Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

@philiplailani #slavdrivare

You Might Also Like

 • kia
  30 november, 2015 at 15:31

  Du är väl ingen slav !??!

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  30 november, 2015 at 16:11

  Haha, härligt 😀 Hoppas det var ett bra pass!

  2016 kommer bli hälsans år för mig!
  50 kg ska bort!
  Ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

 • håhå
  30 november, 2015 at 17:08

  Vad är det som är så kul?!
  Söt iallafall när du skrattar!

 • April
  30 november, 2015 at 18:26

  De rödgröna tvingar oss att betala skatt till Erdogan och Hamas.
  Extra pengar till våra äldre?
  Nä, vi har inte råd!

 • nationalekonomiska lögner från Nordea
  30 november, 2015 at 18:33

  MASSINVANDRINGSPROPAGANDA “Migration och byggande lyfter BNP”. Så lyder rubriken för en TT-artikel på måndagen som ett antal större svenska medier återpublicerar. I artikeln läggs nationalekonomiska dimridåer ut av Nordeas och SEB:s chefesekonomer i syfte att framställa Sveriges massinvandringspolitik som en motor i svensk ekonomi och tillväxt. Inget kunde vara längre från sanningen.

 • Ju fler bilar och skolor som brinner, ju mer ökar BNP.
  30 november, 2015 at 18:35

  Allting går att sälja med mördande reklam tror jag en schlager hette förr i världen. Här är reklam ersatt av politisk propaganda. Som någon annan skrivit : Om asylbaronerna höjer priset på omsorgen av ensamkommande flyktingar från 3.000:- per dag till 4.000:- per dag så ökar också Sveriges BNP. Om höjd BNP med konstlade medel är positivt så är Sverige på rätt väg. Konstigt nog är vi ganska ensamma om dessa tankegångar vilka mycket väl kan bli vår undergång! Otroligt att man kan få höra dylikt trams år 2015.

 • Falk
  30 november, 2015 at 18:36

  Alla ljuger. Det är som att hela Sverige har blivit en enda stor sekt. Näringlivet, regeringen, massmedia, skolan, politiker….alla sjunger de massinvandringens lovsång. Ska det gå åt helvete kan vi lika gärna göra det med sång, verkar man resonera. Ingen vågar säga som det är. Alla är inbäddade i bomull och ska vara så goda….så goda. Nåde den som knystar något om massinvällningen och demonteringen av svensk kultur och samhälle. Det är bara att konstatera – jag blir allt mer övertygad SD:are och Sverigevän för varje dag som går. Det finns bara inget annat val.

 • kallas diktatur
  30 november, 2015 at 18:37

  Ett land är riktigt illa ute när de flesta av de ledande samhällsinstitutionerna ljuger eller undanhåller sanningen för medborgarna. Politiker, media, banker, myndigheter. Och där man förföljer politiskt oliktänkande.

  Jag antar att en sådan samhällsform inte kan kallas diktatur så länge det är fria val, men är vi inte väldigt nära något som kan liknas vid diktatur!?

 • barak
  30 november, 2015 at 18:41

  Tacka stormen ”Gorm” för de siffrorna, bron stängdes, ingen tågtrafik, färjor ställdes in.

 • Volodja Potin
  30 november, 2015 at 18:42

  Svensk logik är att tio tusen är mindre än nio tusen, ordet ”minskning” i just detta sammanhanget är ny språk så d sprutar om det.

  Svensken tar det lilla han kan o klamrar sig desperat fast vid det, det är vinter nu, vårfloden kommer att bli massiv.

 • BNP
  30 november, 2015 at 18:44

  Är invandringen motorn i ekonomin så är det illa ställt..
  Bara kostnader..
  Migrationsverket fyller Icakorten med pengar….!!

 • Maria
  30 november, 2015 at 18:51

  Vi lever i ett land där Svenskar tvingas av arbetsförmedling flytta där jobb finns.

  Medan flyktingar vind för våg åker där de vill.

