…
  Hellre rom på kuken än en finne i röven!

 • Fet Finne Rasse
  1 december, 2015 at 12:25

  hahahahahahahaha! Finnarna är väl fientliga mot alla!

 • LiS
  1 december, 2015 at 12:30

  Snygga tjejer!
  Hoppas du kan vara med och toppa på nästa års Gasell.

  Ni andra – ge er!
  Detta är ingen politisk blogg, håll er till de sidor där SD håller till, där kan ni pussa på varandra, klappa er på ryggen och fram för allt – spy ut ert hat mot medmänniskor i nöd.
  Ni tas INTE på allvar, er brist på empati, medkänsla för medmänniskor gör er till nollor!
  Ni är totalt indoktrinerade av alla galningar som tillhör SD = lika korkade som hela patrasket SD är!

  Men ni är ena jäklar på att klippa och klistra, googla det ni inte känner till, det må jag ge er, men det i sig visar enbart er totala okunnighet.

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  1 december, 2015 at 13:06

  Två vackra kvinnor 🙂

  Julafton och BF närmar sig.
  2016 kommer bli hälsans år för mig!
  50 kg ska bort!
  Ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

 • Elle
  1 december, 2015 at 15:30

  Snyggt!
  Var på Gasell förra året också, i år var det ngt som fattades, för förra året var det liksom det lilla extra på varje tillställning.

 • Muslim
  1 december, 2015 at 15:45

  Allah o akbar!

 • Lillan
  1 december, 2015 at 17:48

  Fint inlägg. Du skriver alltid så bra!

 • Anna
  1 december, 2015 at 18:58

  Förr skrev du intressanta inlägg Katrin och det var full fart på de som kommenterade. Nu består bloggen bara av intetsägande reklam inlägg och en massa tråkiga rasistiska kommentarer. Jag trodde du var en person med höga krav på dig själv men jag hade fel.

 • DET NYA, SPÄNNANDE SVERIGE
  1 december, 2015 at 21:07

  DET NYA, SPÄNNANDE SVERIGE .
  Två unga män, som av utseendena att döma sannolikt har utomvästlig invandrarbakgrund, misstänks för flera våldsamma rån mot äldre kvinnor. När duon i slutet av augusti rånade en 80-årig kvinna i Stocksund, i nordöstra Stockholmsområdet, fångades de på bild av en övervakningskamera. Polisen har nu offentliggjort filmklippet i förhoppningen att få in tips som kan leda till att de båda rånarna identifieras och grips.

 • DET NYA, SPÄNNANDE SVERIGE
  1 december, 2015 at 21:08

  Vid 19.30-tiden på kvällen den 27 augusti åkte en 80-årig kvinna buss från Mörby centrum till Stocksund, i nordöstra Stockholmsområdet. Hon var inte medveten om att två yngre män förföljde henne.

  De båda männen hoppade av på samma hållplats som den äldre kvinnan. De följde efter henne till fots en bit, varpå de överföll henne. De höll fast henne och slet av henne ett guldhalsband som hon hade på sig. Därefter knuffade de henne till marken och lämnade platsen. Den 80-åriga kvinnan ska dock lyckligtvis ha klarat sig utan allvarligare fysiska skador.

  Polisen berättar att samma två män synts på en annan övervakningsfilm i samband med ett likartat rån mot en äldre kvinna. Detta tyder förstås på att de troligen begått flera likartade rån, och att de väljer just försvarslösa äldre kvinnor som offer.

  Den som vet vilka de båda männen på övervakningsbilderna är eller har annan information att lämna om rånöverfallet i Stocksund den 27 augusti ombeds kontakta Amalia Ullman, inspektör vid Täbypolisen, på tel. 010 – 563 15 25.

 • "Berikarna" visar sitt rätta ansikte.
  1 december, 2015 at 21:12

  Återigen Fredriks vänner berikarna som är ute och roar sej ibland hederliga människor.Jag säjer bara fy fan för Fredrik och alla 7 k som trampat på oss alla som byggde landet.

 • "– Jag ska stjäla!
  1 december, 2015 at 21:15

  För en gångs skulle något vettigt i Expressen.

  http://www.expressen.se/nyhete

  ”– Jag ska stjäla! Jag skulle aldrig tigga, jag vill jobba eller stjäla. Och träffa kvinnor, det finns många singelkvinnor där, det har mina vänner sagt.”