 • FINLAND / KLARSPRÅK
  30 november, 2015 at 18:54

  Terttu Utriainen, professor emerita och expert på sexualbrott i Finland, påpekar att invandrare måste lära sig civiliserat beteende när de befinner sig i Finland.

  I Finland, precis som i Sverige, är invandrare överrepresenterade i våldtäktsstatistiken. Att det förhåller sig på detta sätt överraskar inte Utriainen som menar att när invandrare och finnar möts så skapas problem. Rent konkret betyder det att när invandrade våldtäktskulturer anländer till Finland så är ett ökat antal våldtäkter att vänta.

  Finland har under senare tid haft problem med invandrare som våldtagit barn, något svensk media inte uppmärksammat överhuvudtaget. En demonstration hölls nyligen som belyser problemet med invandrare som våldtar finska kvinnor och flickor.

  Utriainen påpekar vidare dock att trots att invandrare är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken så står etniska finnar bakom majoriteten av våldtäkterna, dock som underrepresenterade i samma statistik.

  Utriainen menar även att trots detta måste finnarna hålla sig lugna och politiker inte försöka plocka politiska poänger. Utriainen understryker att invandrare måste lära sig hur man beter sig i Norden, med andra ord att våldtäkt inte är acceptabelt.

  Utriainen avslutar med att hon tror att människor kan förändra sitt beteende, vilket i klartext betyder att migranter i Finland måste förändra sitt beteende och adoptera beteendet som är normen i det finska civilsamhället.

  Att en stor majoritet av migranterna som anländer till Sverige är unga män i sina “bästa sexualår”, och dessutom härstammar från kulturer och länder där våldtäkter sanktioneras och till och med anses vara en del av mannens rättighet, lär inte minska problemen med våldtäkter i Sverige.

  Sverige står alltså inför en gigantisk uppgift, om ens möjlig, att förändra beteendet och kvinnosynen hos ett stort antal invandrade unga män. Till skillnad från Finland erkänner inte ens politiker och media i Sverige att detta överhuvudtaget är ett problem, vilket tyvärr endast bestraffar svenska kvinnor och flickor som blir de som offras.

 • TOTALINVANDRINGEN
  30 november, 2015 at 18:57

  TOTALINVANDRINGEN Att ställa grupper mot grupper ska aldrig få ske, har det länge hetat. Det som må
  nga befarat skulle bli en av många konsekvenser av den rekordhöga massinvandringen har nu skett då välfärden håller på att krackelera tack vare denna och tidigare regeringars megalomani och drömmar på den humanitära stormakten.

  I tisdags beslutade regeringen att motvilligt gå över till en mer SD-liknande invandringspolitik. Åtgärderna ska dock inte börja gälla förrän i april 2016.
  Till april är det 18 veckor, och 10 000 migranter i veckan skulle alltså ge ytterligare 180 000 personer.

  När Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, igår presenterade sin nationella lägesbild för vecka 48 är det en nattsvart situation som förmedlas. Farhågorna om att den rekordhöga massinvandringen påverkar och försämrar välfärden har besannats flera gånger om.

  Enligt MSB kommer det redan mycket ansträngda läget att kvarstå och kräva en långsiktig hantering.
  Den rekordhöga massinvandringen kommer att innebära att samhällsviktiga verksamheter behöver skala upp sin kapacitet.

  Boendesituationen har kollapsat och i ett län har man frångått upphandlingsreglerna för att snabbt kunna bygga modulhus till så kallade “ensamkommande flyktingbarn” – en grupp som fortsätter att välla in i oförminskad styrka, framför allt till Malmö.

  Enligt flera länsstyrelser är arbetssituationen för många kommunanställda nu så dålig att sjukskrivningarna och personalomsättningen ökat och personal börjar på sina håll säga upp sig. I ett län förbereder man en anmälan till Arbetsmiljöverket.

  Många länsstyrelser rapporterar också att socialtjänsten i många kommuner är under hård press och tvingas göra omprioriteringar, vilket innebär att vissa ärenden trängs undan. På flera håll menar man att läget är så allvarligt att rättssäkerheten inte kan garanteras.

  Skola och barnomsorg är nästa hårt drabbade område. Personalbrist råder, bland annat för lärare i svenska som andraspråk, modersmålslärare och tolkar. Det finns inte tillräckligt många lokaler och förmågan att kartlägga nyanlända elevers kunskaper beskrivs på många håll som ansträngd.

  Då privata boenden plötsligt öppnas och många nya elever kommer utan förvarning har många kommuner svårt att planera för undervisningen. Risk för att kvaliteten på undervisningen försämras föreligger. I ett län konstaterar man att kvaliteten redan har försämrats för andra barn och i synnerhet de med särskilda behov.

  Hälso- och sjukvården går också på knäna. Här har belastningen inom infektions- och smittskydd ökat, även på provanalys och laboratorieverksamhet. Folkhälsomyndigheten har uppdaterat sin riskbedömning avseende smittspridning och en särskild vägledning för vaccinationer av migranter har tagits fram.

  Hälsoundersökningar av nyanlända hinns inte med i den utsträckning som är önskvärd. På vissa håll har man omfördelat personal, vilket i sin tur gjort att annan verksamhet riskerar trängas undan. Personal håller i vissa län på att bli utarbetade.

  Vidare lyfter flera länsstyrelser fram ökade behov av psykiatri och tandvård, både för barn och vuxna. Även mödravård, förlossningsvård och gynekologi är hårt belastad.

 • Ulrik
  30 november, 2015 at 18:59

  Snart kommer nog förslagen att man skall snabbanställa de nyanlända, så att de kan ta vid

  där den utbrända svenska personalen slutat,
  så kan det bli en perpetuum mobile..

 • Lennart
  30 november, 2015 at 19:00

  Har någon nån gång frågat herr Löfven varför Socialdemokratin vill göra utsatta mer utsatta eller fattiga fattigare??
  Om man tar in fler än man samtidigt skapar självförsörjning till blir detta bara så att fler måste dela på samma kaka och bitarna blir då lika självklart mindre!! dvs utsatta får det sämre…
  Har herr Löfven förstått detta??
  Eller än hellre svarat och vad var då svaret?? Anser herr Löfven att Socialdemokratin ens kan ses som ett ansvarstagande parti för folket??

 • Birgitta
  30 november, 2015 at 19:03

  Stämmer bra det, att vi redan utsatta ska betala för kalaset.
  Vi som slitit och arbetat ihjäl oss i sjukvården ej får våra sjukskrivningar godkända.
  då tvingas vi leva på ekonomiskt bistånd, där vi får leva på 3.880;-/mån. när hyran och elen är betalda av kommunen.
  Jippi vad frisk man blir.
  Alla läkare torde vara idiotförklarade för intygen är aldrig godkända oavsett hur många intyg som skrivs! Regeringen lovade att ta bort den bortre tidsgränsen i valet.
  Nu har de ändrat sig igen.
  Den blir kvar, och fler blir utförsäkrade.

  Jag vill återigen påminna alla normalt tänkande svenskar om att aldrig någonsin glömma namnen på PK-maffians politiker och medias otäcka drängar, glöm dom aldrig, vi vet alla exakt vilka dom är, och vart vi än påträffar dessa hycklare, är det mer eller mindre varje medborgares plikt, att uttala sitt djupaste förakt för dessa varelser som förstört vårt land.
  Nu återstår inte mycket mer än att sitta på läktaren och se på när Sverige sjunker ihop till en fattig äcklig blivande arabstat. Hoppet att få dra dessa avskyvärda hycklare inför skranket, med en retroaktiv lagstiftning är det sista som överger mig.
  SD DET ENDA SOM GÄLLER, MEN TYVÄRR FÖR SENT !

 • finduss
  30 november, 2015 at 19:03

  Det ÄR lite otäckt att få reda på hur ens röstsedel hamnat på fakturan och slutskattesedeln. Men – varsågod dumma svenne.