 • Stockholm dräller av tiggare.
  1 december, 2015 at 21:18

  Stockholm dräller av tiggare.

  Egentligen skulle dom som anstiftat problemen betala !! Schyffert , Ernman , Strömstedt , Ledin, Helin , Baas , Bonnier….
  Sånt här får man aldrig höra i SVT ,DN, SvD osv

 • Våldtäktsmän dömda idag för dubbelvåldtäkterna i Strängnäs.
  1 december, 2015 at 21:19

  Jumaa Alhamid, 19840302

  Medborgare i Syrien

  Nabil Hammadi, 19760689-8356

  Medborgare i Algeriet

  Våldtäktsmän dömda idag för dubbelvåldtäkterna i Strängnäs.

  Nu vill vi ha ut foto på dessa grottmän så att vi vet vilka vi ska akta oss för.
  De måste bli igenkända. Dessa ska inte kunna gå lösa snart igen och våldta svenska kvinnor. Ut med bilder på dessa!

 • Våldtäktsmän dömda idag för dubbelvåldtäkterna i Strängnäs.
  1 december, 2015 at 21:21

  http://www.friatider.se/im-gonna-fuck-you-little-swedish-girl-sen-gick-asyls-karen-till-attack

 • Från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma
  1 december, 2015 at 21:22

  Fina ni e 😀
  Mvh Camilla
  http://www.minstorafamilj.se

 • Berikarna
  1 december, 2015 at 21:26

  LiS 12:30

  Det ska spridas till så många vanliga svenskar som möjligt.

  De måste få veta att hela landet håller på att så att säga våldtas.

  En enda våldtagen eller mördad svensk är ett underkännande av hela regeringens MENA-invasion som omedelbart borde ha lett till ett avslutande.

 • nya Sverige
  1 december, 2015 at 21:28

  JaA känslan att ligga där nedknuffad på backen avsliten ett smycke o titta upp på det nya Sverige , fy faan va vidrigt , O Löfven mal vidare i sitt blindo

 • UllaLotta
  1 december, 2015 at 21:29

  Det kommer bli ändå värre när barna fått pengar och lägenhet av miggverket,då kan dom planera i fred.

 • Mike
  1 december, 2015 at 21:30

  rasism att utlämna dessa stackars asylshoppare ?
  på detta råa vis….var är 30miljonerANNIE ???

 • åtalad äntrade rättegången med koranen i handen
  1 december, 2015 at 21:34

  här är ytterligare ett vidrigt brott, där åtalad äntrade rättegången med koranen i handen. En syrier och en algerier. Mångkulturen är inte lika spännande när den enbart respekterar sin egen kultur och de utanför (svenskarna- värdfolket) klassas som idioter/otrogna och angrips…. Tror verkligen politiker att det tar ansvar när de utsätter svenska kvinnor för sådan här skit, eller äldre som fallet ovan.

  http://ekuriren.se/nyheter/esk

 • koranen
  1 december, 2015 at 21:37

  Bränn Korandjävulsboken!

 • Krister
  1 december, 2015 at 21:37

  @micaelbindefeld???

  Ingen trevlig människa.

 • pursvensk
  1 december, 2015 at 21:37

  Tänk tanken att det varit pursvenskar som rånat en 80 årig muslimsk kvinna med huckle, vad hade hänt då inom 3sekunder? Klappjakt på alla SD?
  Nu var det bara en gammal svensk gammal kärring, inget att bry sig om, tycker PK, Mona o Arnstad.

 • Löven med bihang är skyldiga till varje offer i landet.
  1 december, 2015 at 21:39

  Som jag ser det är detta enbart de politiker som påstår sig sitta och styra landets fel.

  Deras politik rånar,misshandlar och våldtar svenskar varje dag.

  Löven med bihang är skyldiga till varje offer i landet.

  Dessa som ses som glada shoppare på bilden, är regeringens verk och hantlangare.

  Tror Löven sa vid ett tillfälle att – Han var inte ansvarig för hur dessa uppförde sig i landet.
  Var ett tag sedan jag läste detta, går nog att Googla på.