 • Rudolf
  30 november, 2015 at 19:06

  Sunt förnuft är inte kul, blir inga bra nyheter, hjälper inte politiker göra karriär, sätter dig inte i rampljuset, gör dig inte intressant, gör dig till rasist, nazist, fascist och islamofob. Trots att 7 av 10 nu är så förnuftiga att de tycker att invandringspolitiken inte fungerar, kommer det inte att bli bättre i Sverige eftersom……Sunt förnuft är inte kul, blir inga bra nyheter, hjälper inte politiker………..osv.
  Det som är kul är att vara antirasist, vänsterjournalist, islamvänlig, flyktinghjälpare, refugees welcomare, …….osv. Lät väldigt bra en gång i tiden, men betyder numera att man befrämjar motsättningar i samhället, men det gör ingenting eftersom det är ju så kul. Och dessutom är ju Sunt förnuft verkligen inte kul eftersom……det inte blir några bra nyheter, hjälper inte politiker………..osv.

 • en kåt muslim
  30 november, 2015 at 19:06

  Gör som Kanada. Släpp inte in några ensamkommande män.

 • Jag tror inte på detta land
  30 november, 2015 at 19:10

  Katrin!
  Alla som har valt fram sittande regering, föregående regering är lika delaktiga i det som händer, med sin naiva tro på godheten och utplåna sig själva och resten av folket.
  Därtill kommer media och alla flummare fö, som vi ha div elände utan ansvar, logiskt tänkande. Jag tror inte på detta land, folk nästa val kommer de att rösta som förra valet

 • ALLA MÅSTE JOBBA
  30 november, 2015 at 19:12

  Men att ställa gamla och sjuka grupper MOT ensamma män från tex Afghanistan DET är ok!? TYDLIGEN!
  Jäkla sätt tycker jag!
  Jag kan inte förstå varför gamla och sjuka är mindre värda som människor än tex en människa född i Afghanistan(som dessutom ljuger om att den kommer från Syrien, säger att den är 17 år fast den kanske är 30 år, ALLT för att få stanna kvar här)

  Förstår inte en del att det blir ju ett jäkla problem senare i livet även för den som ljuger om sin ålder. Ta när denne är 65 år och kanske måste pensioneras, Då kan ju personen EGENTLIGEN vara 78 år, det är en jäkla skillnad!

  Det är ju inte bra för den som gör så! Som kanske måste jobba då till 65 år och egentligen börjar närma sig 80 bast!

 • Och sedan tar vi oss fyra fruar var, sedan har vi 22 barn
  30 november, 2015 at 19:16

  Tyskar mot massmigration är ”fria att lämna landet”
  av Soeren Kern • 28 november, 2015
  När man räknat in familjeåterföreningar kan det faktiska antalet migranter komma att uppgå till över 10 miljoner, och en del bedömare tror att Tysklands muslimska befolkning kommer att fyrdubblas till häpnadsväckande 20 miljoner år 2020.

  Tevekanalen N24 rapporterar att runt 50 procent av de asylsökande som kommit till Tyskland har gömt sig, och att tyska myndigheter nu inte har en aning om var de befinner sig.

  ”Det kan inte få vara så att brottslingar fortsätter begå brott, gör oss fysiskt illa… och det blir inga konsekvenser. … Vi tappar kontrollen över gatorna.” – Tania Kambouri, tysk polis.

  ”Vi exkluderar ingen, vi försöker bara driva en verksamhet. Om vi struntar i klagomål från våra kvinnliga gäster, slutar sannolikt många av våra stamkunder att komma hit… Vi vet inte hur länge vi kan klara detta ekonomiskt.” – Thomas Greil, ägare till diskoteket ”Brucklyn” i Bad Tölz, Bayern.

  ”Vi förökar oss fortare och fortare. Ni tyskar får inga barn. I bästa fall får ni två barn. Vi skaffar sju eller åtta barn. Okej, killen?

  Och sedan tar vi oss fyra fruar var, sedan har vi 22 barn.

  Ni tyskar kanske har ett barn och en hund. Va? Och så är det med det.” – Videoklipp där en muslim hotar en tysk man på öppen gata.

  I Berlin funderar lagstiftarna på en undantagslag som skulle göra det möjligt för lokala myndigheter att beslagta privata bostäder för att inhysa asylsökande. Förslaget hölls hemligt fram till 9 november, då en ledare för Fria Demokraterna (FDP) i Berlin gick ut och varnade för att åtgärden kan strida mot den tyska grundlagen. Nu vill Berlins borgmästare Michael Müller utvidga omfattningen av tillståndslösa inspektioner till att också omfatta ”förebyggande av hemlöshet”.

  ”Vi måste visa vår egen befolkning, värdbefolkningen, samma empati som vi visar flyktingarna.” – Borgmästare Ulrich Maly, Nürnberg.

 • Det verkliga priset för Europas muslimska "berikande"
  30 november, 2015 at 19:21

  Det verkliga priset för Europas muslimska ”berikande”
  av George Igler • 22 november, 2015

  Redan år 2000 förespråkade FN att man ”ersätter” Europas befolkning med muslimska migranter.

  Det verkar finnas en ekonomisk premiss bakom denna syn: Att importera den muslimska världen en masse till Europa är ömsesidigt fördelaktigt. I årtionden har massinvandringen av muslimer till Europa kallats ”berikande”. Men att skrika ”islamofobi” gör det inte möjligare att komma på något land som faktiskt gjorts rikare av detta.

  Även i ett land med en etablerad muslimsk befolkning som Storbritannien, ligger arbetslösheten bland muslimer på 50 procent för män och 75 procent för kvinnor.

  De som använder ekonomi som argument för att driva igenom Europas demografiska förvandling förstår inte islams komplexitet: De ignorerar den fundamentalistiska väckelse som har pågått i över ett sekel. Ett särdrag i denna växande vurm för bokstavstroende är övertygelsen – som bekräftas av heliga skrifter – att muslimer har rätt att dra nytta av de otrognas produktivitet utan egna ansträngningar.

  Tanken att islams religiösa dogmer med tiden på något sätt ska modereras och upplösas bara genom att finnas i Europa är rent önsketänkande, särskilt i samhällen där muslimska migranter redan är fler än de infödda européerna.

  Att man blundat för polygami i Storbritannien, Frankrike, Belgien och Tyskland har gjort att en del muslimska män har uppemot 20 barn med olika fruar, som nästan alltid försörjs av staten. Detta kan innebära att fundamentalistiska familjer förökar sig snabbare än sina mer moderata trosfränder.

 • Fettgojset i Davves ringmuskel
  30 november, 2015 at 22:11

  Är det så det ser ut när du sitter & skiter Kattan Lattan Latrin?

  <3

 • Från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma
  30 november, 2015 at 22:25

  Härligt med skratt .
  Kika gärna in på bloggen där det finns Före och nu bilder, nästan 10 kg minus på 9 veckor .
  Mvh Camilla
  http://www.minstorafamilj.se

 • Veronica
  1 december, 2015 at 08:20

  Men herregud, varför låter du kommentarsfältet vara öppet Katrin?!?!!? Du kan inte ha alla hästar på plats som låter detta pågå!!!
  Galna stalkers, fundamentalister åt olika håll, och sen diverse bloggare med meningslösa bloggar som skriver någon fullkomligt meningslöst för att få klick på sina länkar. Allvarligt talat – du verkar inte ha en enda normal människa som kommenterar bloggen- STÄNG AV möjligheten att kommentera eller rensa upp i träsket!!!

 • bloggen sjunker
  1 december, 2015 at 09:51

  Och så ett sönderspammat kommentarsfält av rasisterna i vanlig ordning…!

 • nina
  1 december, 2015 at 23:08

  Va fan e detta?