 • bara gulag
  1 december, 2015 at 21:41

  Kan man inte tänka sig att göra sig av med dessa ynkliga individer till något arbetsläger i Sibirien,kan till och med vara lönsamt att betala en slant för att bli av med dem.

 • nysvenskar
  1 december, 2015 at 21:43

  Utomvästlig… Ett bra ord.
  Hån och förakt förtjänar dessa ”nysvenskar”.
  Begabba dom bör vi, för att vara lite biblisk.

 • laddad derringer i handväskan
  1 december, 2015 at 21:46

  Pensionärer borde bära maffiga fejksmycken med chip istället.
  Då är det snart slutrånat på smycken, och det är inte brottsprovosering.
  Äldre ska behandlas med den hänsyn som om de hadde en laddad derringer i handväskan.

 • kriminella element
  1 december, 2015 at 21:48

  Sverige är en magnet för kriminella element från utlandet och fängelsevistelse avskräcker knappast, så det är inte undra på att anstalterna kryllar av utlänningar.

 • Nya Svergistan
  1 december, 2015 at 22:47

  Importera skurkar resulterar i tillväxt för polisen. Så vill Frigolit och Åsnan ha det

 • Nya Svergistan
  1 december, 2015 at 22:53

  Varenda dag får man höra rapporter om nya slagsmål, misshandel och mordförsök på asylboendena. Brinner gör de också varje vecka och bränderna anläggs oftast av de boende.
  Man får höra rapporter från vad som brukade vara idylliska svenska städer, som Höganäs, som nu degraderas till platser med brottslighet som inte förekom tidigare.
  Det är så tröttsamt att se sitt Sverige degraderas för varje dag. Värdet av att vara svensk devalveras också för varje vecka.
  Detta förväntas vi betala dyrt för, dessutom.

  Sjukt. Det rimliga vore ju att om de asylsökande inte ens kan avhålla sig från kriminalitet under prövningstiden saknar de rätt att få stanna. Borde vara en självklarhet.

 • Dessa fantastiska underbara barn
  1 december, 2015 at 22:56

  Dessa fantastiska underbara barn som landet och skattebetalarna skall betala för.

  Vad har dessa dysfunktionella barn att tillföra ett civiliserat samhälle och land?
  Som jag ser det – absolut ingenting.

  Födda med våld och dysfunktionellt beteende,har ingen uppfattning om vad som är rätt och fel. Hur man skall bete sig i ett normalt samhälle,bland normala människor och normala lagar, kommer aldrig dessa att någonsin förstå, eller har förmåga och intellekt nog att någonsin att lära sig.
  Att utvisa dessa på direkten då dessa uppvisar våldsamma beteenden redan när dessa sätter sin fot i landet.
  Är det bästa att göra.
  Dessa kommer aldrig någonsin jobba 40 tim i veckan i vård eller matmarknad och betala tillbaka till landet.
  Kommer aldrig att hända.
  När jag var liten var det någon spann eller spade som for iväg, men knivar ?

 • Sjukt system.
  1 december, 2015 at 22:57

  Inför nolltolerans. Människor som inte klarar av simpla regler kommer aldrig kunna anpassa sig och har inget här att göra. Och ärligt, om de får välja mellan att sköta sig och vara kvar, eller bråka och utvisas, hur fan kan man då tycka synd om dem som själva väljer att bråka? Det skall väll ändå vara ordning och reda även på asylhemmen, kära statsminister???

  Vi kan stoppa barnfamiljer vid gränsen och utvisa blinda barn pga byrokrati, men behåller våldäktsmän, våldsutövare och extremister… Sjukt system.

 • Bert Karlsson öppnar asylboende
  1 december, 2015 at 22:59

  Bert Karlsson öppnar asylboende i Kungsbacka Graphics lokaler i Kungsbacka.
  400 personer ska bo där och det ligger granne med ett gymnasium!

 • Stäng ner dessa potentiella terrorceller
  1 december, 2015 at 23:01

  Härligt.
  Bara att be flickorna där klä på sig sen då så inte kulturberikarna blir hetsade och kränkta…

  Man börjar bli jävligt trött på alla dessa slagsmål och diverse annat sattyg på alla dessa asylboenden. Stäng ner dessa potentiella terrorceller och skicka ut våldsverkarna!

 • Stäng ner dessa potentiella terrorceller
  1 december, 2015 at 23:04

  Även från hotellet Riksgränsen i norr rapporteras knivslagsmål! men allt tystas ned!

 • Brunnbygård i Nyhamsläge
  1 december, 2015 at 23:06

  Katastrof. Löfven och Batra har skaffat svenska folket och staten oerhörd skada.
  Går inte att tämja folk till något slags svenskt.
  Vi får leva med ett våldsamt samhälle tack vare våra politiker.

  Brunnbygård i Nyhamsläge är också ett asylboende nu. Men på kartor skriver man bara att det är ett servicehus.

 • Brunnbygård i Nyhamsläg
  1 december, 2015 at 23:11

  För detta vandrarhemmet på Margretebergsvögen 3, Strandbaden i Höganäs är nu omgjort till asylboende för 16 personer. Går man in och tittar på vilka som bor på adressen så finner man bara arabiska namn.
  Jag bodde där själv en gång när det var vandrarhem. Det ligger precis vid havet och den långsträckta sandstranden. Bättre läge får man leta efter, men många villor runt om har varit till salu.
  Det spelar alltså ingen roll hur fint de bor, de kan bara inte umgås civiliserat.

 • nja
  1 december, 2015 at 23:13

  Strandbaden i Höganäs är nu omgjort till asylboende

 • paradis på jord
  1 december, 2015 at 23:18

  Skottlossningar, knivskärningar, bilbränder, stenkastningar, mord lite då och nu, bråk flera gånger om dagen på asylboenden, våldtäkter, rån. Ja, min själ vad Sverige har blivit spännande!

 • Kulturellt berikande med lite Arab seder och traditioner.
  1 december, 2015 at 23:27

  Malmvägen i Sollentuna har varit en sorglig historia i minst 30 år

  Riv Husen på Malmvägen och bygg villor som det var förr. Kommer ihåg hur stolta politikerna var när man berättade att det bodde 100 nationaliteter där. Har hela tiden varit ett getto !!!
  Ja, det är nästan bara invandrare som bor där nu, de har gjort stället till ett skitställe. De sabbar gallerian också, behandlar det som om det vore deras egna vardagsrum.

  Man tycker ju att de borde biffa upp polisstationen som ligger precis intill, så att de kan hålla pli på ohyran.

  Ja, förr visste man ju aldrig vad som skulle hända men nu för tiden kan man tryggt säga att det kommer ske en våldtäkt, misshandel och skottlossning inom några dagar. Det är tryggt att kunna sia om framtiden…

 • gång på gång
  1 december, 2015 at 23:30

  EU är det värsta som hänt i världen, allt de rör vid ruttnar och faller sönder.

  Varje land skall ha rätt att värna om sitt folk, sin ekonomi, sin säkerhet, framför allt vem som försöker att tassa över gränsen.

 • värre bli det
  1 december, 2015 at 23:34

  Det är skrämmande det som händer.
  Men allt står skrivet i Bibeln, är inte speciellt troende själv, men kan Bibeln, där står det skrivet allt som händer just nu.
  Snart går vi in i mörka tiden, visserligen en kort period, sju år.
  Men man kan undra vad de perioden innebär?
  Inte något kul i alla fall.

  Ja, allt står skrivet i bibeln. Värre blir det..
  Fler borde läsa den så att man förstår varför det som händer runt om i världen nu händer, och det går i rask takt.
  Den yttersta tiden går vi in i och det ska snart framträda en sista antikrist som alla utom dom sanna lärjungarna ska följa.

 • misio
  1 december, 2015 at 23:37

  Inte nog med att hela Islam världen förde krig mot Serbien, bombade NATO det kristna landet för att skapa två muslimska stater mitt i Europa, nämligen Kosovo och Bosnien!

 • The religion of peace
  1 december, 2015 at 23:40

  The religion of peace strikes again.
  en länk att rekommendera:
  thereligionofpeace.com

 • The religion of peace
  1 december, 2015 at 23:42

  Var än muslimer finns,var än islam frodas,där finns också död och misär.
  Så länge muslimer tillåts etablera sig,så länge är terrorhoten bestående.Inser man inte detta och talar man inte om detta,är man faktiskt en del av problemet.

 • skattekrona
  1 december, 2015 at 23:56

  I våras hamnade jag bredvid en medelålders man på ett tåg.
  Det han kom att förtälja under de knappt två timmar vi delade säte har förföljt mig alltsedan.
  Hemsökt mig om natten.

  Vi presenterade oss aldrig för varandra, men vi kan kalla honom Lars.
  Lars med familj var familjehem och hade, liksom väldigt många andra familjehem i Sverige idag, tagit emot så kallade ensamkommande flyktingbarn.
  För Lars var det slut med det.
  Han var uppgiven.
  Och upprörd. ’Aldrig mer’, menade han, skulle han bidra till att skinna den arma hemkommunen för att ta hand om dessa på intet sätt ensamma barn.
  Han vittnade om hårresande ting.
  Vi tar det ekonomiska först.

  Enligt Lars betalade hans kommun 2 800 kr dagligen till ett företag som i sin tur arvoderade Lars för omvårdnaden. Låt oss räkna. 2 800 kr gånger 30 dagar motsvarar 84 000 kr per månad.
  Medianinkomsten i Sverige 2013 var 248 690 kr ( (då räknas även pension och skattepliktiga bidrag in), vilket ger en månadslön på 20 724 kr.
  Den genomsnittliga kommunalskatten 2013 var 31,73. En person med medianinkomst och som betalade genomsnittlig kommunalskatt bidrog alltså år 2013 månatligen med 6 576 kr till kommunen.

  Ett enda barn placerad i förstärkt familjehemsvård tarvar alltså varenda inbetalad skattekrona från knappt 13 kommuninvånare.
  Jag tar det igen.
  VARENDA skattekrona från knappt 13 kommuninvånare går till placeringen av ett enda så kallat ensamkommande flyktingbarn.
  Enda trösten, menade Lars, var att kommunen skulle betala än mer om ungdomen placerades på HVB-hem.

  Jag kan inte försonas med tanken.
  Den ger mig ingen frid.
  Inte EN enda skattekrona från så många medborgare går till förbättrad kommunal service – vård av gamla och funktionsnedsatta, tillsättning av resurslärare, vägunderhåll, renhållning.

  Lars underströk att det tyvärr finns en väldig massa barn och ungdomar i Sverige som har så omfattande vårdbehov och är så svåra att placera att förstärkt familjehemsvård är det enda möjliga och vettiga. Alternativet kan vara psykiatrin eller gruppboenden vars ersättningsnivåer vida överstiger räkneexemplet ovan och vars resultat vida understiger det som ett familjehems omsorger kan ge.

 • värre bli det
  1 december, 2015 at 23:58

  Inte EN enda skattekrona från så många medborgare går till förbättrad kommunal service – vård av gamla och funktionsnedsatta, tillsättning av resurslärare, vägunderhåll, renhållning.

 • skattekrona
  2 december, 2015 at 00:06

  All heder åt de familjer som tar vid och öppnar hem och famn när skyddsnätet fallerar, tänker jag.
  MEN, menade Lars, det är en väldig skillnad att kliva in som familj när en familj verkligen behövs än att vara en aktör i ett välregisserat falskspel.

  Lars ursäktade sig.
  Han sa att han väl egentligen inte borde babbla på som han gjorde, men att han faktiskt inte kunde låta bli.
  Han var överbelastad av dumhet och behövde läcka lite för sin egen mentala överlevnad.

  Det var inte bara det där med ekonomin.
  Eller tja, det var kanske det som stod i fokus hela tiden. På olika sätt.

  Lars familj hade haft totalt fyra ensamkommande flyktingpojkar boende hos sig.

  Alla hade kontinuerlig kontakt med familjen i sitt hemland över Skype.

  Lars tyckte inte att dialogen föräldrar och son lät vänlig. Alla dessa pojkar i åldern 13-18 år var djupt fixerade vid pengar och det visade sig att samtliga förväntades skicka pengar till sina anhöriga.

  Att fixa pengar i skolåldern låter sig inte enkelt göras, men Lars berättade att tre av pojkarna vid flera tillfällen tappade bort mobilen (läs sålde den) för att sedan kräva en ny av eftertraktad modell som i sin tur tappades bort.

  Vad gällde märkeskläder var de tydligen ’as good as cash’ de också.
  En av gossarna ’bytte’ sina nya kläder kontinuerligt mot kompisars kläder av sämre märke, eller väl begagnade.

  För en av pojkarna dög endast det bästa och när det var dags för skolstart var det bara ett par skor i prisklassen 1 700 kr som gällde.
  Lars sa att det inte kom på fråga eftersom skor av den kalibern var det ingen av familjemedlemmarna som någonsin unnat sig.
  Pojken hade emellertid lindat socialsekreteraren runt sitt ömma långfinger och familjehemmet blev ålagt att tillmötesgå detta krav.

  Ett par av pojkarna gjorde ärenden åt äldre landsmän av sådan karaktär att de kom i klammeri med rättvisan.
  Alla instanser (Migrationsverk, Socialtjänst, god man) kring dessa ensamkommande flyktingbarn visste att ungarna inte alls var ensamma utan att de i all beräkning var hitsända som ankare för hela familjer, vilket Lars fann oerhört provocerande.
  Vid påpekande visades inget som helst intresse att göra någonting åt saken.
  Minderåriga borde skickas hem till sina föräldrar vare sig de rymt eller satts på tåg, menade Lars och trodde sig ha stöd i FN:s barnkonvention.

  Vad som emellertid gjorde välmente Lars än mer upprörd än ovanstående var att han, som var sedd att se till barnets bästa, menade att de hitsända ungdomarna de facto for väldigt illa.

  Barn borde inte tillåtas att försörja sina föräldrar, fortfor Lars och menade att Myndighetssverige som i sin cynism underlät att se till dessa barns faktiska behov, var ansatta av djup inhumanism.

  Fega kräk är vad de är allesammans, hasplade han upprört ur sig.
  Lars och hans familj tackade numera nej till placering av alla så kallat ensamkommande flyktingbarn, och med det sagt lirkade han ner sin bag från hatthyllan, tackade för att jag lyssnat och hastade med en vink ut på en mellansvensk perrong.

  Jag satt mållös.
  Jag är faktiskt ännu mållös.
  Och hemsökt.
  Förruttnelseprocessen i vårt samhälle tycks ha spridit sig så långt ut i samhällskroppen att jag tvivlar på läkning.
  Någonsin.
  Låt oss som ännu har vettet kvar lösa ut en bit av vårt vackra land.
  Låt oss börja om från början.

  MG

 • helt olika lagar
  2 december, 2015 at 00:42

  Asylsökande arab våldtog och gjorde 13-åring gravid i Sverige – fick uppehållstillstånd samt lägenhet av staten, och polisutredningen lades ned.

  En visselblåsare på Arbetsförmedlingen rapporterar via Merit Wager att en asylsökande arab som visselblåsaren handlade på sitt arbete först våldtog och gjorde 13-åring gravid på plats i Sverige (samt registrerade densamma som att vara hans ”fru”), varpå han därefter både fick uppehållstillstånd i Sverige, samt gratis lägenhet, och polisutredningen om våldtäkt av barn lades även ned utan förklaring.
  Detta trots att det födda barnets DNA utom tvivel bevisar att han hade våldtagit 13-åringen (sex med någon som är yngre än 15 år räknas alltid som våldtäkt i Sverige, oavsett om någon av parterna hävdar att samlaget skedde med samtycke).

  Detta bevisar ännu en gång att helt olika lagar och förmåner gäller för svenskar och invandrare från tredje världen i Sverige.

 • Judith
  2 december, 2015 at 07:22

  Grattis Katrin till all kommentarer. Ger klirr i kassan, som är det viktigaste för dig !
  Eller har du anlitat någon med samma ÅSIKTER som dig att skriva.?
  Annars förstär jag inte varför de får vara kvar!!!

 • robyn
  2 december, 2015 at 08:04

  Är du RASIST? Allt för att få uppmärksamhet, nu när ditt så kallade kändisskap är i dalande? Desperat efter uppmärksamhet av att få figurera i media!!!

 • lillemor
  2 december, 2015 at 09:54

  Är du fortfarande bakfull?
  Såg dig!